Лакове за нокти 143

• 39 936
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, в Star nails има намалени лакове SNB на 2 лева. Има хубави цветове, поне според мен. Аз разбира се си поръчах....само 8,хахаа

# 466
  • София
Момичета, в Star nails има намалени лакове SNB на 2 лева. Има хубави цветове, поне според мен. Аз разбира се си поръчах....само 8,хахаа
Може ли линк?
Благодаря

# 467
# 468
Аз и преди линка поръчах, малко ми трябваше;)

# 469
Сеш последно купих 3 броя резерва от ezebra.de,  на цена €4,93 за брой, но май доставят само до Германия/УК. При мен пада на люспа само ако съм нацапала и кожичките и е прелял, иначе нямам забележки. За бързината на съхнене преживявам отдръпването на някои лакове      и сгъстяването, за мен няма друга алтернатива и ме отказа от гел лака в домашни условия.
Следя темата от доста време, но на фона на вашите красиви нокти не се престрашавам да показвам моите. Аз от две седмици съм вече на есенна вълна и прибрах неоните и пастелите:
Скрит текст:
Лаковете са на Essie: Swing of things; Stop, look and glisten; Smokin hot; Merino cool; Disco doll

# 470
И аз се сдобих с Catrice 83 и просто нямаше как да не се лакирам с него веднага, но телефона го изкара малко по-светъл. 😁 Нямах есенни ваденки, та сложих тази..

# 471
Здравейте момичета! Продължавам да ви следя и да ви се радвам отстрани. А моите нокти продължават да се чупят. За момента съм закрепила положението, но да видим. Утре ако хвана хубава светлина ще снимам маникюра, ако може да го нарека така хахаха.
Искам да питам, някоя от вас има ли на СНБ лак с ефект диамант? От известно време му се чудя много, но не мога да преценя какво точно представлява този ефект диамант и дали си заслужава да го взимам.
Иначе за грижите - олио за кожички и нокти сутрин и вечер + крем за ръце по 100000 пъти на ден, като зимата залагам на по-мазните кремчета. Но с моята мания за стерилност покрай работата и постоянното къпане с дезинфектант, ако не се мажа постоянно с крем нещата стават трагични много бързо Grinning

# 472
Червено.. да ми отива на червената пола за утрешния първи учебен ден с пожелание да ми е успешна последната година в Университета. Шегувам се .. 😀😀😀
Вие сте виновни да съм с ярък лак на къси нокти! ❤❤

Скрит текст:
Лаковете:
Катрисът е сууупер траен! Но бел-ът е много прозрачен и тук има 2 слоя от него и пак прозира червеното.

# 473
  • София
Лятно, пясъчно, неоново, невъзможно за снимане Joy
Перфект S58

# 474
# 475
  • Измир
Румяна, Catrice ли е лака?
Джулс, Анастасия чудесни сте!
Марго,  показвай по-често 🤗.
Валето, ваденката си е паснала даже много добре.
Аз в момента ползвам различни бази и топ лаковете, защото съм на икономичен режим и докато не изчистя старите, няма да купувам нови.

# 476
Намерих ги аз по 2лв, но са само десетина ли колко цвята. Скука като цяло.

# 477
Джулс, не е ли S48? Thinking
Много хубави маникюри, момичета Blush

# 478
  • София
Dolce, S58 е. Имам и S48, но той не е пясък.

# 479
  • Перник
Olgarita, лека е GR gel shine 43

Общи условия

Активация на акаунт