Лакове за нокти 143

• 40 295
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Агент, много интересен есенен цвят (стои ми различен в шишето, естествено, на ноктите ти е по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye )
Фифи, искам го този лак Smiling Imp Ще го търся Sweat Smile А лилавото кое е?

# 511
Долче, цветът на лака е красив, но въпреки, че лакът е от Дизайнерскта серия на ОПИ е ужасно полупрозрачен, а аз нямам нерви и време да му бая с 4-5 слоя, че да го докарам до непрозрачност - питай ме как знам Wink Та го сложих с подложка и понеже не ми се носеше съвсем кафяво ползвах керемидено червено.

# 512
Агент, много интересен есенен цвят (стои ми различен в шишето, естествено, на ноктите ти е по-добре Stuck Out Tongue Winking Eye )
Фифи, искам го този лак Smiling Imp Ще го търся Sweat Smile А лилавото кое е?

Долче, лилавото си го забърках Smile

# 513
https://www.instagram.com/p/CF1IxdvDgHs/?igshid=1cv8fe35m85tc
Много приятно съм изненадана от цвета и самия лак. С четката нещо не се разбрах, но нищо. Декорациите се виждат повече на втората и третата снимка. Черните клончета са ваденки, златното е от кутийка със златни парченца. Grinning

# 514
Arabesque,  много ти отива този цвят, красота. Момичета всички сте невероятни. Фифи, влюбена съм в дължината и формата на ноктите ти 😍
Аз смених основния цвят, за да спасят положението до неделя 😁

От всеки ъгъл различен цвят излиза 😁

# 515
  • Пеликания
AraBesqUe и аз съм със същия днес. Наистина много хубав цвят. И аз нещо не мога да се разбера с четката, но си заслужава Grinning

# 516
AraBesqUe, MarieSt, и аз обожавам този цвят. Страхотни нокти 💅💅💅

# 517
Моята поръчка от стар нейлс дойде
Не знам какво съм гледала, ама много сходни цветове съм взела;)

# 518
  • В полите на Пирин планина
Много са хубави. Аз се въздържах от поръчка, защото имам твърде много лакове, вкл. и непробвани... Иначе харесвам SNB - лаковете.

# 519
  • Стара Загора
След по-малко от 24 часа вчера, Geisha изглеждаше ужасно. Даже и парче се отчупило от нея на един нокът и то от към кожичките. Та колкото са нетрайни Джесиките и този черен топ на Trend it up съвсем го съсипа. Целият на някои пръсти стоеше като в трохи. Едва го издържах докрая на деня. Снощи сложих другата ми Jessica Phenom и отворих нов топ, препоръчан от приятелка. Наистина съхне много бързо, плътен е, има хубав блясък и ако не се сгъсти за месец, както тя сподели, ще кажа кой е. Simple Smile

# 520
Един ден не влизах и не мога да се нагледам на красотите ви ♥ Прекрасни, както винаги ♥
Вчера от ДМ забърсах този Флормар от перлената серия 238 номер Stuck Out Tongue Не е лош, но нещо не ме грабва и го подарих на мама, че тя обича такива нюанси и то перла ♥

# 521
Подстрекателки! Не стига че го гледах това зелено в Лили преди няколко часа и се въздържах /не за първи път/ да го купя...и този път...а вие така да ми го навирате в очите! Stuck Out Tongue Winking Eye
Георгиева, и ти си виновна- заради теб си купих онзи оранжев Флормар- Sparkling Orange! Grinning Е, не спря да го хвалиш колко хубав цвят бил, какъв неописуем шимър имал, то не беше веднъж или дваж...Stuck Out Tongue Winking Eye Права си, не се хваща цялата му sparkling красота на снимки! Heart
Забърсах и Бел 28 (пак някакво оранжево-розовеещо - поне на светлината в Лили) и понеже от лаковете 21 имаше мега ограничен избор (по-малко от 10 броя налични!), утеших се с номера 02 и 07- много тъмни перлени нюанси в лилаво и синьо (лилавото наподобява Arabian nights на Есенс- ако не бъркам името).
И номер 36 на ГР Гел шайн:

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 14:35 от dolce miele

# 522
Долче, и аз имам тези цветове, убиец са 😉
Тути, с теб сме си поръчали почти еднакви, аз бе зеленото, но имам 2 много хубави лилави и едно изглеждащо невзрачно, но в същото време много хубаво холограмно прозрачно бяло 🙂

# 523
И сега се чудя оранжевото ли да слагам после или зеленото...мъка... Joy
Номер 28 на Бел го няма в пликчето, нито на касовата бележка...явно касиерката не го е маркирала Joy ха ха

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 14:38 от dolce miele

# 524
И сега се чудя оранжевото ли да слагам после или зеленото...мъка... Joy

Долче, оранжевото, оранжевото Grinning Нещо напоследък все към такива нюанси ме влече Grinning
Сестрите ми вчера ми подариха Golden Rose Color Expert 24 и сега само се оглеждам да го пробвам Grinning Много красив оранжево - червеникав цвят ♥

Общи условия

Активация на акаунт