💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 73 145
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 915
Не знаех, но това потвържда убеждението ми, че са подбирали младички участници.

# 916
Ами 40 годишни ще издъхнат там с тия игри. Говоря за типаж хора, които биха отишли в такова предаване. Единствен и неповторим е Ники от Сървайвър, той няма равен по нашите ширини.

# 917
През 2008 г. Здравко Здравков участва в Сървайвър и направи добро представяне, тогава е бил на 37 г. Иначе да, Ники от Сървайвър е един път.

# 918
По принцип няма. На скандалите там са ескалирали и са предпочели да не го натискат, за да не изпусне уж без да иска нещо в национален ефир.

Аз не мисля, че той някога ще им прости.
Рано или късно ще проговори.
Не че нещо ще се промени де.
Ама ме хваща яд. И за някои от участниците и за мен че им се връзвам.

# 919
През 2008 г. Здравко Здравков участва в Сървайвър и направи добро представяне, тогава е бил на 37 г.
Нямам толкова далечни спомени... Simple Smile

# 920
  • ВАРНА
Има много 40-42 годишни мъже и много по - поддържани  от влезлите в този формат...
но също както и че има свестни жени...и те не влизат в такива формати.

Харесват се на продуцентите кифли и кифльовци - и за Русия като гледам важи и за Сърбия.

За съжаление вкарват ултра мизерни същества като наркоманката от рибарите  вместо 300 пъти по-качествени хора!

"страшно интересно е"  да и гледаме  молли абстиненцията.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 15:41 от Варненец

# 921
 аз гледах  Сървайвър в началото, като ми бе интересно още. Здравко Здравков тръгна много силно, но и той по здравословни проблеми излезе.

# 922
  • София
Нали уж било риалити, игра и пр.? като ще е риалити - риалити! очаквам само жени с визия на моделки. GrinningGrinningGrinningНе е честно мъжете да са толкоз яки и да има жените в какво да плакнат очи, а ние да гледаме грозотии.
Една жена има хубава там - и тя е омъжена (за Ралица говоря.)

Ааа, да видиш на нас жените кво ни е обикновено Joy

Сериозно обаче. В миналия сезон имаше няколко хубави (мъже), но толкова кухи и прости, ще убиха всичко сексуално в мен. Сега го гледам малко през просото, та не съм ги и запомнила още. При жените май са заложили повече на акъла (уж) този сезон, ще видим какви ще им излязат сметките.

Да, нормално е жената да предпочита мъжът да е по-висок от нея, но чак 190....имах двама съученици които бяха 196 см и 198 см и чувството е неприятно  (с маратонките бият два метра)   щом те се изправят източваш нагоре врат непрестанно, защото те превишават значително. Все едно някаква кула гледаш.дори като седнат пак гледам нагоре.
познавах и едно момиче 183 см, в националния по плуване участваше преди 25 години и чувството да я гледам осем сантиметра отдолу не бе от приятните. винаги съм съжалявал една съученичка, която бе нереално ниска, не знам дали имаше 140 см. Обиждаха я с "джудже", което естествено много я дразнеше.

Аз съм имала гадже 190 (аз съм 168) и си беше яко. Малко ме болеше вратът като се целувахме, ама много обичах да се подвигам на пръсти и пак да не го стигам. Или като ме гушне и главата ми му е на гърдите. Активира си едни женски инстинкти.

Но иначе височината не ми е най-големият фактор. Ти явно харесваш да са около твоята височина, което няма нищо лошо. Всеки го влече нещо.

# 923
Да не забравяме, че това е Риалити Формат с Елементи на Спортно Състезание! Wink

И ще има всяка година нови и нови мечтатели да докажат как точно те са най-големите спортисти, коите няма кой да изиграе и честно ще си вземат Победата.

Тодор мисля е наясно, че не бива да допуска грешката на Георги. И дано не я допусне. Попрочетох му криминалната хроника, но ми се ще ей така да покаже, че спорта е алтернатива да се докажеш и да те уважават.
Освен шампион нали спомена, че като треньор от клуба вече имат състезатели с победи.

# 924
На Мен Амелия -Мира ми бе по-интересна миналия сезон. Бореше се като лъвица, тръгна си с три победи, малко й трябваше и срещу Томас, а освен това бе и майка, т.е. би следвало да преценява рисковете за тялото си. Не се страхуваше от мъжете и не влизаше в схеми. Игра много достойно, и въпреки че отпадна искрено й се възхищавам. Уви, не вкарват повече жени като нея, а от типа на Радостина

# 925
...
Аз съм имала гадже 190 (аз съм 168) и си беше яко. Малко ме болеше вратът като се целувахме, ама много обичах да се подвигам на пръсти и пак да не го стигам. Или като ме гушне и главата ми му е на гърдите. Активира си едни женски инстинкти.

Но иначе височината не ми е най-големият фактор. Ти явно харесваш да са около твоята височина, което няма нищо лошо. Всеки го влече нещо.

Някъде около твоята височина съм Sunglasses , вратът никога не ме е болял, по-скоро краката от ходене с обувки 10 см ток и нагоре Joy

Предстоящият двубой тази вечер не ми е интересен, почти на 100 процента съм сигурна, че Елена отпада, но ми е любопитно какви точно ще са тези битки на съюзниците, за които Витомир Саръиванов спомена при Гала.

# 926
Аз пък нещо не схващам критериите за това кой е грозотия и кой не. За мен грозен човек е този, който буквално прилича на Квазимодо-има някакъв уродлив дефект по тялото и лицето си. Всичко останало е нещо, което на едни ще се хареса, а на други не, субективно е.
Хората не избират с какъв нос да се родят или с каква големина на ушите и т. н. и не мога да разбера защо има хора, които се подиграват и други подобни неща на физическите характеристики на другите.

# 927
Думата уродлив дефект е много относителна. Ако говорим за белег, някои мъже изглеждат мъжествени с белег. На други не им отива. зависи от белега и от човека.
За мен  когато едно лице е несъзармерно, то е грозно, това е личната ми гледна точка. Самият аз не претендирам, че съм хубавец,  много неща не харесвам в тялото си, но и не се показвам по телевизията. Считам, че щом един човек се показва по телевизията той трябва да е в топ форма все едно дали е мъж или жена. Живеем във век, когато пластичната хирургия е на мода, не е невъзможно да промениш вида си.

Моля се довечера да отпадне Ники Л., защото ако не отпаден той ще гледаме цяла седмица на безсмислени простотии в лагера на ловците

# 928
Хората не избират с какъв нос да се родят или с каква големина на ушите и т. н. и не мога да разбера защо има хора, които се подиграват и други подобни неща на физическите характеристики на другите.
А ти къде прочете някой на някого да се подиграва заради външния вид или да го упреква с какъв нос се е родил? Включване ни в клин, ни в ръкав... Просто обсъждаме външния вид и кой как го възприема, а не порицаваме никого, защо природата го е създала такъв.

# 929
  • Sunshine state
М, да, съгласна съм в горното мнение на Азалия. 👌🏻

Общи условия

Активация на акаунт