Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 649
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Директни линкове  Епизод 1    8.9.2020

и още един линк

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
  но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
   на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 76
Много ми домъчня за Марио накрая. Тая Зорница как може да е такава! Не грабна тоя патлак от психясалия, и не го гръмна между очите. И да хване едно такси, да не закъснее за сватбата😁

# 77
Ахахха, Хъмбъл, не я е срам да не му вкара един десен прав Joy
Интересно дали ще се измъкнат или тоя просто ще ги упои и ще офейка Grinning

# 78
Едва ли раните на Марио ще са от Мазов.
Моите очаквания са и младоженецът да стигне до болницата......... Пенев ще изпорти нещата.

# 79
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! С изключение на сцената от снимката по-горе - Марио и Тасев, и то защото са готини, нищо друго не ми хареса. Нахалната Цвета, наглото и неблагодарно Пепе и смотания му баща... - Кая толкова им слогуваше на тези двамата, че не заслужават и дума да им каже. Времето го обърках. 14 дни ли са минали, че малката се е оправила, приблизително? Кога успя Цонев да се зарази и влоши? Кога Цонев и Тасев са оттеглили показанията си, за да може Фотев да се разхожда? Наркоман, който ходи наоколо с пистолет и никой не го е забелязал. Не знам, тъпо ми започва. Като цяло съм без никакви очаквания за сезона и по-скоро ще ми запълва времето криво-ляво до 21 ч за Фермата.

# 80
  • Велико Търново
Аз не съм чувала досега да има определен период, за който да се излекува Ковид-19. 14 дни е карантината на евентуално контактните и тази продължителност е обвързана по-скоро с инкубационния период на вируса, но не и с протичането на болестта и излекуването ѝ, които са индивидуални за всеки болен.

Наркомани, които се разхождат с пистолети сигурно има не един и двама. Само дето не знаем за тях, точно защото никой не ги забелязва. А и дори някой да забележи нещо подобно, какво? Да не би да се очаква, че ще сигнализира? Едва ли. Едни от страх, други от безразличие...

# 81
Всъщност колкото и да беше дразнещ Карагьозов, той е един от персонажите, които последователно си ги изградиха и нямаше някакви нетипични за характера му прояви. Още от шести сезон и отношенията му с Дарина стана ясно, че е мъж под чехъл с комплекс на героя. Винаги тръгваше да спасява някоя жена от бедите и, беше много мил и грижовен рицар, докато не дойдеше момента да се прояви в действие и се пукаше като балоните на Йосиф. Просто Кая беше добра и наивна, беше и първия и му даде много шансове, а той никога не ги оправда. Цвети обаче напомня на Дарина - вълк в овча кожа е, и ще го мачка яко.

# 82
  • София
Съгласен с EdelV за Карагьозов.
Но не трябваше да къса с нея с писмо. Не е мъжка постъпка.

# 83
Абсолютно е така, Христо е последователно неприятен персонаж Joy

# 84
Мда, а какви очаквания имах за него...
помня колко много ми хареса в епизода с ретроспекцията за другата болница, съвсем различен беше там.

# 85
  • Разпиляна във въображението
Аз не съм чувала досега да има определен период, за който да се излекува Ковид-19. 14 дни е карантината на евентуално контактните и тази продължителност е обвързана по-скоро с инкубационния период на вируса, но не и с протичането на болестта и излекуването ѝ, които са индивидуални за всеки болен.

Наркомани, които се разхождат с пистолети сигурно има не един и двама. Само дето не знаем за тях, точно защото никой не ги забелязва. А и дори някой да забележи нещо подобно, какво? Да не би да се очаква, че ще сигнализира? Едва ли. Едни от страх, други от безразличие...

Тъй като не гледах както трябва може да съм изпуснала откъде го извади пистолета. Стори ми се, че човекът е само по дрехи и без чанта, яке и т.н. , но пак казвам - основно серията ми вървеше за фон. 14 дни, да, условно е. Може и месец, два, колко да е минало. Малката вече напуска болницата. Фотев кога успяха да го пуснат, че и да се разхожда наоколо. Не обичам много кръпките и натъкмяването. Направо като "Дързост и красота", макар там да има някаква изкривена сапунеста логика Simple Smile

# 86
Зорница все пак ще стигне до езерото на свой ход, явно жените са се оправили сами, ама вероятно няма да има никой или само Марио и там да си спретнат четирите страници текст Grinning
Ама тогава нараняванията на Марио откъде ли ще са, освен ако мъжете не са си спретнали един бой Grinning

# 87
Майче, те видимо бяха големи мераклии да се пребият един друг, може да са се помлатили за изпроводяк Joy

# 88
Мухльо си беше Ицето и мухльо ще си остане ама Цветанка бързо ще го строи в две редици! Дано гадния наркоман си получи заслуженото и Зорница не загуби детенцето. Нора май ще е новата Ина. Дано този сезон вече да е последен и да има щастлив край, защото вече се оляха с драмата.

# 89
Изгледах целия епизод, че изпуснах началото - хареса ми, особено психарския и пророчески сън на Зорница.
Марио, горкият, един ксанакс да му бе дала Лора, че бе кълбо от нерви още отначалото и тревожността му се засилваше все повече с минаването на времето и липсата на булката. И очевидно Maзов ще го изнерви още повече с коментарите и залагането му, ако му връчи и парите,..... Joy
Мазов, охх, Мазов, няма да е той, ако не измисли някоя простотия, ама този път ще си изпати  Grinning
Ама Кая не го ли е зарязала Христо още тогава? Ми той да я зареже с писмо, егати.
Кръстева ме разсмя с нейното, че нямала и пръста да си мръдне за Фотев Joy
Фотев го усещам как ще уплете умело в мрежите си Нора, сега с това геройство защитавайки я, отбеляза няколко точки.
Този изперка заради детето си, ще видим дали точно заради бебето на Зорница ще успеят да го укротят и да ги пусне.

Общи условия

Активация на акаунт