Лакове за нокти 143

• 39 896
  • 757
  •   1
Отговори
# 345
  • Измир
Долче, това зелено направо ме уби. Напоследък се заглеждам все по лакове с перлен оттенък.
Ивченчето, Агент много сте готини.

# 346
Олгарита, и аз много му се радвам- щом го предпочетох пред чисто нов ярко розов лак... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ивче, твоя лак (според мен) минава за 2 в 1 Heart Напомня ми на нещо средно между крем брюле, ванилов сладолед и пожълтяли есенни листа (от гинко билоба примерно)! А и в него май има и по-тъмни, по-топли точици които също придават есенно-шоколадова нотка... Yum

# 347
  • Стара Загора
Много ги тача тези пясъци тип мазилка. Издържат по цяла седмица и са доста ефектни. А в този наистина има частички с тиквен цвят и както казваш - минава отчасти и за есенен. Simple Smile

Снощи рязах и пилих нокти на краката. Бяха станали дразнещи за мен. Този и най-много още един педикюр ще има, та така. Зазимяваме вече сандалите, колкото и да не ни се иска. Blush
Искаше ми се нещо ярко, ама вече не ми се слага сякаш. Та намазах един розов Пастел с фини златни частички и ми хареса. Не е уау, но с голи нокти не се понасям с отворени обувки.

# 348
Педикюра е нещо не много коментирано в тази тема. Всъщност не знам защо 😄
Честно казано и зимата не мога да търпя нокти без лак. Не ми е естетическо някак, особенно за крака. Педикюра си има винаги чар, независимо дали се вижда заради сандали или просто си го гледаме у дома.

# 349
Моят педикюр в момента изглежда все едно е с гел лак- лакът не е мръднал, само е поизраснал Joy Мисля да му дам почивка за известно време- не за друго, ами малко да го поглезя, да направя някоя терапия...после пак ще лакирам. Simple Smile

# 350
Ноктите на краката ми почиват през зимата, нямам проблеми с това да не са оцветени, само да са здрави 😀
Ивче, имам същите сандали като теб, но за съжаление закопчалката не ми е удобна, а са много красиви 😒
Мисля и аз да се спретна есенно с този лак. (снимката не е моя)

# 351
# 352
  • Стара Загора
От тенденциите за сезона

Тези са повече пролетни, но пък неутрални и могат да се носят през цялата година.

# 353
Диди, разкошно синьо Heart Eyes
Ивче, харесват ми почти всичките...
Тя Блъд , оказва се, отдавна е в тенденциите Grinning Визирам зелено-белият маникюр Stuck Out Tongue Winking Eye

# 354
И аз обожавам къси нокти в тъмните гами 😍
Снощи се спретнаха тъй 😁 Видях някъде във фейса идеята😁

# 355
Георгиева, ТМ ще остане без тиксо Stuck Out Tongue Closed Eyes Много яко и червеното е супер Simple Smile

# 356
  • Стара Загора
Georgieva, чудна комбинация. Ама си голям фен на червеното... въртиш, сучиш и пак си като Баба Марта. Blush Ама пък ти ходи много де. Heart
Комбинацията е страхотна! Ще я изкопирам някой път, но вероятно няма да е с червено. И без това онзи ден ги подмятах тия лентички. Grinning

# 357
Долче, запасих се д една дебела лента, от която да си режа, че нещо взе да го крие напоследък 😁
Ивче, така е, обожавам червените нюанси и все до тях стигам 😁

# 358

https://www.instagram.com/p/CFl8rI9DWh3/?igshid=3i7l1nlph9n6
Essence -41 big city vibes

Последна редакция: сб, 26 сеп 2020, 12:02 от МamaNaMiro

# 359
От тенденциите за сезона

Тези са повече пролетни, но пък неутрални и могат да се носят през цялата година.

От няколко дни му се каня и точно днес деня за изпълнение

Общи условия

Активация на акаунт