Лакове за нокти 143

• 39 836
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Zoya Pixue Dust Dhara и Zoya Alma

# 166
Валето, ще споделиш ли кой е розовия? Много ми хареса Heart Eyes

# 167
И на мен Heart Eyes
Прибирам се от морето, по-късно ще се включа по-адекватно Wink Лайкнах всичко Blush

# 168
Миленита, значи решихте!?! Избрахте ли си къде?

# 169
Валето, ще споделиш ли кой е розовия? Много ми хареса Heart Eyes
Разбира се. 😊
Това е розовия лак. Номер 04 Millennial Pink.

# 170
  • Пеликания
Момичета пак страхотни маникюри Heart
Да Ви попитам, ползвали ли сте тези мярка. Видях ги в един магазин и ми харесаха като цветове.

# 171
Мари, да, аз имах 2-3. Четката е тънка, но са прилични. Един страхотен малинов изхабих и не ги намирам...

Много ми харесва идеята на Валето за светъл маникюр с акцент черно! 🖤

Ето ме мен https://www.instagram.com/p/CFIJnhRDR2q/?igshid=59ngh03rq555
За първи път имам лак на Импала, много ми допадна като нанасяне, но нещо трайността...тц.

# 172
  • Стара Загора
Показвате толкова красоти напоследък... Чак ме е яд че нямам толкова време за лакиране вече. Аз снощи сложих Petal to The metal. Любима розова праскова с ярки нюанси. 🍑😊

Малко е труден за снимане, на последната е най-реален според мен.

# 173
Момичета пак страхотни маникюри Heart
Да Ви попитам, ползвали ли сте тези мярка. Видях ги в един магазин и ми харесаха като цветове.
Имах 1 техен, май ми беше подарък, но не го харесах - дразнещо тънка и дълга четка, нанасяне на черти, неравномерна покривност. Беше нюд, а тези цветове по принцип са капризни и трудни за направа.

# 174
  • София
Агент,
Скрит текст:
решихме да пробваме и ако не ни хареса ще се върнем в Бг. За първо време ще сме в Бъфало, за няколко месеца, че семейството на ММ са там, а все пак майка му пусна петиция и тя носи отговорност за нас. Simple Smile Все пак чакаме паспортите и интервютата, после ще видим какво ще кажат. Искам да пробваме заради бъдещето на малката, че другите са големи вече.
Да ви се оплача малко. Загубих си пиличката и докато чакам да пристигне другата отидох на маникюр /само да ми оправи ноктите без лак /. Тръгнах си бясна, ноктите ми бяха криви, един с един еднакъв нямаше, за капак ми обърна нокътя на малкия пръст и почти го счупи. Откачих.

# 175
Имам проблеми с телефона, и още не мога да си избера нов, та за това рядко пиша, но вие си знаете ,че сте много хубави!
И докато не съм забравила, Олгарита, много ти е хубав неона, и аз съм му се чудила няколко пъти. Heartbeat
Вълничке, като зная как ми се маже лака при този тип декорации, браво, чудесно се е получило! Hands Ok Hand

# 176
  • София
Ето и поредните чайни от мен. Не съм почиствала, но няма и смисъл. През нощта се лакирах и вече са се оголили няколко нокътя. Утре по всяка вероятност ще ги свалям.
Скрит текст:

# 177
Влюбена съм в тези! https://youtu.be/gzm3bfvneKA

# 178
Ето и поредните чайни от мен. Не съм почиствала, но няма и смисъл. През нощта се лакирах и вече са се оголили няколко нокътя. Утре по всяка вероятност ще ги свалям.
Скрит текст:
Оох,  това розово е като мой любим розов лак с чудесна трайност..и спрян от производство  Cry

# 179

https://www.instagram.com/p/CFLwNzeD7lW/?igshid=1164pohos022b
Еми .... Замина си тази форма !!! Усещам отново комфорт...много по-удобно !

Общи условия

Активация на акаунт