Лакове за нокти 143

• 39 884
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Агент,
Формата на ноктите ти е страхотна!! 😍
Много мило, благодаря ти, макар, че първа ще си призная, че не съм я доизпипала. Общо взето просто се опитвам да повторя формата на "леглото" на нокътя и се получава  доста семпло и много естествено, а ги държа и възможно по-къси, че по цял ден съм с ръце в клавиатурата!

Един супер сочен малиновочервен джели сандвич...

П.п. и е ароматизиран Heart Eyes
Много готин сандвич, Тино Simple Smile

# 301
Разкошни маникюри! tina_vn, аз го виждам малинов. Evelin, има ли си марка това жестоко китайче и трайно ли е? Предполагам имат и други интересни цветове.
Джасти, georgieva88, благодаря за насоките Flowers Hibiscus Последните 3 години ходех на гел лак. Маникюристката е прекрасна и изпипва всичко, но не ми е удобно мястото, графикът й е препълнен по принцип, трудна работа с часовете. Вече ми писна с това съобразяване с времето, а ми омръзва един и същи маникюр 2 седмици подред. Надничайки тук в темата се върна желанието за самолакиране Grinning . Така де, действате вдъхновяващо и заразяващо Grinning Flowers Hibiscus
Mari_qana, https://static.ivis.bg/resources/76-min.png Друго си е да го видиш в действие Heart Eyes     iv4enceto_91 е пускала снимки на БЕЛ лаковете https://www.bg-mamma.com/?topic=1069116.660

Когато го купувах (мисля преди около година от китайски магазин в София) имаше и други цветове, лилаво-златист, златисто-зелен ... а за трайността не мога да кажа, защото го нанасям върху един пласт черен, и мисля, че от него повече зависи трайността.

# 302
  • Варна
Благодаря,  момичета! Другия път смятам да го пробвам пак на сандвич, но с бели печати + брокат.
Като сме на темата за джелитата да попитам има ли бюджетен кралско син лак-желе? Намерих някакъв Ревлон, ама 10 паунда не ми се дават...

# 303
Флормар имат синьо желе, не е точно кралско синьо обаче...среден син нюанс. Доста е непокривен и според мен ще е идеален за сандвич точно заради това!

# 304
Момичетата с БЕЛ 76, може ли снимка на шишенцето?

Марияна, това е БЕЛ 76

# 305
  • София
Една Девствена кралица Grinning

# 306
  • София
Ох, много много е красив този Bel и в шишенцето, и на ноктите ви!!! 😘

# 307
  • на последния етаж
Трудно ли се свалят тези глитъри на Бел?

# 308
Лита, при мен много трудно. Направо се изнервям. Кисна в тампонче с лакочистител, но пак си трябва търкане.
Обичам я тая девствена кралица! Позабравила съм я, подсещаш ме да я извадя, Джулс!

# 309
  • София
ARIA, аз за това ги карам наред, за да не забравя някой и да ми се разсърди Stuck Out Tongue Winking Eye

# 310
  • на последния етаж
Благодаря, ARIA*! Така и предполагах. Simple Smile Колкото и да ми харесват, няма да се поддам на изкушението. Wink

# 311
Прекрасни сте всички!
От мен ГР и лепенка 🙂

# 312
Момичета, можете ли да ми предложите такъв цвят от някоя от бюджетните марки, да го намеря по нашите магазини. Не ми се дават 7 долара за лак Sad Пък точно такъв цвят издирвам, че ме е хванала есенната вълна.

# 313
Лита, бокатите на БЕЛ за мен се свалят като всеки брокатен лак - отвратително Stuck Out Tongue То е киснене, търкане, но пък са прекрасни ♥

bl00dflowerz, цветът е разкошен и аз ще следя за бюджетен ♥

# 314
Аз в момента съм с подобен цвят, на GR Ice chick, (не е матов, а съм с матов топ) но е повече към кафяво:

Момичета, можете ли да ми предложите такъв цвят от някоя от бюджетните марки, да го намеря по нашите магазини. Не ми се дават 7 долара за лак Sad Пък точно такъв цвят издирвам, че ме е хванала есенната вълна.

Последна редакция: чт, 24 сеп 2020, 13:59 от mellina.

Общи условия

Активация на акаунт