Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 641
  • 761
  •   1
Отговори
# 60
Кого наричате Гринч и защо...
Хаджихристев. Защото прилича на него и няма сърце, ама понякога му пораства Joy

Забравих да спомена Мазов колко е неадекватен, както обикновено.

# 61
  • София
Добро начало.
Много напрегнато станах. Надявах се Фотев нещо да се прояви като Рамбо ама нъц. Вярвам, че нищо няма да се случи с бебето на Зорница. То е едно малко чудо, така че няма как да го уморят. И дано най-накрая има сватба, че ми писна вече, еее.
Този откъде са го съкратили, воденен ли е нещо или полицай? Заради пистолета имам предвид.
Велислав как само играе не е истина. Никой не е толкова добър в шоуто колкото него, когато трябва да се играе с лицето и погледа. Simple Smile

# 62
За чужбина къде мога да гледам?

# 63
  • София
Горката Зорница! Cry
А Норчето... тя не знае, че е попаднала в паежината на отровния паяк Confused

# 64
# 65
Аз нещо не съм очарована от епизода...

Излишна ми беше лиготията със съня, не беше лоша идеята за пророчески кошмар, викът на Марио и нямата Зорница ми харесаха, но Магда и щуротиите ме подразниха.

Драмата с бащата на детенцето вече сме я гледали, честно казано ми беше досадно.

Врабчев и  Ненева ме трогнаха.

Не разбрах, Цвети и Христо заедно ли живеят?

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 21:33 от Вαнилия ♡

# 66
Ванилия, не стана ясно, според мен заедно живеят.

Дяволо, факт е,че с всяка фибра усещаш ужасът, който е сковал героят на Велислав.

Иначе, в края разбрах смисъла на провалената втори път сватба, успокоих се Joy

На мен ми е интересно как ще се спаси Цонев и не ми пречи ковидът, само една идея по-малко сълзливо могат да го направят.

# 67
Вече ми стана ясно - Апостолова е зарязала Рачков с писмо от Сървайвър Камбоджа 😄😄😄😄 Защото се е влюбила без страх.... в продуцента 😛 И как хубаво го чете Карамазов... като истински водещ

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 21:41 от ~iddi~

# 68
  • Варна
Баси екшъна... В повечко ми беше и на мен.

# 69
  • Велико Търново
Иначе, в края разбрах смисъла на провалената втори път сватба, успокоих се Joy
Би ли споделила, моля!

# 70
За чужбина къде мога да гледам?
Доколкото съм чела от потребители в чужбина вече може да се гледа от нова плей, но няма как да го тествам, пробвай Simple Smile

ДамаПика, аз в самото начало се зачудих защо Марио е като буре с барут, защо овика Зорница и т.н. После стана ясно, че умира от ужас,че ще бъде зарязан отново. И после дойде писмото на оня келеш Христо, там беше обяснението, в думите му:
човек трябва да се научи да обича без страх. Защото ако прекалено дълго време си повтаряш, че рано или късно ще бъдеш излъган, предаден или наранен, то
неизбежно ще се случи. Всеки, който обича със страх и съмнение -
страда.

Явно Марио ще трябва да извърви своя път да се научи да й вярва, да повярва,че го обича и да не се страхува,че ще бъде изоставен.

# 71
Някаква сватба ще се състои сигурно,  по-късно , с окървавени дрехи , надявам се поне...

# 72
  • Велико Търново
Благодаря ти, Mosquita! Монологът на Карамазов наистина някак мина покрай ушите ми, но по-късно ще си го пусна.

# 73
Благодаря за темата, Яни.
Голям екшън, голямо нещо, но май вече сме гледали такава ситуация. То е и неизбежно да се повтарят за 10 сезона...
Много симпатичен наркоман, но драмата му някак от нищото дойде. Фотев очаквах да се прояви, но не би.. Дали пък не е платил на този да създаде тази ситуация, да го рани та да остане в болницата и да започне с манипулациите.. Знае ли се какво ще роди умът на Фотев и по-точно на Апостолова Simple Smile
Диана още не е задобряла в играта,цялото изпълнение ѝ беше доста фалшиво.
Кая не ми харесва с тази визия.
Карамазов какъв прекрасен глас има, но пък Карагьозов е плужек.
С тази песен и четенето на Карамазов ме пренесоха веднага в 4 сезон...

# 74
Амбър, то нямаше някаква сериозна драма, ама имаше много амфетамини Joy

Общи условия

Активация на акаунт