Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 634
  • 761
  •   1
Отговори
# 45
Явно Зорница и Нора Фотев ще кърпят.

Браво, Дани, че го видя.

# 46
Еееее....що за тъпотия

# 47
Явно Зорница и Нора Фотев ще кърпят.

Браво, Дани, че го видя.
Дано тоя гнусен наркоман пукне от свърх дозата милата Зори дано не пометне дано ги спсят

# 48
Знаех си! С тези пукоти на балони, се очакваше да стане стрелба и никой да не обърне внимание!
Много напрегнат епизод, а е едва началото...  Доста напрегнато и интересно, а е едва началото, дано остане интересно до края на сезона.
Тоя Христо е голям олигофрен.. Така ли се сбогува със жената, която толкова време седя и го чака толкова време - с писъмце?! Много мъжко и уважително, няма що!
Очаквам Зорница да изгуби детето и пак да е голяма драмата около нея.. Няма да дадът покой на героинята Grinning

# 49
Знаех си! С тези пукоти на балони, се очакваше да стане стрелба и никой да не обърне внимание!
Много напрегнат епизод, а е едва началото...  Доста напрегнато и интересно, а е едва началото, дано остане интересно до края на сезона.
Тоя Христо е голям олигофрен.. Така ли се сбогува със жената, която толкова време седя и го чака толкова време - с писъмце?! Много мъжко и уважително, няма що!
Очаквам Зорница да изгуби детето и пак да е голяма драмата около нея.. Няма да дадът покой на героинята Grinning
Дано не го загуби, по - скоро ония наркоман заслужава да загуби най - скъпото си.

# 50
Много напрегнато, доволна съм. Grinning

Тая Цвети колко е нагла, не е истина.
Зорница няма да изгуби бебето. Казвала съм го и преди, но при това,че Марио има едно на милион шанс да има дете, бременността ще е рискова и на косъм цял сезон и накрая ще си имат бебок.

# 51
Мъжка.... си беше и такъв си остана.

# 52
Хубав епизод, хареса ми началото.
Как пък Пенев не отиде или Врабчев, ами Поли.
На Зорница съня е пророчески, че нещо ще се случи този ден. Само да не вземе този лично да я инжектира

# 53
  • София
Врабчев нали е изолиран в сектора.

# 54
За мен е много слабо начало на сезона. Освен, че много напомня на началото на предния с насилието, то ми е и като римейк на Анатомията на Грей - финала на сезон 6. Не вярвам, че има младоженец, който ще отпраши на сватба рано рано без бременната си жена, преди тя да се е събудила. Цвети показа истинското си лице - Христо ще си намери майстора с нея. Той пък е такава мижитурка, че...Врабчев ми внесе свежа нотка в епизода, но като цяло много много прекалиха с драмата.

# 55
Признавам си началото беше тегаво и скучно, искаха да  хем смешно, хем драматично, но балансът го изгубиха.
Динамиката дойде около бащата на детенцето.
Мазов си  е същият, страшен облог Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Велислав игра страхотно, всичко издаваше и страхът му и съмненията му и как всичко му е ДЕЖА-В!!!!

Но няма да има само той, а и Зорница.......

Има промо за утре:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … jivot-utre/550015

# 56
Мамин сладък, беги от тоя луд, да не отпънеш някой и ти😁

https://nova.bg/series_movies/video/6301/%D0%B2-%D0%BE%D1%82%D0% … 0%B9%D1%82%D0%B5/

# 57
Кого наричате Гринч и защо...

# 58
Доста динамичен епизод като за начало на сезона! Хареса ми! Simple Smile
П.С. Между другото този дето играе наркомана не беше ли същия от Дяволското Гърло дето играеше мистериозното момче в пещерата? Мак Маринов май се казваше актьора?

# 59
Кого наричате Гринч и защо...
Хаджихристев. Защото прилича малко на Гринч по лукавото изражение😁

Общи условия

Активация на акаунт