Лакове за нокти 143

• 39 223
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Маме, знаеш ли че си тук?

# 676
Оооооо не съм го видяла....Вълничке...много благодаря за споделеното инфо ❤️❤️❤️

# 677
Питаха ли те, нещо авторско право, ала-бала? Sunglasses

# 678
  • Стара Загора
След готвене вчера, без да разбера по едно време виждам как виси острото на нокътя на средния пръст (лява ръка) 😁 и нямаше как да го оставя тъп. Та изпилих всички и намазах синия холограм, който ме чакаше от миналата седмица. Имам за още веднъж и приключва. Доживях година, в която виждам дъна на лакове. 😳😳 😆

Този холограм на Дипенд е франкен наполовина. Надето ми го забърка, защото оригинала беше непокровен и с мижава дъга. Някаква Misa сякаш слага в него и стана много красив мастилен цвят със синьолилава база, а и дъгата е в пъти по-видима.

# 679
Е те ако са ме питали щях да знам 😂😂😂

# 680

Често се обсъжда съхранението на лакове, моите държа в 2 кутии - едната с пастелни и по-свежи цветове, другата с есенно-зимни. Вчера подреждах кутиите, изхвърлих 2-3 изсъхнали до бетониране лакове и направих суотчове на мострите за маникюр, ето моята колекция.
По-лесно ще ми бъде да преценявам така кой лак ми се носи. Извън показаното имам 3-4 черни лакове/супер тъмни с черен оттенък, защото заемат само 1/5 от мострата и дразнят педантичното ми око, ако запълня мострата - ще покажа Simple Smile

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:34 от Crystal Noir

# 681
Потърси си правата, само те подсещам...

# 682
  • София
Много некоректно.

# 683
Арабеск, аз нанасям сух брокат с четка тип ветрило или с обикновена четка за грим, приличаща на широка четка за рисуване 🙂
Момичета, страхотни сте всички ❤️

# 684

Този няма нищо общо с предложените от момичетата. Този е преливащ от черно в тъмно червено, аз такъв никога и никъде не съм виждала. И понеже съм си го поръчала, ще покажа другата седмица, надявам се.
Аз имам подобен червено-черен, но е термолак, т.е не знаеш в кой момент ще изглежда идеално... Cirque Colors, Rothko Red.... сега ще потърся в нета да ви го покажа.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 23:28 от Agent Provocateur

# 685
Много ми харесва този термо лак, жалко че не се намира толкова лесно Sad

# 686
И аз съм на есенна вълна вече 😁

# 687
Бенчита, много красиво! Листата стикери ли са?
Аз идвам със спомен от 2014 на този ден и черпя виртуално, защото бебо става на 7 месеца

снимката е стара, но пък е лично производство

# 688
Elle, жив и здрав да е бебо! HugHeart
Да стикери са, та даже са 5Д Sunglasses Joy

# 689
  • София
Момичета, прекрасни сте.
Elle, да ти е живо и здраво бебето. Напоследък не ми остава време за лакиране, че миналия петък си намерих 3 бебета котета в една кофа. От тогава съм майка на 3 деца, папагал, костенурка, тарантула и трите котета. Търся им дом. Затова пък ще ви ги покажа тях.

Общи условия

Активация на акаунт