Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 654
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Потресаващо, ама Фотев направо ми беше симпатичен в този епизод, във всеки случай повече от Тасев Grinning

Майче, според мен да, ще напипат някаква струна с бебето. Че мъжете докато се набият, малко безполезни ще дойдат Joy

# 91
Благодаря на Мари Мар от името на гледащите от чужбина.🌺

# 92
  • София

За мен е удоволствие да помогна на всички, които имат проблем с рекламите и зареждането на видеата в ТВ сайтовете.
А специално за българите в чужбина, винаги ми се е струвало ужасно несправедливо, да сте "наказвани'' от българските телевизии и лишавани от нормален достъп до предаванията на запис. 

# 93

За мен е удоволствие да помогна на всички, които имат проблем с рекламите и зареждането на видеата в ТВ сайтовете.
А специално за българите в чужбина, винаги ми се е струвало ужасно несправедливо, да сте "наказвани'' от българските телевизии и лишавани от нормален достъп до предаванията на запис. 

Прекрасна Мари Мар, благодаря и аз🌺

# 94
Като видях кръвта по Нора се уплаших да не я убият, но като разбрах, че куршума е уцелил Фотев Безсмъртният и се успокоих.

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 11:27 от Monza

# 95
Айде Фотев 9 живота остана без един живот, сега е вече Фотев 8 живота Joy

# 96
Като видях кръвта по Нора се уплаших да не я убият, но като разбрах, че куршума е уцелил Фотев безсмъртния и се успокоих.

Тази сцена много щеше да ми хареса, ако Фотев беше прострелян по-така... фатално.

# 97
  • Велико Търново
За пускането на Фотев ми се струва, че по-нататък в сезона ще се разбере как точно е станало.

Мъжете че ще се бият - ще се бият. Ако не всички, то конкретни двама са ясни - Марио и Мазов. Този залог просто няма как да остане без последствия Satisfied

Isssii17, те животите му отдавна са по-малко от 9.

# 98
В повечко ми дойде екшъна и чувството за дежа вю в първи епизод.
Сънят ми хареса как са го направили, но останалото...препотварят стари ситуации.
Най ме трогна Врабчо с Ненева. Даже пуснах една сълзица.
Иначе и на мен ми е трудно да се ориентирам времево.
Колко време след последните събития се разиграва действието - как така уж пандемия, а Зорница и Марио ще се женят - гостите без маски...
От друга страна Ненева с израсли корени.
От трета - Цвети с чисто нова прическа.
От четвърта пациентите без маски.
Създава се впечатление, че не повече от месец е минал, а реално точно около месец след обявяването на пандемията бяха най-затегнати мерките.

# 99
Хем ми хареса, хем прекалено много драма за първи епизод на сезон.
Попринцип си падам по черният хумор, и то доста. И с гаврата като цяло. Ама пророческият сън на Зорница ми дойде в повече. "Нали всички яко измряха...." В смисъл - не. Да се гавриш с реплика на Мутафчийски не е окей. Поне за мен.
Другото. Осъзнавам, че да си лекар е изключително отдадена професия, ама това булката да мине първо през болницата, за да консултира е пълен абсурд.
И счупването на телефона.... То ако телефон се чупеше толкова лесно, падайки от метър на пода положението щеше да е за**и.
Ще очаквам и другите епизоди да видим какви ще ги свършат.
Единственото, което се надявам е Зорница да го износи това бебе и всичко да е наред там.

# 100
И счупването на телефона.... То ако телефон се чупеше толкова лесно, падайки от метър на пода положението щеше да е за**и.
Чупила съм телефон при падане на по-малко от метър. Протекторът остана здрав, дисплеят загина Joy

Предният сезон симпатизирах на Цвети. В снощния епизод за минута успя да се срине в очите ми. Mного нагло държане с Kая. Пепе няма да го коментирам, ще приема, че е дете и ще замълча.

# 101
  • Mediterraneo
За чужбина къде мога да гледам?
Доколкото съм чела от потребители в чужбина вече може да се гледа от нова плей, но няма как да го тествам, пробвай Simple Smile

Не може, поне в Испания.

# 102
Мисля си, че ще позная, че Мирослава ще се окаже бременна, и ще-не ще, ще се вземат с Петмезов. И Наков ще страда.. https://nova.bg/accents/view/2020/09/09/298794/%D0%BF%D0%BB%D0%B … 0%B5%D0%BB%D0%B0/

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 11:20 от HumbleDrumble

# 103
Е, дано наистина се състои тази сватба. Егати.
Общо взето всичко сте коментирали. На мен ми дойде лееко в повече драмата.
Цвети е отвратително нагла, Христо дори няма да го коментирам.

# 104
  • София
Humble, а не може ли Наков и Петмезов да отгледат бебето на Мирослава? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт