Лакове за нокти 143

• 39 883
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
Ето го ☺️

# 556
Добър ден, момичета❤ Снощи сложих подаръкът от сестри ми и много ми харесва. Хем оранжево, хем не точно, с тоналност към любимо червено. Зверски се омазах с броката,  че го нанасях с гъбичка за повече плътност. Забравих да сложа от течния латекс и по нощите не ми се тропаше по спалнята, че малката и без това заспа с 300 зора.

# 557
Георгиева, много е красиво Heart.
Аз след малко ще ходя до Лили и направо ме е страх с какво ще изляза ... Онзи красив оранжев Катрис ме вика много сериозно Grinning

# 558
  • София
Опасявам се, че аз съм в дъното на ...объркването. Това е пясък на Есенс, който прелях в шише на ГР, защото четката беше адска гнус Innocent

# 559
  • Измир
Penny, 😁
Аз минавам леко в есенно настроение. Много красив цвят. Последната снимка е под слънчева непряка светлина. Стои като нарисувана ❤. 

# 560
Уау, Олгарита, много, много добре!

# 561
Олгарита, разкошен цвят! Heart Eyes Гледах подобен на Флормар, ама го оставих за следващия път Sweat Smile
Георгиева, как само ти отиват такива цветове! Heart
Пепе, тъкмо щях да кажа, че никъде по шишенцето не пише, че е пясък...което е странно...а то си имало обяснение Laughing

Последна редакция: нд, 04 окт 2020, 13:59 от dolce miele

# 562
Този пясък е просто ♥️
отново идвам със снимчица от 2014 на този ден ... не ми е било есенно

# 563
Опасявам се, че аз съм в дъното на ...объркването. Това е пясък на Есенс, който прелях в шише на ГР, защото четката беше адска гнус Innocent
Хахаха не се бях сетила, че може да има и такъв вариант Sweat Smile
Важното е, че мистерията е разгадана Grinning Grinning Grinning Heart
Olgarita - много красив цвят, а ноктите ти.... влюбена съм Heart

# 564
Вие сте виновни, нямам място вече 😂
Скрит текст:
Скрит текст:

# 565
Олгарита, като красив огнен залез ми е този лак 💕

# 566
  • Бургас
Penny, 😁
Аз минавам леко в есенно настроение. Много красив цвят. Последната снимка е под слънчева непряка светлина. Стои като нарисувана ❤. 
Уникат е този цвят, много в моята гама.

# 567
Georgieva, въпрос към теб - като слагаш от тънките ленти тиксо/или там каквото ползваш от мъжа ти - как не ти се отлепва? Аз имам тиксо от Али, но се разлепва и пади, дори на краката, дори с топ лак..а си харесах маникюр с него :/

# 568
# 569
Georgieva, въпрос към теб - като слагаш от тънките ленти тиксо/или там каквото ползваш от мъжа ти - как не ти се отлепва? Аз имам тиксо от Али, но се разлепва и пади, дори на краката, дори с топ лак..а си харесах маникюр с него :/

Витаминче, слагам лентичките върху изсъхнал лак и леко притискам да се залепи. Отгоре слагам топ лак и никога до сега не се отлепят. Моите лентички ги режа от строително алуминиево тиксо, което доста лепне, но мисля че с топ отгоре и лентичките за маникюр няма да падат.

Общи условия

Активация на акаунт