Лакове за нокти 143

• 39 914
  • 757
  •   1
Отговори
# 420
  • В полите на Пирин планина
УВ-топът на Trend-it-up също е много добър.
Аз харесвам ей този заздравител на Rimmel:

и този:

Забелязвам, че 8в1 на Евелин - сензитив, не се разбира добре с някои лакове и направо ми се отделя на люспи от целия нокът...

# 421
Търся му заместител вече на GR Ice Chic 71. 😬  
Броката е GR extreme glitter shine 203

Бел 59 е подобен като че ли Wink
Скрит текст:
Ако се ориентираш по снимката:

# 422
УВ-топът на Trend-it-up също е много добър.
Забелязвам, че 8в1 на Евелин - сензитив, не се разбира добре с някои лакове и направо ми се отделя на люспи от целия нокът...
Не мога да го намеря никъде, иначе ви прочетох тук.
И при мен така прави тази гадина Сензитив, никога повече няма да го купя.
Благодаря ви, за предложенията, ако се сетите още нещо, моля пишете. Сигурна съм, че  е полезно не само на мен.

# 423
Аз като цяло най-доволна съм от ГР, сега съм взела един с витамини 4 в 1 и ми допада. С продукти на Евелин и Перфект трудно се разбирам, и при мен се отлюспват и остъргват нокътя.

# 424
Денси, понеже и аз се счупих да търся Сеш, в един от магазините на Мория ми бяха казали, че няма внос. Вместо него се сдобих с топа на Mesauda - не е като Сеш, но пак съхне бързо и има същия блясък при мен, но не е толкова плътен. Аз лично останах доволна.

# 425
  • Пеликания
Много сте хубави всички Heart Eyes
И аз влязох в клуба на късите ноктенца.
Ето и моите грозотии Grinning

# 426
Денси, понеже и аз се счупих да търся Сеш, в един от магазините на Мория ми бяха казали, че няма внос. Вместо него се сдобих с топа на Mesauda - не е като Сеш, но пак съхне бързо и има същия блясък при мен, но не е толкова плътен. Аз лично останах доволна.
Имам го, ползвам го, но не е като Сеш. Все пак е някаква макар и по-слаба алтернатива. И аз купувах Сеш от Мория и то от години.

# 427

Имам го, ползвам го, но не е като Сеш. Все пак е някаква макар и по-слаба алтернатива. И аз купувах Сеш от Мория и то от години.

Аз го взех от тук и не пише да няма наличност
https://alishop.bg/product/3191/seche-vite-barzosahnesht-top-lak-za-nokti.html

# 428
  • на последния етаж
Днес есенно с Catrice Brown Collection 03 Goddess Of Bronze:

# 429
Сега ще проверя, благодаря ти много!

# 430
  • Bulgaria
Всички показвате невероятни красоти. И аз правя плавен преход към есенните цветове.
Основният цвят е Twenty One Cosmetics - 45, останалите използвани са: Flormar Supermatte - M124, Manhattan Last & Shine - 010 Paint it white и Classics Glamour - 178. Декорацията на палеца е направена с печат.

# 431
И моите се чупят и делят. Не мога да намеря Микросел нещо, само в комплект е с някакъв балсам за ръце и е 40 лв. Не мога да намеря и Сеш Вит и накупих много бързосъхнещи топове на дрогерийните марки, които не стават за нищо и ще отидат в кофата. Само УВ топа на Голдън роуз става, но се събира страшно много и затова нося само пясъци от доста време. Обаче ми писнаха и искам есенни блестящи цветове.
Не знам какво да правя с Микросел и Сеш. Купих си изпитаното 8 в 1 Евелин да видим. Чета, че е напълно скапан и той вече. Преди това ползвах сенситив версията, не ми харесва въобще.
Оплаках ви се, но вие ще ме разберете.Purple Heart
Сеш съм купувала преди време от магазина за козметика на Графа и Патриарха, на спирката на трамваите посока Славейков. Също хубав топ е Mavadry, вчера си го поръчах от Iherb

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 18:46 от Ernestina

# 432
# 433
# 434
Мари, как може да имаш толкова хубава плочка и нокти- всичко им стои добре, а декорацията ти е много арт! Heart
И мен ме привличат вече все повече есенни, топли или тъмни цветове Grinning
Имаше по-назад някой със зелен маникюр- не разбрах кой е лакът? И това ли е "лошия" лак или преди него друг нюанс в зелено?

Общи условия

Активация на акаунт