Лакове за нокти 143

• 39 913
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
Тина, учудена съм. Спийд драя съхне мигновено. Понякога има разлика в партидите. Предната партида беше явно много прясна и топа беше по рядък, мажеше се като олио, лесно и разкошно. Сегашната е малко по стара явно, защото е една идея по "стегнат", но пак си се разнася чудесно. Но по отношение бързина на съхнене нямат никаква разлика, съхнат буквално мигновено. Не знам какво се е объркало при теб.

Лянипа, камъчета залепваме с топ лак, не с лепило. Съвсем наскоро писахме за техниката при декориране с камъчета. Не ползвам лампа, за какво ми е. Да не питаш за декорация върху гел лак, защото тук темата е за обикновени лакове. Върху не съвсем изсъхнал лак поставяш камъчето, леко притискаш да прилепне, (аз под камъчето капвам миниатюрна капчица топ и тогава го поставям), след което минаваш плътно около (не върху) него с топ и става бетон. Лака пада, камъчето не. Grinning

# 406
# 407
  • София
Малко ми е неудобно след последния маникюр, който е 🤩
Катриса, който извадих, за да снимам за bl00dflowerz... Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 10:06 от Pupsi

# 408
Къси ноктенца и от мен:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 10:06 от Джаста Праста

# 409
  • Измир
Джаста,  на една вълна сме. Явно предпочитатаме плавния преход към есента.
Момичета прекрасни сте!

# 410
Аз да се "похваля" с късите ми ноктите..

# 411
Бенчита, страхотен маникюр!

# 412
Страхотни къси ноктенца! Моите са прекалено къси за лак, а и с този срязан пръст ... Споделям спомен от 2014та на този ден

# 413
Аз съм днес с Chanel Vendetta, не мога да му хвана красотата, обаче четката му ме побърка! Много тънка и се омазах цялата. Днес ще трия!

# 414
Момичета!!! Страхотни сте! Heart MamaNaMiro имам същите ваденки, които отлежават мнооого отдавна в чекмеджето, защото не знаех какво да правя с тях- при теб се е получило чудно- страхотна идея Blush От мен нещо набързо . Бях с друго зелено от Алито , което в шишето изглеждаше супер, но като лак е все едно екип учени са се събрали , за да създадат най- гадния лак на света. Яд ме е, защото поръчах няколко цвята и ще ги изхвърля Angry

# 415
Здравейте, момичета. Скоро не съм писала в темата, но ви следя и се радвам на красотите, които показвате.

Моят маникюр обаче последните месеци не е за показване... Нещо се случва с ноктите на палците ми, някъде след морето започнаха да се чупят. Тъкмо пораснат малко, колкото да си направя хубав маникюр и пак се чупят - или само единия, или и двата. Реших, че е от квадратната форма, пуснах ги да пораснат и миналата седмица заострих. Добре станаха, радвах им се много, даже мислех да ги постна в темата и днес познайте - пак счупен палец. Не съм сменяла база или топ, нищо необичайно не правя с палците. Останалите нокти са много здрави. Дайте някакъв съвет, не знам какво да правя вече Disappointed

# 416
Познато!
Аз съм така с показалците и по-рядко със средните.
Не съм намерила "лек" за това. В момента пия витамини, които няма да посоча тук, защото все пак темата не е с такава насоченост.
Друго, от което съм видяла лек ефект към заздравяване е, когато нанасях масло от жожоба на ноктите и кожичките си всяка вечер. 🙂

# 417
И моите се чупят и делят. Не мога да намеря Микросел нещо, само в комплект е с някакъв балсам за ръце и е 40 лв. Не мога да намеря и Сеш Вит и накупих много бързосъхнещи топове на дрогерийните марки, които не стават за нищо и ще отидат в кофата. Само УВ топа на Голдън роуз става, но се събира страшно много и затова нося само пясъци от доста време. Обаче ми писнаха и искам есенни блестящи цветове.
Не знам какво да правя с Микросел и Сеш. Купих си изпитаното 8 в 1 Евелин да видим. Чета, че е напълно скапан и той вече. Преди това ползвах сенситив версията, не ми харесва въобще.
Оплаках ви се, но вие ще ме разберете.Purple Heart

# 418
Търся му заместител вече на GR Ice Chic 71. 😬 
Броката е GR extreme glitter shine 203

# 419
И моите се чупят и делят. Не мога да намеря Микросел нещо, само в комплект е с някакъв балсам за ръце и е 40 лв. Не мога да намеря и Сеш Вит и накупих много бързосъхнещи топове на дрогерийните марки, които не стават за нищо и ще отидат в кофата. Само УВ топа на Голдън роуз става, но се събира страшно много и затова нося само пясъци от доста време. Обаче ми писнаха и искам есенни блестящи цветове.
Не знам какво да правя с Микросел и Сеш. Купих си изпитаното 8 в 1 Евелин да видим. Чета, че е напълно скапан и той вече. Преди това ползвах сенситив версията, не ми харесва въобще.
Оплаках ви се, но вие ще ме разберете.Purple Heart
Денси, виж в Ремедиум, от там последно купувах Микросел, не в комплект. Също и на Mavala, Mava DRY топът е разкош, но е малко по-скъп.

Общи условия

Активация на акаунт