Лакове за нокти 143

• 39 900
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Много ми харессват и на мен къси ноктета с тъмни лакове.Ще си купя черен сега, приносил ми се е.

# 361
  • Измир
Evelin, страхотно!!! Два пъти се върнах да видя дали снимката ти е твоя маникюр или е в цитата. Изпълнението ти е перфектно.

# 362
Евелин, наистина много добро изпълнение! Браво Heart Eyes А кое е зеленото? Заприлича ми малко на онова тъмно зелено на MarieSt- ГР гел шайн 35 (ако не се лъжа) или...? Blush

# 363
Ехаааа, точно подобен на този зелено и бяло бях гледала скоро и си мислех, че много ми допада. Явно тенденциите за сезона са ми на сърце Heart Eyes

# 364
Много благодаря! ❤ Казано от вас ме прави много щастлива! 🥰🥰
Зеленото(аз му казвам петролено) е GR Rich color 108, и на мен са ми на сърце новите тенденции, може би имам най-много лакове в синьо-зелената гама, привличат ме като магнит ☺☺

# 365
    И на дневна светлина съчетан Simple Smile
[/list]

# 366
И аз в зелено. Мислех, че никога няма да го ползвам, купих го да попълня колекцията от Флормар Jelly look - номер 12 Forest

Много красоти сте сътворили отново 🤩

# 367
Фифи, Heart
Скрит текст:
Тези глитъри на Флормар изчезнаха от близкото ДМ, даже "органайзера" в който бяха наредени го нямаше...още преди 2 седмици... Rage Това понеже докато имаше 1 бройка точно от показания лак аз реших, че "ще заредят пак" и не си го купих... Flushed

# 368
Момичета, страхотни сте! Много вдъхновяващи ❤️❤️❤️
Аз влизам набързо да  похваля GR Color expert 43 - налакирах се с него миналата седмица, в петък. Бях на басейн. Домакинствах сериозно, че и една питка омесих, и туршия сложих, и.... не е мръднал, а му давах 3,максимум 4 дни
Дори не е напукан, ще го и махна, защото искам да си скъся ноктите. Ще пруложа и снимково доказателство, хаха. Имам този лак от поне 2 месеца, но чак сега реших да се лакирам с него. Изненада ме много приятно 😉

# 369
Мен Пинтерест ме осведомява за тенденциите Grinning И аз съм намислила някакъв маникюр със зелено, освен това оранжевото Simple Smile Имам есенни идеи Heart Eyes

# 370
Аз направих една мнооогооо семпла вариация на един от тренд маникюрите, които Ивчето показа:

Скрит текст:

Пп Цветенцата са печат, но стана блед.

# 371
Джаста, много нежно се е получило, ама сподели кой е лакът Stuck Out Tongue Winking Eye

# 372
  • Бургас
Много нежно и стилно, Джасти.

# 373
Благодаря, момичета. Hug
Долче, лака е на ГР Рич Колор 136.

# 374
Долче, аз го взех глитъра още преди месец, даже тогава бяха доста опоскани, сега го слагам за първи път.
Джаста, много стилно!

Общи условия

Активация на акаунт