Лакове за нокти 143

• 39 781
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
На мен ми се свиди да давам много пари за лакочистители и затова си взимам дрогерийни. Но как стои въпроса с по-високия клас, Мавала и разни други по-скъпи. По-добри ли са?
Ацетона на Джъмбо го имам и ползвам само да си трия плочките на печатите, за друго не смея.

# 91
Записвам се с оплак от един заздравител на Сали Хенсън. С дефектна разрошена четка, която взема повече продукт от нужното, а като мина 3 нокътя, започва да ми се влачи и става на конци. Отворен е преди 1-2 седмици, от самото начало си е така... Може би е старичък. Аз такова нещо не съм виждала досега. А понеже от четката се случва да сложа по-дебел слой, става на балончета.  Не знам колко ще го изтърпя.
Аз лакове винаги махам с размазване насам-натам, нямам търпение да ги кисна в лакочистителя. После с чисто памуче обирам омазаното от пръста, останалото си се измива. Нямам драми с това. Сега съм с такъв на Ебелин, но другия път май ще си взема пак Корин какво беше.

# 92
  • Пеликания
Аз пък съм си фен на Фортето. 😄 Не ми изсушава кожата, трие почти всички лакове добре. Друг вариат който всъщност продпочитам е ацетонът от Джъмбо. Карам месеци с него, мирише ми супер приятно и е страшно икономичен/макар, че точно за лакичистител това не е някакъв фактор при мен/. Заредила съм си 2 туби от него и може би ще изкарам годината, без да пипна друг лакочистител.
Може ли снимка на този от Джъмбо. Че като ходя там все се чудя да взема ли и все се отказвам, защото не ги знам какви са.

# 93
Момичета, страхотни сте, както винаги ❤️
Аз в последно време попиствам лака точно както Агент го е описала, без значение какъв е лака. Просто става много по-бързо и лесно, особено с домакинско фолио отгоре.
От мен  Pastel 08 и Перфект S40. Нямах време за по-хубави снимки, но и така се вижда добре.

# 94
Аз използвам този лакочистител от доста време и съм доволна Blush

Но напоследък започнаха да ми се разслояват ноктите, бяхте писали за пренасищане с формалдехид не знам дали е от това. Използвам заздравителя на Микросел , страх ме е , че ако спра ще започнат да се чупят Confused

# 95
Аз пък съм си фен на Фортето. 😄 Не ми изсушава кожата, трие почти всички лакове добре. Друг вариат който всъщност продпочитам е ацетонът от Джъмбо. Карам месеци с него, мирише ми супер приятно и е страшно икономичен/макар, че точно за лакичистител това не е някакъв фактор при мен/. Заредила съм си 2 туби от него и може би ще изкарам годината, без да пипна друг лакочистител.
Може ли снимка на този от Джъмбо. Че като ходя там все се чудя да взема ли и все се отказвам, защото не ги знам какви са.

Ето го. Харесвам си го, а честно казано съм предубедена към китайски неща, но този е произведен в Гърция и това някак вътрешно ме успокоява. Снимала съм и състава, който между другото е по-изчистен от сигурно 98% от лакочистителите, който изобщо съм виждала по магазините.

# 96
  • София
Отидох до Лили за няколко Перфекта, и ... били изтеглени от мрежата миналата седмица, докато съм била на море. И сега, моля за помощ - откъде да намеря техни лакове?

В Люлин ма Коопераивния пазар има два магазина в които продават лакове на Перфект. За единият се минава покрай палачинките, пада се отляво. За другият входа е за базар Искра, входа до светофара на Панчо Владигеров и Джавахарлал Неру. Магазинът също се пада отляво. Имат добро зареждане на тази марка. Не съм ходила скоро и не мога да кажа дали и оттам са изтеглени.

# 97
  • Варна
Killpop, пробвай да сложиш разредител в основата, може би е сгъстена, ако не е била затворена добре се изпарява. Според мен ще се оправи с разредител. Потапяш ли четката преди нанасянето на всеки нокът? Ако не, нормално е да става на конци. И нанасяй тънък слой, за да не прави балони. Преди години имах основа на Сали Хенсън, използвах си я цялата.
Атрактив, много готин лак! Мисля да си правя подобен, взех си холограмен тюркоазен брокат. Sunglasses

# 98
Да се отчета в новата, вече мноооого красива темичка и аз Blush С нещо начаршафено Grinning

# 99
Ще пробвам с разредителя. То точно защото на всеки нокът вземам пак с четката, затова остава по много. А с тая рошава четка не успявам и бързо и хубаво да го разнеса по целия нокът. Абе старичко си изглежда, имах друг заздравител на Сали Хенсън и се държеше съвсем различно.

# 100
Brainbug много е хубаво, а за ноктите, защо не пробваш да им дадеш малко почивка от всякаква химия, просто слагай масла и стой без лак и без нищо известно време.
Атрактив, и не си показала този страхотен лак който е на палеца 😏

# 101
Още един глас за Форте лакочистител. Само него ползвам, макар да изсушава повечко, компенсирам с мазане на масла. Нямам нерви да свалям брокати с други лакочистители 😁.
Нещо семпло от мен.

# 102
  • В полите на Пирин планина
Георгиева, много е хубаво! ♥️♥️♥️

От мен един дуохром, който няма снимане:

# 103
Лейди, каква марка е този дуохром? Отдавна искам да си купя подобни лакове.

# 104
  • В полите на Пирин планина
Лейди, каква марка е този дуохром? Отдавна искам да си купя подобни лакове.

Revolution Duo Chrome - https://www.notino.bg/makeup-revolution/duo-chrome-lak-za-nokti- … efekt/p-16020473/
Моят е Fairy Tale

Общи условия

Активация на акаунт