💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 878
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 525
не става въпроса, дали Тодор е поискал сам да ходи толкова пъти или не е поискал сам. Въпроса е, че самата стратегия е грешна, един човек да го натоварваш толкова много. Той излиза 4 пъти от общо 8, като мъкна най-големите тежести. Общо е мъкнал над 250 кг., няма как да не се умори. накрая едвам креташе. Грешна стратегия.
Това, което Тодор не иска да признае, е че в хода на играта трябва да гледаш какво прави другият отбор, каква е неговата стратегия и да импровизираш. Той си гони планчето  - прилагай сила. Струва ми се, че далеч няма да стигне, ще видим дали греша.

# 526
Ваня ми е някакво уоанби, което скоро така ще се овъртоли в собствените си игрички, че ще се изложи като кифладжийка.
Има се за голям стратег, за нещо повече, ама всъщност нещо в нея никога няма да е достатъчно, за да е номер 1.

# 527
Тодор не иска да се учи и това ще му изяде главата. Ваня не подхожда дипломатично към него, но това, което му каза, беше правилно. Най-естественото нещо в играта беше първата двойка да разгледа килограмите на трупите и следващите двойки да се преразпределят. Само че Тодор, освен за силен, се има и за всезнаещ. И е много вероятно, точно като Георги миналия сезон, да си замине на игра с цветни картинки.

# 528
  • Sofia
Не е поискал сам Тодор да играе толкова пъти..Отборът трябваше да реши кой от тях ще играе два пъти/демек,четири/ и заради Пламен.Логично беше това да е Тодор.Никой друг,освен евентуално Милен,нямаше да се справи.
А Ваня е капитан,така че стратегията трябваше да е нейна.Както и вината за липса на такава.

# 529
Да, и за мен е голяма грешка да не желаеш да се учиш. Едно е да надъхваш съотборниците, че сте играли добре, но дори тогава след мач се прави разбор на грешките, за да не ги допускаш пак. Нежеланието да признаеш, че си направил грешка и да се поучиш от нея те обрича на повторен провал,  ако ситуацията се повтори.

# 530
Снощната битка беше много интересна за мен.
Вече започнах да си променям първите впечатления от няйкои участници.
Много добре се представиха Мая ( много находчива и издържлива), Йоана ( изключително пъргава и бойна), Докторът ( много силен, спокоен, балансиран) и  Николай Уъ-то ( изуми ме с ловкостта си това високо момче). И разбра се Тодър ЖУвотното. Толкова първична, неовладяна енергия има в него, че и ако влагаше малко повече разум в нещата, които правеше, щеше да е безценен.
Като причина за загубата им намирам наистина погрешната тактика един и същ дребен, па макар и нахъсан мъж да направи толкова курсове. Отделно комбинацията Йоана+Доктора не беше особено подходяща, имайки предвид огромната разлика в ръста им. Трудно е при такава разлика да се носи нещо по принцип, а особено ако е тежко.

Екатерина и Христа бяха пълен провал. Само дето знае да вряка първата. Рано-рано й омекнаха башовете.
Ивайло с това дебилно изражение изобщо не мога да повярвам, че е пилот. Крайно самомнителна личност. Даже не можа да се зарадва за победата, която според него се дължи единствено на личните му качества...

# 531
  • София
Иво и на огъня не се зарадва. Сигурно защото не "намери" той кибрита.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 13:42 от Elwing

# 532
Замислих се, че Пламен може да е показал някой симптом на коронавирус (температура) и да са го изтеглили от играта, за да му направят тест. Съвсем логично е защо не съобщиха причина за отсъствието му и ако не бъде наказан от продукцията мисля, че това ще е разковничето. Няма смисъл да панират останалите и щом го връщат значи тестът е отрицателен.

# 533

А Тодор, ако е вярно това за активностите им в инстаграм, ще отпадне рано. Ще видим.

Моля предположения и факти публикувайте в спойлер.
Не е коректно спрямо тези дето не искат да знаят кой кога излиза.
Благодаря.

# 534
Относно ругатнята на Пламен - за мен е адресирана, защото той не каза "майка му мръсна", а "майка ТИ мръсна". Отделно от това най-грозното нещо ми е да обиждаш човек на майка! Има хора, които полудяват от това и ги разбирам. Ако ще да си професор, ползваш ли подобен речник, си дъно!

Иван ми е смешен много! Щото много му се иска да е яката работа, ама е тъп като зеле. Ще се забавлявам с егото му много.

# 535
  • София
Няколко пъти писахме, но за неразбралите отново:
Пламен директно напсува на майка Тодор. Кратко и ясно.

# 536
Замислих се, че Пламен може да е показал някой симптом на коронавирус (температура) и да са го изтеглили от играта, за да му направят тест. Съвсем логично е защо не съобщиха причина за отсъствието му и ако не бъде наказан от продукцията мисля, че това ще е разковничето. Няма смисъл да панират останалите и щом го връщат значи тестът е отрицателен.
принципно няма проблем ако е така. Но  в такъв случай могат да кажат на другите, че са имали фалшива тревога за здравословното му състояние, без да навлизат в подробности. Така се създава чувството, че е привилегирован, бързо ще го намразят. Вероятно това е и целта.

@Diavolo -в такъв случай изненадан съм, че въобще го оставят в играта. Лично за мен за такива действия трябва да има дисквалификация. Макар че и "г-н Тъпанчев" трябваше миналия сезон да го изгонят и да върнат сестрите, след тормоза му спрямо Ана -Мария, обаче - не. Явно Тупарев е решил, че рейтингите са по-важни от човешките ценности-

# 537
Едва ли, при проява на симптом, дори тестът да е отрицателен( а може да показва грешно) биха го карантинирали, а може би и останалите, защото са били в контакт с него. Един вид те са там под карантина, но реално има досег до оператори и другите отбори...

# 538
Не съм убедена.
"Майка ти мръсна..." и дъска примерно. Не видях да поглежда към него и да го псува в очите. Още повече, че ако наистина го беше направил, мисля, че Тодор доооста по-остро би реагирал, да не кажа, че би му светил маслото.
Ето едно предположение, ако приемем, че Пламен наистина директно и конкретно е напсувал Тодор: избягал от страх да не го пребият.
Или даже Тодор му е разбил зъбите и е ходил на дентист. Което няма как да ни го покажат, защото е доста брутално. Поради положението с ковид не им се рискува да вземат нови играчи и затова не дисквалифицират тези двамата Smile

# 539
Във форматите на този човек, общочовешките ценности не са на мода.

Каквото и да е, ако въобще е имало нещо, свързано със здравето на Пламен, то съвпада със скандала и винаги ще има сянка на съмнение у зрителите, как така "изчезна" Пламен!? Той пък, завърнал се, нямаше вид на блудният син се завръща у дома с наведена глава, а пак предизвикателно вирнал нос! Нещо не е както трябва с този човек и продукцията яхна вълната с това. Ще видим...

Общи условия

Активация на акаунт