💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 74 543
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Моля предположения и факти публикувайте в спойлер.
Не е коректно спрямо тези дето не искат да знаят кой кога излиза.
Благодаря.
Извинявам се, от тел пиша и не знам къде има опция за скриване на текст. Ще го изтрия.

# 541
Юлиан в едно от сторитата в ИГ беше споменал, че продуцентите, режисьорите и сценаристите правят каквото си искат с участниците.
Един път подписали Договор за участие, те стават техни марионетки.

Някъде бях чела, че режисьорът, колкото и да си лош може да те изкара ангел и обратното важи в пълна сила.
В този сезон лично аз смятам да не се впрягам толкова много както в предния и да се наслаждавам на многокомпонентните игри, защото всичко друго ми е като извадено от контекстта.

Аз го написах това. И го знам от първа ръка.

# 542
  • Sunshine state
Пламен го досрамя от постъпката му и после се ската като някое 5 годишно лапе. Не оправдавам такива излизания, освен ако не е нещо сериозно. Да си ходи като не му отърва.

# 543
Принципно това предаване на се предава на 24 часа и лесно може да се манипулира. Първото Биг Брадър помня че предаваше 24 часа, за този който си плащаше. тук манипулациите са много по-трудни, защото освен в Изповедалнята няма къде да се скриеш. А тук могат да им изключат камерите за 10-12 часа и да презаснемат всичко. Веднъж биеш в една игра, после решават тя да се преиграе докато не се излъчи "правилният" победител- Ей такива неща ме бяха отвратили първият сезон. Виждам, че не са си взели бележка. Иначе добре, че не чувам крещенето на Алекс Сърчжаджиева, това е стъпка напред, но тя е малка (крачка).
Дано поне този път поне половината участници могат да плуват, че миналият път предаването се снимаше основно на плажа, а само 2-3 можеха да плуват. Някои участници направо се давеха, да не споменавам имена.

# 544
Предаването се снима по график през деня. През нощта снимачния екип почива. Всъщност стратегиите и най-интересните разговори се случват тогава.

# 545
Ако се чудите, защо рибарите не могат да хванат риба в реката Joy

# 546
...
Дано поне този път поне половината участници могат да плуват.

Вече си видя, че всички умеят да плуват, но никой не плува особено добре. Някои си плуват кучешката, други даже си предпочитат да ходят по дъното, когато е възможно, но поне удавени засега няма.

# 547
по принцип риболовът си е сложна "Наука". Иска се търпение, също да знаеш коя риба кой сезон излиза, морска ли, речна ли е, с каква захранка, през деня или през нощтта, с мрежа, с въдица, с голяма или малак мрежа, с кош ли да ловиш  и т.н. Често с часове не се хваща нищо. Ако всеки можеше да хваща когато си поиска риба, нямаше да е останала риба в моретата. Не че сега е много.

П.С. Това имам предвид. Миналия сезон имаше една участника, която се мъчеше на плиткото, и две които се мъчеха да усъвършенстват кучешекия стил.  Дори сред мъжете само двама-трима бяха истински добри плувци, да порят вълни като подводници.
При положение, че играта е на плажа ми се струва нереално поне половината съзтезания да не свързани с плуване.

# 548
Е в този сезон си нямат Март и Стоян за плуването, но важното е че нямат и участник тип Добрин Joy

# 549
И Ана- Мария и Венца "Подводницата"Joy

# 550
До колкото гледах вчера всички участници бяха в една и съща двойка при двете си излизания и след първото излизане бяха в същата последователност - 1-вата двойка беше и 5-та, 2-рата беше и 6-та и т.н.

Тодор трябваше да участва в 2 двойки (от общо 4 двойки) - два пъти с Лазаринов и два пъти с Ваня (замествайки Пламен). Реално той участваше в едно преминаване, почиваше си и участваше в следващото.Така, че голямата стратегия чак толкова много не можеха да я променят в движение. Трябваше два поредни пъти ли да участва? Единствено можеха да променят кой колко килограма да вземе.

Е в този сезон си нямат Март и Стоян за плуването, но важното е че нямат и участник тип Добрин Joy
Ама са на по-плитко. Този сезон Добрин щеше да си ходи по земята и водата нямаше толкова да го бърка Grinning

# 551
Наистина трябва по-строго да се реагира от страна на екипа при обиди. Думите на Ивайло "животно...." са за директна номинация. Да ходи да се бори за оставане. Те че няма да ги изхвърлят за псувни и обиди няма, но трябва да има САНКЦИЯ. Това е вид агресия, дори и само вербална.

# 552
  • Sunshine state
Тоя Ивайло ми е анти от ден номер едно. Абсолютно безхаберен тип. Не знам как е станал пилот - иска св много учене. Аз съм за жандармериста.Ваня с преднамерените си провокации към Тодор ми олеква.

# 553
И аз смятам, че трябва да има някакви наказания, за обиди и квалификации, а за агресивно поведение да те изхвърлят. За да не се стига до ситуации   " Ти ще ме наричаш шампион(при толкова загубени битки") "Аз съм теб съм г-н Панчев" "ти ще ми изгладиш ризата, защото си загубила"

Иначе съм на мнение, че много рано се търси елиминация между играчите. Може би е добре поне един-два кръга да има в които играчите да се борят без директна елиминация, за да се опознаят един друг, тимовете да се сработят. В момента тръгват на директна конфронтация и щом някой тим започне да губи веднага започват да гонят жените, защото не са силни като мъжете, а реално няма категории. Което е много тъпо. Миналия сезон и Амелия Мира и Близначките заслужаваха да продължат много повече от някои мъже. Сега при загуба пак две жени номинираха. Скоро мъжете ще почнат да се "ядат" един друг.
Как пък никой не разбра, че предаването не е от типа "Бодибилдинг", а по скоро "Умни, смели, сръчни"
----
@ Nykolay 92 Нямаше ли вариант да разпределят влизанията на Пламен, между Тодор и Лазаринов, така че двамата да влизат по три пъти, а не той - четири пъти? Пък и килограмите да бяха разпределили пак  можеше да помогне .

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 14:43 от Лорд Сняг

# 554
  • София
Условието беше, един играч да играе за двама.
Е каква стратегия да се измисли.

Общи условия

Активация на акаунт