Лакове за нокти 143

• 40 279
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
Четките на GR Gel Shine наистина са неудобни, а и при мен и двата лака, които пробвах от серията са като сгъстени. Кафявият хич не е траен на моите нокти, а е такъв хубав нюанс - все едно съм си топнала пръстите в шоколад ☺️

# 526

Планираният каки маникюр се отлага, снощи се лакирах по никое време (трябва да е нюд маникюр), като заложих на любимия ми нюд Sally Hansen Insta Dri в нюанс Buff & Tumble. В последния момент реших да го допълня с един биполярен Rimmel Super Gel 084 Femminist Glitz, който ми е нов - на първия пласт беше чист глитърен пясък (не обичам пясъци), на втория незнайно как се трансформира в гладък сребристорозов глитър с фини хексагони 😁
Дени,
Скрит текст:
С удоволствие ще участвам в такава фотосесия, изрязвам готовност да сменям лака за всеки флакон 🥰 (знам че са много!) “Черпя” виртуално с едно съкровище, което тествах наскоро - министюра на L’Origan от 1905г.

# 527
След шедьовъра на Кристал... Поне опит да заснема някакъв шимър...
Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Извинявам се за кожичките, ще чистя после. А и верото Феъри с лимон ми докара много суха кожа на ръцете, почти до цепеща се кожа Rage Хем моята не е капризна, нито пък кожичките! Имам порязано на десния палец и не успях съвсем добре да изчистя тъмния лак, след третия път в който ми влезе лакочистител в отворената рана се отказах от прецизността и се наложи да трия лака на лявата ръка държейки памучето с показалец и среден пръст... Trollface
Лаковете са Флормар 453 и 21- номер 19 (фин златист брокат който много подхожда на това оранжево). Simple Smile  
Лакът ХМ го свалих много лесно от дясната ръка, понеже на лявата нямах порязан пръст Joy Впечатлена съм колко лесно свалих такъв тъмен цвят. Тъмното около кожичките е от Есенс 32 City of stars- с него "закърпвах" положението тези дни..  Grinning

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 18:08 от dolce miele

# 528
# 529
Евелин, хубави ли са лаковете на Месауда (трайни, покривни)?

# 530
Евелин, хубави ли са лаковете на Месауда (трайни, покривни)?
Това ми е най-вероятно най-доброто лаково попадение, този и един синьо-зелен цвят ги открих в магазин тип (левче, или нещо като имаме всякакви боклуци хахаха) за по 0,50лв брой. Вторият пласт беше по навик, няма такова лесно и плътно нанасяне, четката много удобна за мен, но сега слагам за първи път, ще споделя за трайност след няколко дни.

# 531
Евелин, страхотен маникюр! Heart

# 532
Бенчита Hug, пробвам да разчупя малко, но не ми се получава твърде. Иска ми се да са по-остри, ама...
И моята поръчка от Стар нейлс е пристигнала ( вчера в пет сутринта пазарувах Joy), но не можах да ги взема днес.

# 533
AraBesqUe, MarieSt, наистина много красив цвят !♥️

# 534
  • София
Здравейте момичета!  Може ли малко помощ да поискам, защото нищо не успях да открия сама..
Търся лак, като този от снимката:

По-светло червен, с фини брокатени частички. Оказа се суупер трудно да намеря такова “животно”! Tired Face Или са винени или с по-големи частици...Търся обикновен лак, не гел. Това от снимката е гел лак.

# 535
  • Стара Загора
Сещам се за OPI The Spy Who loved me от колекцията Джеймс Бонд, но доколко може да се намери в Бг не мога да кажа. Повечето марки започнаха да пускат почти само гел лакове /от този клас/.

# 536
Бих казала, че лакът с който съм сега е от този тип- само че е тъмно оранжев, а не светло червен...

# 537
  • София
Отдавна не съм писала в темата,но ви следя редовно и възхищавам се на красотите които творите.
На морето бях без лак и пуснах дълги нокти. Но като се върнах  два пъти  скъсявам ноктите,все някой се чупи.
Да покажа несполучлив опит за рисуване с конец.

# 538
  • София
Сещам се за OPI The Spy Who loved me от колекцията Джеймс Бонд, но доколко може да се намери в Бг не мога да кажа. Повечето марки започнаха да пускат почти само гел лакове /от този клас/.

iv4enceto_91 , много ти благодаря! Точно такова нещо търся! Ще разгледам дали се предлага тук! Heart

dolce miele , какъв е твоя лак?

# 539
  • Бургас
Красиво е това Опи, аз имам подобен цвят пак на Опи.

Общи условия

Активация на акаунт