Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 657
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Humble, а не може ли Наков и Петмезов да отгледат бебето на Мирослава? Stuck Out Tongue Winking Eye
По моят сценарий-да🤪
Женят се двамата, на сватбата канят Светльо за кум. Той, разбира се, отказва. Но все пак идва на сватбата с много готин пич. Емилчо се къса.
Както и да е, женят се с Мирето, тя ражда. И вече Емилчо е нов човек: хетеросексуален, женен, с деца😁
Докато в болницата не се появява голямата любов на Наков от миналото и всичко мъжко в Петмезов започва да се пропуква😁

# 106
Да разбираме ли сега, че чрез писмото на Карагьозов беше намекнато, че няма да видим повече Карамазов във този сезон?
Доста бих се радвала, ако е така.

# 107
Да разбираме ли сега, че чрез писмото на Карагьозов беше намекнато, че няма да видим повече Карамазов във този сезон?
Мисля, че за наше щастие в този сезон няма да видим нито Христо, нито Пепе, нито Цвети и Кари Heart

# 108
  • София

Май да. Аз нямам инфо да е снимал.
Иначе в началото леко симпатизирах на Цвети най-вече заради дъщеричката и, но сега вече трудно я издържам и се надявам и тя и Пепе да си ходят в Свети Кирил и да не ги виждаме повече.

# 109
На мен наглостта на Христо и най-вече на Цвети ми беше нереалистична. Кая им помогна толкова много, а да получи такова отношение...но явно да решили да направят така, че публиката съвсем да се настрои срещу персонажите, за да ги извадят спокойно.

Епизодът снощи ми беше малко скучен. Ще видим по-натам.

# 110
Цвети някак я показаха като типичната дребна женица, която, докато е сама и нещастна, е много горда и т.н., а в момента, в който постигна целта си да има желания мъж, изведнъж изнагля. Кая само спечели от раздялата си с Христо, но не мога да не отбележа, че за пореден път леко промениха историята, защото ние поне никога не сме чували Кая да обяснява на Христо, че ще е щастлива и без него. Напротив, тя го обичаше и даваше всичко от себе си за тази връзка. Беше търпелива, разбираща, подкрепяща, докато той се чудеше какво иска от живота. Сега изведнъж наранен бил.

# 111
Хайде, да идва Василев да си я прибира Кайчето.
Откога го чакам.
Или заради Ристю ще обръща резбата? ( хрумна ми вчера, докато говореха с онази сестра, за която е ясно, че е лесбийка).

# 112
Алба Роса, доколкото съдя по промото по-скоро ще се завърти триъгълник между Кая, Хаджихристев и Алекс, след като Кая очевидно ще има някакви сексуални взаимоотношения с малкия. Не смея да го наричам връзка, щото очакванията ми по-скоро да дави мъката девойката Grinning

# 113
  • София
Аз не съм сигурна, че Кая е била безумно влюбена в Христо. Беше лоялна към него, беше му вярна, но видяхме, че не остана безразлична към Алекс. Не ѝ достигна смелост да се впусне във връзка с него и да зареже още тогава Карагьозов.

# 114
Онли, може би не е била лудо влюбена, но беше лоялна и честна към него. И не позволи нищо да се случи между нея и Алекс, въпреки че имаха симпатии. За разлика от Христо, който постъпи много долно.

# 115
  • София
Аз мисля, че Кая наистина обичаше Христо. Когато Алекс се появи тя беше сама, чувстваше се предадена и изоставена, Карагьозов си стоеше в САЩ и непрекъснато отлагаше връщането в Бг. Но когато се прибра, Кая категорично избра Христо и сложи край на всякакви увлечения и близки взаимоотношения с Алекс.

Хареса ми епизода, без частта с смс-ите между Кая и Пепе. Беше глупаво и излишно. А и разговорът с Цвети беше безумен - поредното пренаписване на историята и прекрояване на образи с неясно каква цел. Можеха спокойно да дадат само частта с писмото без да показват глупави смс-и и грозния разговор между Кая и Цвети.

# 116
Обаче котката - Фотев се завърна! Зареден с нови 9-10 живота за новия сезон Grinning Grinning Grinning

# 117
От сайта на Hова - индиректно разбираме, че все пак сватба ще има (вероятно в болницата) Grinning
Ще успеят ли любимите лекари да се справят с трудния момент, ще има ли все пак сватба или отношенията между Зорница и Марио ще бъдат обречени завинаги – ще стане ясно в следващите епизоди на поредицата.

# 118
Като почнат с тия гръмки неща - обречени завинаги Grinning Да, и Зорница ще гледа детето сама, а Марио ще го взима събота и неделя, тъй като понеже Зорница беше отвлечена, те вече не се обичат Joy

# 119
Да питам, на друг направили му впечатление, че като давах кошмара на Зорница с Марио и Жекова, давах кратки кадри от точното място на сватбата, което изглежда пусто и тя да е сама там. Въпросът ми е, дали това са реални кадри, които ще видим в детайли днес?

Общи условия

Активация на акаунт