Лакове за нокти 143

• 39 910
  • 757
  •   1
Отговори
# 390
Долче за многократна са, тип гумени са и се чистят с лакочистотел след употреба.
А от къде си ги взе?

# 391
Взех Катрис-а който препоръчахте. Страхотна покривност само на 1 слой. Аз сложих два. Много ми харесва. Залепих си и по една тиква за разкош Grinning Обаче по топ лака ми беше останало винено от предния цвят, та малко омазах ситуацията. Ама от самолет не личи Grinning

https://www.instagram.com/p/CFpVegPjUQs/?igshid=1qgkbg3ck2bpo

# 392
# 393
Взех Катрис-а който препоръчахте. Страхотна покривност само на 1 слой. Аз сложих два. Много ми харесва. Залепих си и по една тиква за разкош Grinning Обаче по топ лака ми беше останало винено от предния цвят, та малко омазах ситуацията. Ама от самолет не личи Grinning

https://www.instagram.com/p/CFpVegPjUQs/?igshid=1qgkbg3ck2bpo
Прекрасен цвят! 😍
Аз да попитам кой е лака на безименния?
Аз ще съм така тази седмица.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 19:39 от Valeto96

# 394
Един изключително трудно съхнещ S-he, който се надявам утре да не е на чаршафи, че и бързосъхнещия топ много не му влияе. Сега разчитам на спрея за изсушаване от Ейвън. Та не го препоръчвам особено..

# 395
  • Перник
Витаминче, от обява в ОЛХ ги намерих.

# 396
Еее blood ,Valeto....Ами много ми харесаха маникюрите ви !!!! Heart

# 397
Благодаря на всички за комплиментите! 😍

Blood, страхотен маникюр - легна ми на сърце! А тези лакове са ми любими - много плътни, блестящи и мноооого трайни на моите нокти!

# 398
Определено си заслужава 5.50лв. Ще видя при мен как ще е на трайност. Simple Smile

# 399
Как слагате камъните без лампа? Купих ди камъчете сега с касво лепило трябва да се лепят?

# 400
  • Варна
Страхотен Катрис наистина, и аз днес го загледах в Елитис и се сетих, че го коментирахте.
Взех Speed dry топа на Perfect, разочаровах се, след 40-50 мин. още лепнеше. Твърд стана сигурно след 2-3 часа. Ще го използвам вероятно за подновяване на топа през седмицата, но определено не е моя.

# 401
Страшен е този Катрис на Блъд! А и цялостно темата е пълна със супер цветове.

От мен нещо съвсем семпличко, но утре трябва да съм с ненатрапчиви нокти и така... https://www.instagram.com/p/CFp0VfRD-nb/?igshid=775ff4crbui9

Имам много идеи вече, колкото и да не харесвам есента, тези цветове са "моите", така че май често ще сменям маникюра идния месец Joy

# 402
Тина, сигурна ли си че е спийд драй?
Те имат и друг топ, не толкова сполучлив, но съм взимала и от него за проба.

От спийд-а в момента имам две шишенца, уникално бързо съхне, не става на чаршафи, а аз обикновено се лакирам по нощите.

# 403
Top shine е бавносъхнещият "бързосъхнещ топ" на Перфект. Grinning За сметка на това, има много хубав блясък и го използвам върху ваденки+ отгоре слагам Спийд драй. Наистина, надписът "мигновено съхнещ" на Топ шайн е абсурден и подвеждащ и неотговарящ на действителността. Спийд драй ми се е повреждал, ако час-два след нанасяне забия брутално нокът върху друг нокът или ако го надера със сила при някакво движение (примерно). Иначе минутки след нанасянето мога спокойно да си правя нормални движения...Е, ако съм отдолу с 4-5 дебели пласта база, лак, декорации...внимавам още повече. Grinning

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 02:44 от dolce miele

# 404
  • Варна
Да, speed dry е топът, който взех.  И на него има надпис "мигновено съхнещ"...

Общи условия

Активация на акаунт