💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 2 /08.09. - 13.09.2020/

• 72 996
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 080
Не съм психолог, но от това, което видях, мисля, че Ваня всъщност харесва Тодор подсъзнателно. Свързва го с баща си (много глупаво според мен), но самата асоциация показва, че той не ѝ е безразличен. Често е в неговата компания, вълнува се от думите му.

# 1 081
Ваня ако харесва Тодор по много глупав начин му го показва - чрез номинации на полов признак. Тодор е алфа мъжкар, как очаква да реагира?
Според мен това са циркове, за да се изкара слаба и уязвима, и да накара жените да й съчувстват. Ваня е психолог иска да изглежда жертва. Самата Ваня на няколко пъти потърси конфликт с Тодор, после се старае да обедини жените около себе си, на базата външен враг.

# 1 082
В интерес на истината не знам защо и аз си го помислих. Не мога да намеря конкретно доказателсво, но нещо ме подтикна към същите мисли.

# 1 083
Играта за елиминация беше много хубава, една от любимите ми от миналия сезон.
Няма място за оплакване, кой бил по-слаб физически и кой бил по-силен.
Ако някоя участничка окапва на подобна игра, значи не е за това предаване. Само че не тя е виновна, а слабият каст (и) този сезон.
За малко сравнение ето какво правят девойките в оригинала Desafio. Къде може да се сравнява това с Елена, Ивана и останалите кифли.
Скрит текст:

# 1 084
Няма такова нещо! Как може да харесваш човек, който ти е скапал живота... Никакъв шанс да го харесва.

# 1 085
Ако се загледате и ако не е монтаж има нещо вярно в думите и.Вижда баща си в Тодор.Тодор като отиде да се набира след битката за територия и след него и Ваня отиде да повтори това,което той направи.Като детенце,което иска да бъде забелязано от баща си.Да получи признанието му.Уж не се понасят,а често си играят и спортуват заедно.Изумителни същества сме хората.

# 1 086
по принцип не е редно да са жена срещу мъж. Във фермата има или чисто женски двубои или чисто мъжки. Не че няма много силни жени и слаби мъже, но все пак не е редно. Или поне да се слагат категории по килограми като в бокса и в борбата. Ясно е, че ако тежиш 60 кг. с дрехите  ще ти е много по-трудно да вдигнеш 100 кг, отколкото ако тежиш 120 кг. и си канара мускули

# 1 087
  • Испания
"Фермата" и "Игри на волята" са два различни формата.

# 1 088
  • София
Има нещо вярно сякаш. Където е Тошко, там е и Ваня, а и той също я следва като магнит. Заедно на лоста, заедно на кошовете и все се дръгляват. Вярвам, че ще си стиснат ръцете в името на племето. И двата са силни характери и трудно мелят брашно заедно, но ще свикнат. Ега. Simple Smile

# 1 089
@ Smileys Чак толкова различни не са. И в двата се сътезават някакви хора, и в двата се вдигат тежести, доказваш колко си сръчен, умен и т.н, и двете са сред природата, и в двете можете да ти ограничат храната.  Да, има разлики, но доста си приличат.

@  Diavolo Според мен са все заедно, защото търсят конфронтация един с друг. Не мисля, че ще свикнат, освен ако Ваня коренно не си промени поведението. Тодор е завършен нарцис, няма да се промени.

# 1 090
Според мен Ваня ще опита да консолидира жените още по-силно използвайки егото  и нарцисизма на Тодор. По-умна е от него със сигурност.

# 1 091
Аз лично съм разочарована от първата седмица, много реване и сополи. Рибарите до един ореваха и омрънкотиха света, Ваня днес и тя си порева. Нямаше епизод без някой да не реве. Weary

# 1 092
Елена е доста по-слаба физически.
Абсолютно тенденциозно подбрана игра. Нормална  е ако са двама мъже или две жени съперниците,абсолютно неравностойна е за сблъсък  жена-мъж.
Да, съгласен съм, че беше неравностойна игра. Но да не забравяме, че игрите се конструират няколко дни преди самата битка, още когато не са ясни участниците. И тук всичко се свежда до късмета - какво ще ти се падне и срещу кого ще се изправиш. Нямаше късмет Елена, жалко за нея. 😕

# 1 093
  • София
Мъжете много опяваха, ама ето, че стратегията на Ваня се оказа правилна. Съперникът е елиминиран, а те се запазиха като състав.
Даже заради решението и сега двамата мъже имат общо 150 гроша.
И пак да подчертая, че не носи вина за глупостта на жиу жицуто да не номинира Ева с което сам се прати на дуел, явно защото не може да събере 2+1 колко прави.
Това са фактите, но на мъжете от "Ловци" им е трудно да ги осмислят.

# 1 094
  • София

Епизод 6

Игри на волята: България (11.09.2020)

и още един

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Скрит текст:

Линка може да се пусне и във VLC player

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 23:56 от Mari_Mar