Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 671
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Майче, на мен ми направи впечатление, но реших, че това са две преплитащи се перспективи в съня на Зорница. Едната е сватбата, а в другата е сама.

# 121
Привет, благодаря за новата тема!
Първият епизод много ми хареса, веднага ни хвърлиха в джаза.
Само не ми беше по вкуса първото избухване на Кръстева с наркоманчето - доста театрално ми беше. Може би все пак страха за професора й се е отразил.
Страхотна сцена между Врабчев и Ненева - трогателно беше.
Да видим днес ще стигне ли Зорница на сватбата и дали няма да е само тя, като отиде там.

# 122
Майче, аз тези кадри точно не ги помня, обаче според мен кадрите с тъжната разплакана Зорница, държащата халките, разхождащата се с халка на ръката, са реални, а не са сън.

# 123
Като почнат с тия гръмки неща - обречени завинаги Grinning Да, и Зорница ще гледа детето сама, а Марио ще го взима събота и неделя, тъй като понеже Зорница беше отвлечена, те вече не се обичат Joy
Точно Grinning И при така поставен въпрос, или-или, значи до 1-2 епизода време ще намерят начин да ги оженят Grinning

# 124
Майче, аз тези кадри точно не ги помня, обаче според мен кадрите с тъжната разплакана Зорница, държащата халките, разхождащата се с халка на ръката, са реални, а не са сън.
Последно хълките  бяха в Марио, което какво значи: че той ще й ги върне, ще ги остави на някой, а Зорница да си я сложи сама хълката?????? - нещо не се връзва!!!!!
Според мен това си е от съня.

# 125
  • София
Има вариант сватбата която така дълго чакаме да е чак в последния епизод и с някакъв повсеместен хепи-енд да завършат.
Макар че на мен ми се иска по-скоро да се 'вземат' и да се кротне обстановката около тях. Да си живеят спокойно, да си гледат бебока, а драмите да са свързани с медицински казуси, а не лични.

# 126
Дяволо, аз не мисля, че ще е на края на сезона, ще се оженят в следващите два-три епизода, усещам ги Grinning Диана се появи с халка на ръката доста рано от работата по снимане, а освен това за края на сезона имаме драма по раждането на детето, където очаквам да е реалната кървава история и да си гризем ноктите майката ли ще се гътне, бебето ли или и двете Joy
В края на сезона ще се оженят Нора и Борис.

# 127
  • София
Ами аз съм ок така. По-скоро сватба, а щом и за финала ще има сватба всичко ще е ок, само да не е като онази сватба на края на 3 сезон. :о
Не искам драми с бебето, уф. И е хубаво да се роди по-скоро, да прескочат малко във времето, не ми се иска да е чак на финала. Simple Smile

# 128
Дяволо, аз не мисля, че ще е на края на сезона, ще се оженят в следващите два-три епизода, усещам ги Grinning Диана се появи с халка на ръката доста рано от работата по снимане, а освен това за края на сезона имаме драма по раждането на детето, където очаквам да е реалната кървава история и да си гризем ноктите майката ли ще се гътне, бебето ли или и двете Joy
В края на сезона ще се оженят Нора и Борис.

Брей  , а Борко уж беше категоричен че няма да се жени нито за Нора, нито за която и да било.

# 129
Не ме разбирайте погрешно, фантазирам си, може да няма нищо такова Grinning
Обаче, alethea, той и Марио каза в пети сезон, че не ставал за семейство, а я го виж сега, сърцето му се е свило, че жена му няма да дойде на сватбата Grinning
Та, Борис още като каза, че никога няма да се ожени, някак си ми стана ясно, че точно това ще направи. Освен това Нора е зарязана, нещастна, необичана, нежелана за невеста. Сега ще си поиграе с Фотев, накрая Бобчо ще се плесне по челото, ще се освести и ще си я прибере Grinning

Дяволо, хич и не чакам да се ражда по-рано бебето, на тях това ще им е драмата за сезона, иначе какво да ги правят до края? Grinning

# 130
И гледаш сватбата накрая е на Нора и Фотев Joy
А може и Алекс да се хвърли в боя, пардон, брака с Кая Grinning

Дяволче, приготви се за проблеми с бременността на Зорница, както каза Моски това ще им е основната история през сезона и дали няма майката и/или бебето да гътнат Grinning Сега Диана като я няма да снима известно време, гелдаш как ще пази леглото Зорница известно време, за да обяснят липсата й Grinning

# 131
  • София
офф, ами дано сбъркате този път, макар да ви вярвам, защото обикновено тук се познава яко... :о

# 132
Сватбата, накрая, ще е на Наков и Петмезов 🤪 В Германия. (Надявам се бюджета на продукцията да го позволи) 😁

# 133
Дяволче, в този сериал има разни знакови реплики,които ако не ги пропуснеш, ти казват посоката на съответния герой. Зорница се закле, че ще направи всичко за бебето,което е сигурен знак за проблеми. Освен това сме видели всякакви вариации с бременности,на нея й се пада рисковата Grinning

Хъмбъл, снощи си мислех колко различен и фин е Наков на фона на останалите питекантропи в сериала като Мазов,Петмезов, Захариев, Пенев...

# 134
Дяволче, в този сериал има разни знакови реплики,които ако не ги пропуснеш, ти казват посоката на съответния герой. Зорница се закле, че ще направи всичко за бебето,което е сигурен знак за проблеми. Освен това сме видели всякакви вариации с бременности,на нея й се пада рисковата Grinning

Хъмбъл, снощи си мислех колко различен и фин е Наков на фона на останалите питекантропи в сериала като Мазов,Петмезов, Захариев, Пенев...
Свежен излъчва финес и деликатност. 😇

Общи условия

Активация на акаунт