Лакове за нокти 143

• 39 297
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Olgarita, останаха ми очите направо. Разкош Heart
От мен Perfect Gel 522

# 571
Големи красоти показвате, нагледах се на хубави нокътни плочки Grinning Вдъхновена от Olgarita извадих и аз един досега не лакиран червен шимър, но още не мога да реша дали ми харесва или не...

И снимането не ми се удава хич, ръцете ми пречат Joy

# 572
  • Измир
О, много благодаря момичета 😊!
Лятото го поръчах този лак и сега за първи път го слагам. Наистина е прекрасен.
Марголота, и твоя лак е много красив.
Пандора, честити придобивки.
Джулс 🍆 🥰
Долче на Флормар имам по-светъл вариант.

# 573
Долче на Флормар имам по-светъл вариант.
Олгарита, точно за този лак писах в по-заден пост, че съм го гледала и оставила за следващия път Grinning А взех оранжевкото с което съм сега Yum

# 574
  • Благоевград
Здравейте, прекрасници! ❤ Отдавна не съм писала, но се харесах в един нюд на Катрис, номер 6, и съм вече 1 месец с него 😁 Хем с лак, хем като се пообели на места, може да изкара още 1-2 дни без да личи. Точно сега съм жестоко обсебена от него 😁
Днес обаче реших, че ми се носи цвят и си намерих този модел в нета, но се оказа, че нямам такъв брокат. Някой виждал ли е подобен по магазинчетата?

# 575

Едни къси нокти от мен.
Не ми се получава да изкарам дълго със заострени нокти, много ми се раздвояват и се чупят.

# 576
  • Bulgaria
Скрит текст:
Здравейте, прекрасници! ❤ Отдавна не съм писала, но се харесах в един нюд на Катрис, номер 6, и съм вече 1 месец с него 😁 Хем с лак, хем като се пообели на места, може да изкара още 1-2 дни без да личи. Точно сега съм жестоко обсебена от него 😁
Днес обаче реших, че ми се носи цвят и си намерих този модел в нета, но се оказа, че нямам такъв брокат. Някой виждал ли е подобен по магазинчетата?

Bel-83 и 21 Cosmetics - 21. Не са точно като на снимката, но според мен ще отиват повече на това лилаво.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 00:33 от MK_

# 577
А ако се търси фин сребрист брокат, нанесен върху основния цвят (в случая лилаво), то такъв е Бруклин 26. Стои изключително добре върху всякакви цветове. А аналогът му в златисто е на 21- номер 19. Simple Smile

# 578
Сигнора, виж Габрини Briliant. Имат точно такъв тип между сребристо и лилаво. Сега ще потърся дали го имам сниман...

Страхотни неща показвате всички! 💕 🤗

Edit: https://www.instagram.com/p/CAvja81DY_l/?igshid=1ben2a0rhga8v Ето от тази серия, но номерчето е друго. Ще се опитам да го изровя.

# 579
Tuty, страхотен цвят, ще го пробвам в най-скоро време.
От мен СНБ, Перфект, ГР и един китайски върху Перфекта, кийти мисля, че Георгиева беше показвала, но друг цвят.

# 580
Приятна седмица и от мен!

Mavala Ruby

# 581

Essence имат подобен светъл брокат ☺️

# 582
Аз за този сребърен брокат се сетих, 101 е номера.

# 583
  • Пеликания
Аз пък съм черна, като настроението ми тези дни Grinning

# 584

Общи условия

Активация на акаунт