Лакове за нокти 143

• 39 221
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, както си ровех в Истаграм попаднах на този прекрасник😍 И като по - вещи да питам,  имали нещо подобно на нашия пазар. Много ми хареса и няма да мога да спя, а отдавна растяща не ме е вълнувал 🤣

# 661
Ако китайците изимитират Holo Taco или ILNP ще съм им първия клиент. Много техни красоти съм харесала, но едно, че не са евтини, второ че не ми се занимава с доставки и мита от САЩ.

Аз изчезнах от темичката, но иначе ви следя редовно. В момента тествам една нова за мен техника по идеята на една доста по неща по темата приятелка да нанасям като база гел лак, отгоре обикновен и после запечатан пак с гел топ простичко казано, та не знам за тази тема ли съм или за другата с гел. 😀 Засега съм доста доволна от резултата де.

# 662
Влизам да ви се оплача от този лак на She.  Ползвам си го като основа и каквото и да сложа отгоре, на следващият ден пада на люспи.
Същата работа е при мен със синия им hardener !!!Няколко часа след лак и вече няма лак !!!Все едно съм с отлепяща се база !!!

# 663
Ако китайците изимитират Holo Taco или ILNP ще съм им първия клиент. Много техни красоти съм харесала, но едно, че не са евтини, второ че не ми се занимава с доставки и мита от САЩ.

Аз изчезнах от темичката, но иначе ви следя редовно. В момента тествам една нова за мен техника по идеята на една доста по неща по темата приятелка да нанасям като база гел лак, отгоре обикновен и после запечатан пак с гел топ простичко казано, та не знам за тази тема ли съм или за другата с гел. 😀 Засега съм доста доволна от резултата де.
Има ли гел лак в цялостната процедура, бих те насочила към темата за гел лакове, защото така или иначе цвета/или вида/ на лака с цвят е  дребна щриха в цялостния маникюр. По стечение на обстоятелствата и нетрайността на обикновения лак при мен и аз съм с гел лак, но обожавам момичатата в тази тема и буквално няма ден, в който да не прочета новите коментари в нея. Това е темата с най-позитивните момичета в целият форум, и смея да го заявя смело.
П. П. Джулс, този лак ми грабна сърцето. Бих го носила непрестанно ако на моите ръце изглеждаше така красиво, както на твоите.

# 664
Момичета, както си ровех в Истаграм попаднах на този прекрасник😍 И като по - вещи да питам,  имали нещо подобно на нашия пазар. Много ми хареса и няма да мога да спя, а отдавна растяща не ме е вълнувал 🤣
Скрит текст:

[/spoiler]
Подобен е Jessica Cinnamon kiss N 734
Скрит текст:

# 665
  • София
attractive Heart

# 666
  • Пеликания
Малко нескопосано съм се лакирала, ама по нощите... Grinning И уж нова форма направих, а то на нищо не заприлича Animal See No Evil

# 667
Много красив цвят! А Зоята на Агент е просто жестока!
И аз съм на мнение, че това е най-позитивната тема в целия форум Heart

Въпрос - как нанасят сухия брокат? С някаква четка, топките пръста в него? Аз директно слагам ноктите в кутийката, ама голямо цапане...

# 668
  • Варна
Георгиева, Борн прити имат подобни лакове, разгледай в Алито. Аз имам подобен магнитен с холограмен брокат, но помня, че имаше и без брокат. Има и по-червеникави, различни нюанси са. Такива лакове се нанасят по принцип на черна основа (поне на снимката ти изглежда така). Ето го моя:

# 669
Безценни сте, момичета❤ И Джесиката, и Партито ще погледна, много благодаря ❤
MarieSt, кои е лакът😍😍😍Цветът е убийствен 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

# 670
  • Пеликания
На GR RICH COLOR е, ама кой номер точно ще редактирам по късно като се прибира. Мисля, че е 31. Малко му е изтекъл срока на моя, ама още ставаше. Бях го забравила направо Grinning
Редактирам се, точно 31 е

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 17:08 от MarieSt

# 671

Pepe le pew ... Такива красоти имам от теб ,че си имат специално място в сърцето ми ,като им дойде реда !!! ❤️❤️❤️❤️
https://www.instagram.com/p/CGExbSsjGSX/?igshid=msu2k7y29728

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 12:19 от МamaNaMiro

# 672
  • София

Pepe lew pe ... Такива красоти имам от теб ,че си имат специално място в сърцето ми ,като им дойде реда !!! ❤️❤️❤️❤️
https://www.instagram.com/p/CGExbSsjGSX/?igshid=msu2k7y29728
Маме, много ти се радвам, да знаеш! Flowers Hibiscus

@georgieva88
Момичета, както си ровех в Истаграм попаднах на този прекрасник😍 И като по - вещи да питам,  имали нещо подобно на нашия пазар. Много ми хареса и няма да мога да спя, а отдавна растяща не ме е вълнувал 🤣
Този няма нищо общо с предложените от момичетата. Този е преливащ от черно в тъмно червено, аз такъв никога и никъде не съм виждала. И понеже съм си го поръчала, ще покажа другата седмица, надявам се.

# 673
Момичета, имате ли маникюри с Перфект 174? И ако да, дали може да споделите снимки, че събирам идеи как да се мацна 😁😁

# 674
Много бързо ми пораснаха ноктите.Да бяха и така издръжливи...Ех ,мечти Grinning Червения е на Flormar full color(при мен не издържа много),бежавия е наGoden rose ice color,печат и ваденка.

Общи условия

Активация на акаунт