Лакове за нокти 143

• 39 842
  • 757
  •   1
Отговори
# 180

Добро утро!
Имам едно питане, имам вече посгъстен Сеш, дали мога да му сложа от разредителя на Перфект или ще го разваля?

# 181
  • В полите на Пирин планина
Може, няма да се развали. Simple Smile

# 182
  • София
Маме, чудничко!

# 183
  • Пеликания
Маме, супер е Heart Eyes И ти се завърна в клуба на острите Heart Eyes
Аз вчера си взех пак 2 нови лака и естествено нямах търпение да сложа поне единия Grinning

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 11:31 от MarieSt

# 184
Оле оле оле !
MarieSt страхотен маникюр! Толкова пъти го гледах това синьо и ти потвърждаваш колко хубаво е нанесен на нокти.
За съжаление съм с копченца до живец, чак боли и не растат много. Взех заздравител 10 в 1 с кератин на Перфект и чакам.

# 185
  • Bulgaria
Gabrini Summer Edition M106 и Gabrini Nude 01. Декорацията е направена с печат.

# 186
Ето два, все още летни маникюри 😀

Pop Polish Lemon Zest & Candy Coating:
https://www.instagram.com/p/CENySbojmsV/?igshid=aj3av6uuzzn2

Cirque Colors Retail Therapy:

https://www.instagram.com/p/CFIb_HLD0on/?igshid=1d8lmh2uo2svi

# 187
Evelin.., аз съм установила, че след като ползвам разредител лаковете стават още по-зле като дъвка и накрая изобщо не стават за ползване. Разрежда ги на момента и на следващия път пак трябва да ги разреждаш, защото са станали по-гъсти и от преди Simple Smile

# 188
Момичета, страхотни сте!
Тези pop polish са уникални като цвят!
Аз скоро май няма да се лакирам, вчера много жестоко си порязах левия показалец с пасатора, даже и самия нокът има срязано в основата Sad може за утеха да лакирам другите, докато съм превързана сега ... (поне се радвам, че нямам липсващо парче плът, на косъм е било)

# 189
Красиви и пак красиви, но вие си знаете Stuck Out Tongue
Много ги обичам тези макове ♥ А и лъскавичкото Stuck Out Tongue

# 190
Evelin.., аз съм установила, че след като ползвам разредител лаковете стават още по-зле като дъвка и накрая изобщо не стават за ползване. Разрежда ги на момента и на следващия път пак трябва да ги разреждаш, защото са станали по-гъсти и от преди Simple Smile
Същото забелязах с Essence, дори само докато се лакирах с него го разреждах няколко пъти .. но пък Сеш-а е на половината шише, а вече е малко труден за нанасяне, а ми се иска да го използвам предвид че не е и евтин, и впрочем съм много доволна от толкова колко бързо съхне (наполовината на времето на Quick Dry).

# 191
Нищо им няма на лаковете. Разреждам Сеш след 10- тина ползвания и после до края няколко пъти. Ползвам разредител на Сеш Вит, но преди имах на Перфект.

# 192
  • Измир
Красоти 💕💕💕!
Аз ползвам Kalyon разредетел за лак. Доволна съм. Само топ лаковете не разреждам.
Ето поредният ОPI

# 193
  • Берлин
Изчетох ви, налайкнах ви, бях си в Бг, бях на море, мерси за темата. Върнах се

# 194
Днес за първи път пробвах да си поиграя с воден лак. Като за първи път бива.

Общи условия

Активация на акаунт