Лакове за нокти 143

• 39 296
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Потвърдено ли е, че няма вече лакове Перфект в Лили??? В Лилито в което бях принципно и преди 2 месеца имаше много малко техни лакове, разместили са и лаковете лаковете Флормар (сега са на отделен стелаж до стената заедно с тяхна козметика), лакове на 21 имаше 4-5 бройки общо...та не можах да се ориентирам дали има нещо изтеглено или просто малко зареждат от някои марки лакове...
Мари, Heart Eyes Като "почернея" достатъчно ще изровя и моя "чернилчо" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586
В 2-3 магазина в София и аз не видях никакви лакове на Перфект. Жалко, харесваха ми и при мен бяха трайни. В Ремедиум видях заздравители и топ, но лакове не обърнах внимание дали имаше...

# 587
  • Bulgaria
Jessica - 363 Taffeta. Декорациите са направени с печат.

# 588
В Лили има топове и заздравители.

# 589
  • София
Здравейте, прекрасници! ❤ Отдавна не съм писала, но се харесах в един нюд на Катрис, номер 6, и съм вече 1 месец с него 😁 Хем с лак, хем като се пообели на места, може да изкара още 1-2 дни без да личи. Точно сега съм жестоко обсебена от него 😁
Днес обаче реших, че ми се носи цвят и си намерих този модел в нета, но се оказа, че нямам такъв брокат. Някой виждал ли е подобен по магазинчетата?

И броката на Флормар на един пласт става върху основния цвят.
Ето със зелено

и с черно

# 590
Долче, при нас в едното Лили няма със сигурност. Онзи ден бях там и ги търсих, понеже бях забравила, че ще ги изтеглят. Сега като пита, пак се сетих и си обясних защо нямаше. В Елитис обаче беше пълно. Говоря за декоративните лакове, не знам за топовете и заздравителите.

# 591
А възможно ли е просто да са спряли да работят с Лили? Щом в Елитис ги има... Thinking

# 592
Да, и аз така разбрах. Не ги изтеглят от пазара. Просто няма да се продават в Лили.

# 593
Дано, че са ми от любимите лакове/четки/цветове/ефекти.

# 594
Няма логика в Лили да се продават другите им продукти, а цветовете не 🤔

# 595
Пестене на място? При нас поне, има ужасно малко отделено място за терапиите, заздравители, бази и прочие. Е, при тези които си имат собствен стелаж е различно...

# 596
При нас стояха нахвърляни един върху друг. Така са и Голдън Роуз. Заздравителите са на една въртяща поставка с вного нива. Не ми се струва сериозно това с мястото 😀

# 597
Да, при нас (в най-близкото Лили) лаковете стоят точно на такава поставка на много нива, само част от най-горното ниво е за заздравители, бази, терапии...От отварянето е така. Лаковете Перфект заемаха поне 1 от въртящите нива, подредени, не нахвърляни. Най-долното е за Бел. За останалите 1 или 2 нива се "конкурират" всички останали марки лакове, вкл. и различните им серии...Някои лакове се налага да търся другаде, изобщо ги няма- а в други Лилита са си налични.

# 598

Скрит текст:

# 599
Джаста, много добре се е получило! Как ви идват идеи Thinking
Аз като не мога да си измислям дизайна сама, си копирам идеи

Общи условия

Активация на акаунт