Лакове за нокти 143

• 39 816
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
От Ремедиум, на друго място и аз не съм го виждала.
И цветните лакове им обожавах, но ги изтеглиха, тъй като бяха скъпи, но сега съм в Швейцария и ще си накупя 😍

# 121
Значи да ходя да се запасявям със Speed dry и активния заздравител на Перфект Grinning

Пети ден с въпросния заздравител:

# 122
Знаете ли каква е четката на тези лакове и изобщо къде могат да се намерят? Видях, че ги предлагат в Ивис.

И тоя изсушител дали върши работа?

Такава е четката на този лак. Провери в DM. Може би там ги има. Иначе много ми харесва, има блестящи частички.😍 Купувала съм го отдавна и честно казано май не съм засичала скоро тази серия.

# 123
Есенно настроение

Ice chic 18

# 124
  • Пеликания
Valeto96 благодаря.
Ама ги няма нито в ДМ нито в Лили. Сякаш така е по добре за джоба Grinning

# 125
Здравейте всички! Писала съм само веднъж в една от предишните теми, но следя темата и красотите, които показвате! Вдъхновихте ме, и понеже плажа утре най-сетне ще ме огрее, се включвам с това леко нескопосано изпълнение (не се бях лакирала 2 години, заради дефицит на време, а и ноктите ми бяха доста изтощени след 10 г. мазане)

На живо зеленото не е толкова искрящо, ще опитам да снимам утре на дневна светлина.
По въпроса в темата - когато застудее използвам по-често крем за ръце, но с това се изчерпват по-особените грижи.

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 20:59 от mellina.

# 126
И аз вече съм в есенно настроение. Едно лилаво ОПИ с много красив шимър, който естествено не се вижда, но пък можете да видите как УВ топа на Перфект ми е отдръпнал лака 🙄

И понеже издържах да се гледам с отдръпнат лак само ден и половина, ето го днешното творение. Държа да отбележа, че този странен брокат ми го избра синчо 😂 В кварталната аптека има една голяма купя с Перфекти, той на влизане се залепи за нея с крясък “Мамо, лак” и след старателно ровене избра този 😁

Последна редакция: пт, 11 сеп 2020, 20:42 от ARIA*

# 127

От мен един Miss Sporty, който дълго време отлагах да пробвам, а беше показан тук и много ми беше харесал, уви на моите ръце не толкова.
Днес се сдобих със Speed Dry заради вас 🥰 за сега впечетленията са ми, че при мен съхне малко по-бавно от Quick Dry, ще видя тези дни как ще се държи, дали и аз няма да търся последните останали бройки.

# 128
Аз се спретнах първо така, нещо като римейк на розовия маникюр:

После така:

Нито така ми хареса, нито онака, но нямах сили да трия и да мажа за трети път.

# 129
Aria обожавам ноктите ти,всеки лак ти стои перфектно !!!
Джаста ,харесвам и двата варианта ❤️❤️❤️

# 130
  • София
Aria обожавам ноктите ти,всеки лак ти стои перфектно !!!
Джаста ,харесвам и двата варианта ❤️❤️❤️
Присъединявам се и за двете Flowers Hibiscus

# 131
Маме, това от твоята уста звучи... Нямам дори идея как да се изразя! 😍 Благодаря! Усмихнахте ме ❤

# 132
  • София
Момичета, уникални сте.
Долче, ноктите ми са доста добре, благодарение на теб. На края на първото шишенце с активния заздравител на Perfect съм и ноктите ми растат като луди, а са и здрави.
Ария, кога това малкото, където не ходеше вече избира лакове. Голям е сладур.
Джаста, и двата са страхотни.
Като говорехме за Чайните, та изрових моите. И ето какво сътвори. Падна за 1 ден, по скоро за 1/2 ден.
Скрит текст:

# 133
И той си стана човече, Миленка 😁 Или диваче по-скоро. Тия дни ме няма, но през седмица може да пробваме да се видим, че нали ще тръгвам първи клас и не знам изобщо как ще ми протича ежедневието вече.

# 134
Момичета, страхотни сте.... Вече все по-рядко се появяват маникюри, които не са изпипани. Някои от вас са истински майстори. Аз съм много щастлива, че открих темата и смея да твърдя, че за около 2 години + имам страхотен напредък и обръщам внимание на доста неща, благодарение на вас.

Общи условия

Активация на акаунт