Лакове за нокти 143

• 39 784
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, отвреме навреме правя поръчки, ще се възползвам.

# 106
Brainbug много е хубаво, а за ноктите, защо не пробваш да им дадеш малко почивка от всякаква химия, просто слагай масла и стой без лак и без нищо известно време.
Атрактив, и не си показала този страхотен лак който е на палеца 😏
Лемии, не съм го показала, защото не е за тази тема. Обикновените лакове не издържаха повече от ден при мен и се принудих да накупя лампа, обезмаслител, праймер, основи, топове, гел лакове и тн., и да се правя с тях. Обаче пък не мога да се откажа от тази тема и тайничко я отварям на ден поне по два пъти. ❤️❤️❤️

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 11:29 от .. attractive ..

# 107
# 108
  • Измир
Вчера видях на Леми Чайната и аз да не остана по назад 😄 Без бяла основа е. Цвета е много ярко розово на живо. Направо е срамота, че това лято го слагам за първи път. Безименния и кутрето са на два пласта, защото правих декорация, но ваденката ми се надигна и трябваше да преправям.  Накрая изтрих и  се лакирах само с Чайната. Другите пръсти са на три слоя.

# 109
Момичета, идвам с новини от Перфект Smiley
Днес докато обикалях в Лили се срещнах с една много мила дама, която прибираше стелажа на Перфект и всичките им лакове. Обясни ми, че изтеглят лаковете, заздравителите са заредени. Ще има и лакове отново, но не е сигурна дали няма да ги ребрандират. Каза ми за сайта, който споделихте тук и там все още може да се поръчват. Пясъците ги спират. Успокоих се, може би няма да ги има в големите дрогерии  Simple Smile

# 110
Пак показвате красиви маникюри Simple Smile
По темата с лакочистителите, ползвам стандарния на Лили с ацетон от години и нямам оплаквания.
Свалям лак, както е описала Агент и нямам проблем с никакви лакове.
Може ли да ми споделите как почиствате омазани кожички и разтекъл се лак, тъй като все не успявам?
Вчера реших да си скъся ноктите и пак да ги направя квадрат, по-удобни са ми, а и пътуваме в момента и нямам нерви за счупени нокти😂

Лакът е от серия на Avon Gel Shine, мисля е цвят Keep it Bright. Поръчах 4 цвята, ще имам да си се мажа😄
По темата с топовете - ползвам само Mavala Mava Dry, за мен това е топът, който никога, никога не ме предава. Ползвам го от около 9 години, и всеки път е страхотен - невероятен блясък, бързо изсушаване на какъвто и да е лак, дълготраен маникюр. Определено си заслужава парите.
А и балончета не ми е правил никога Simple Smile

# 111
Предвид, че производствената база е в Люлин, предполагам, че гореспоменатите магазинчета на кооперативния пазар ще продължат да продават лаковете на Перфект.

# 112
Изтеглят ги, ще ги изкарат с нова визия/формула...

# 113
  • Пеликания
Знаете ли каква е четката на тези лакове и изобщо къде могат да се намерят? Видях, че ги предлагат в Ивис.

И тоя изсушител дали върши работа?

# 114
Момичета, идвам с новини от Перфект Smiley
Днес докато обикалях в Лили се срещнах с една много мила дама, която прибираше стелажа на Перфект и всичките им лакове. Обясни ми, че изтеглят лаковете, заздравителите са заредени. Ще има и лакове отново, но не е сигурна дали няма да ги ребрандират. Каза ми за сайта, който споделихте тук и там все още може да се поръчват. Пясъците ги спират. Успокоих се, може би няма да ги има в големите дрогерии  Simple Smile

Благодаря за ъпдейта! ...Значи по най-бързия начин ще гледам да си взема поне 2-3 UV топа, че алтернативата ми, когато не се намират, пак е на Perfect... Няма да останат неизползвани и без това Smirk

Може ли да ми споделите как почиствате омазани кожички и разтекъл се лак, тъй като все не успявам?

Клечка за зъби, с много малко парченце памук навито на края и потопено в лакочистител Simple Smile (което научих като идея от тази тема, преди се опитвах с клечка за уши, но няма прецизност Stuck Out Tongue)

# 115
Аз ползвам от коректорите тип писалка, не знам как се казват.

# 116
  • София
Потеклия лак, по идея на момичета тук, съм чистила с четка за очна линия, натопена в разредител за лак, вместо ацетон/ лакочистител. Добре се получава.

Четката, разбира се, някоя калпава, която струва левче или си готова да прежалиш.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 16:48 от Harpalike

# 117
Олгарита, жесток цвят! Направо се влюбих...
Жалко за Перфект, техните четки са ми едни от най - удобните.

# 118
Като Харпалайк...

# 119
Пак показвате красиви маникюри Simple Smile
По темата с лакочистителите, ползвам стандарния на Лили с ацетон от години и нямам оплаквания.
Свалям лак, както е описала Агент и нямам проблем с никакви лакове.
Вчера реших да си скъся ноктите и пак да ги направя квадрат, по-удобни са ми, а и пътуваме в момента и нямам нерви за счупени нокти😂

Лакът е от серия на Avon Gel Shine, мисля е цвят Keep it Bright. Поръчах 4 цвята, ще имам да си се мажа😄
По темата с топовете - ползвам само Mavala Mava Dry, за мен това е топът, който никога, никога не ме предава. Ползвам го от около 9 години, и всеки път е страхотен - невероятен блясък, бързо изсушаване на какъвто и да е лак, дълготраен маникюр. Определено си заслужава парите.
А и балончета не ми е правил никога Simple Smile
Откъде си купувате топа на Мавала, и аз го харесвам , но несъм го засичала скоро?

Общи условия

Активация на акаунт