Лакове за нокти 143

• 39 877
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Весика, аз ги лепя камъчетата на още мокър топ. Минавам избраният нокът с топа и веднага слагам камъчето, като притискам леко да потъне, като гледам да не го разместя. Оставям да изсъхне и пак слагам топ като заобикалям камъчето. Директно върху него не слагам, тъй като не ми харесва как стои. Така става бетон и не мърдат.
От снощи съм подобна на Преслава с БЕЛ 76 ♥ Ама, той бил страшно разкошен този лак ♥ Направо ме прободе в сърцето и съжалих, че не поръчах втора бутилка Grinning Ще го търся във физически магазин Grinning Само трябва да меня снимачното устройство, че този смартфон е трагедия от към снимки ...

# 286
  • София
Показвам моят Flip Flop Fantasy на China Glaze

# 287
Георгиева, уау, много яко. Heart Eyes

Кристалче, благодаряяя. Hug Kissing Heart

Аmiamo, супер е, лятно, та дрънка. Heart Eyes

Весика, и аз като Георгиева. Но с четката на топа капвам, по скоро само докосвам мястото където ще слагам камъчето  с влажната четка, да капне миниатюрна капчица, поставям камъчето, леко притискам, но леко, за да не хлътне и да се развали ефекта и после минавам с топ около самото камъче, не и върху него обаче. Макар да съм минавала с топ върху камъчетата, но те от топа сякаш помътняват и губят блясъка си и предпочитам да не слагам топ върху тях.
Иначе с топ около тях пак са си бетон и не мърдат.

# 288
Прекрасни маникюри момичета! Всяко отваряне на темата ми носи наслада Simple Smile
От мен любимото ми китайче, което няма снимане.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 15:13 от Evelin..

# 289
Евелин, аз не виждам снимка...дали съм само аз? Thinking

# 290
И аз, и аз. Grinning

# 291
Аз съм от телефона и виждам снимката.

# 292
  • Варна
Един супер сочен малиновочервен джели сандвич, който обаче изглежда доматен на снимките:
П.п. и е ароматизиран Heart Eyes

# 293
Чак сега вече виждам снимката, хлъц Heart Eyes Много, много красив!

# 294
Много красота сте показали пак! Heart

Аз 2 дена рових за идеи в Пинтерест и накрая сътворих това https://www.instagram.com/p/CFeqtvqDSct/?igshid=1q3b8xzwu1spx
Влюбена съм в идеята, реализацията не съм сигурна дали не мога и по-добре да я докарам, но много ми харесва как стана.

# 295
Евелин, аз не виждам снимка...дали съм само аз? Thinking
Ами първоначално нещо бях се омотала, но после го поправих хахах

# 296
  • София
Момичетата с БЕЛ 76, може ли снимка на шишенцето?

# 297
Синьо-зелен брокат е, различни големини частици. Може би единствения брокат на Бел който нямам Joy А, сещам се, че и онзи с големите кръгчета нямам...

# 298
Арабескче, много, много хубаво ти се е получило. Много ми хареса. Heart Eyes

Евелин, сега вече и аз видях. Супер е. Heart Eyes

Тина, много хубав сандвич. Един такъв сочен изглежда. Heart Eyes

# 299
  • София
Разкошни маникюри! tina_vn, аз го виждам малинов. Evelin, има ли си марка това жестоко китайче и трайно ли е? Предполагам имат и други интересни цветове.
Джасти, georgieva88, благодаря за насоките Flowers Hibiscus Последните 3 години ходех на гел лак. Маникюристката е прекрасна и изпипва всичко, но не ми е удобно мястото, графикът й е препълнен по принцип, трудна работа с часовете. Вече ми писна с това съобразяване с времето, а ми омръзва един и същи маникюр 2 седмици подред. Надничайки тук в темата се върна желанието за самолакиране Grinning . Така де, действате вдъхновяващо и заразяващо Grinning Flowers Hibiscus
Mari_qana, https://static.ivis.bg/resources/76-min.png Друго си е да го видиш в действие Heart Eyes     iv4enceto_91 е пускала снимки на БЕЛ лаковете https://www.bg-mamma.com/?topic=1069116.660

Общи условия

Активация на акаунт