Лакове за нокти 143

• 39 925
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
UV топа на Trend it up на мен не ми хареса. Да, съхне бързо, но се отдръпва и става на черти, ако не сте взели достатъчно количество за целия нокът. А и краищата лъсват много бързо.
На Перфект беше по-добър, но дали и сега е така, не мога да кажа. Последния гел топ и на Ейвън не беше добър, та...
Аз нямам този проблем с отдръпването, но да бързо лъсват краищата.. На мен си ми харесва и така.

# 451
  • Варна
Amiamo, от един английски сайт взех холограмния SH. Поръчах 2, тъй като много ми хареса, но се оказа, че е доста подобен на друг мой лак. Така че единият ми е излишен. Simple Smile

# 452
UV топа на Trend it up на мен не ми хареса. Да, съхне бързо, но се отдръпва и става на черти, ако не сте взели достатъчно количество за целия нокът. А и краищата лъсват много бързо.
На Перфект беше по-добър, но дали и сега е така, не мога да кажа. Последния гел топ и на Ейвън не беше добър, та...

Краищата ми се оголиха с него до вечерта, с три различни лака и на мен.

Обикновено хваля UV топа на Perfect, но не съм сигурна дали шишето което почнах сега не е от някаква странна партида, защото имам чувството че не се държи добре. Лак на A-England ми се обели на втория ден (не отлюспи, обели). Вярно, ползвам дезинфектанти, но не от вчера. Това шише беше купено отдавна, надявам се да е случайност, защото си взех още 4 резервни като казаха че Perfect ги изтеглят Satisfied

# 453
А аз си взех активния заздравител. Той как се ползва? Не е написана схема, като например на Микросел.

# 454
Амини, пише. Виж отстрани на външната опаковка от пластмаса- там където има символ на огън. Grinning

# 455
Най-накрая махнах Вендетата снощи и набързо лакирах малко синичко. Нямах време за бази и топове, кожички... уикенда ще се старая

Avon Gel Shine, Blue me away

# 456
  • Измир
Зелен skittle от мен 🙂

# 457

https://www.instagram.com/p/CFwD2gRjdbs/?igshid=1w2grrpe2t1cn
Deborah Milano 17 ... Pepe le pew ...разкошен е !!!!
И кажи моля те ,къде се изгуби ???

# 458
Отзив за лака ХМ- днес ще сменям. Изкара 5 дни- като имаше оголени връхчета, обаче съм склонна да го отдам на моментното състояние на ноктите ми (разслояване по върховете), както и на базата на Виктория бюти (не ми харесва, отделя се по краищата и със светъл лак си личи; за лакове които да се носят по 3- макс 4 дни бива...).  Thinking Ами, пак ще слагам активния заздравител, ако трябва ще редувам през лакиране- две... Smiling Imp
Маме, Олгарита, разкошчета! Heart Eyes
Допълвам- лакът ХМ беше на 1 плътен пласт на повечето нокти, т. е. била съм с база, слой лак, слой фин брокат и топ.

# 459
  • София
Тук съм, маме, чета ви редовно и нацъквам лайкове. И редовно се лакирам, но ме мързи да снимам, пък и твърде много задачи ме бяха налегнали напоследък. Това английско неонче го забърсах вчера в крачка Simple Smile

# 460
Този тип брокат само на такъв цвят не бях пробвала ,но много ми харесва ... Pepe ...разкош....Но и ти не пускаш лятото все още !!!

# 461
# 462
Денси, от къде взе Сеш? От алишоп ли? Аз го издирвам от много време, но навсякъде греда. И аз не съм доволна от спийд драй на Перфект. Взех го преди няколко седмици защото много го хвалеха момичетата тук, но не е моят. От куик драй на ГР съм по-доволна. И да ти кажа аз как преборих деленето. Просто минах на основа без формалдехид. Наистина ми се деляха ужасно много, явно е било пренасищане. От месец и нещо нямам такъв проблем. Може би трябва почивка и при теб.

# 463
Да, от тях.

# 464
На мен пък от Sèche постоянно ми се отлепва директно целият лак. Случва ми се и на краката даже, и в момента тествах, на краката със Sèche изкарвам максимум 7 дена преди да загубя някой "нокът", докато последно с един матов лак от Aliexpress даже без да слагам топ вече си карам с почти никакви поражения цял месец.

Сякаш преди години нямах този проблем. Базата ми е един Strengthener на KIKO в една тумбеста правоъгълна опаковка. Дали в нея ще е проблемът?

На мен супер много ми писна на 3 дена да ми се отлюспи цял нокът и от няколко седмици се уча да слагам гел на ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт