Получаване на пратки с DHL

• 1 433
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,имам въпрос свързан с получаването на пратки с DHL. Налага ми се да поръчам за първи път през тях,но нямам навършени 18 години.Въпроса ми е дали ще мога да си взема пратката от тях или на лица под 18 год.не дават?
Благодаря предварително!

# 1
По-добре запитайте тук или звъннете на посочения телефон:
https://www.dhl.bg/exp-bg/contact_center/contact_express.html

# 2
  • София
Здравейте,имам въпрос свързан с получаването на пратки с DHL. Налага ми се да поръчам за първи път през тях,но нямам навършени 18 години.Въпроса ми е дали ще мога да си взема пратката от тях или на лица под 18 год.не дават?
Благодаря предварително!
Аз като съм поръчвала, децата ми са приемали пратките.
Даже сега очаквам още една, която ще бъде приета от тях.

# 3
Благодаря предварително!
Здравей! Би трябвало да няма проблем щом е на ваше име.

# 4
момичета и аз имам нужда от малко помощ.не мога да разбера как става тая работа  на 19 ми дойде смс праката е дошла на митницата днеска е 26 и неми освобождават пратката направих и пълномощно

# 5
Здравейте, ще използвам темата за да задам въпроса си. В петък ми пратих  пратка по DHL express от Германия и трябваше да я получа на първия работен ден, тоест днес. Нищо не получих, статуса и от петък  до днес е един и същ- пратката е приета и си стои в офиса на DHL в Германия. Обадих се да ги попитам какво се случва, но ми казаха че вероятно утре ще я получа. Засега не е мръднала от офиса им и малко ме съмнява. На някой друг случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт