Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 665
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Уу, какво е това?! Като некролог. Confounded

# 646
Алмаджи, аз си размишлявам за Цонев и неговите показания, а то наистина Фотев и Ина не се разведоха. Тя и затова получи част от наследството му. И сега тая болница с неговите пари, наистина трябва да е негова. Joy

# 647
Уу, какво е това?! Като некролог. Confounded
Вярно, Неда също е пуснала стори и нейното ми носи подобна вълна, брр, ама поне няма онзи хаштаг, като това с Любомира:

# 648
Ужасни са😁

# 649
  • София
Жекова да не стане приемен родител и на Пепе? 😂😂😂
Така ще могат да дават и двете хлапета.

# 650
  • София
Наистина е нелепо с тази черна лента...
За Ина и Фотев не помня дали се разведоха. Но не пречи да я е писал в завещание, дори и да са разведени. Сега обаче, като е жив... ситуацията се усложнява.

# 651
Лентата е от цветето. Но се е получило като жалейка 🤣

# 652
И Алексиев се е записал..?!?

# 653
Хора, да не е наистина умрял 😮🤪🤣

# 654
Предполагам си имат някакъв бъзик.

Не вярвам да погубят Ицето, ама знаеш ли ги, ако Владо е категоричен, че няма да снима повече.
Хем ще си направят драма с лекар-жертва, хем няма нужда да вадят някой от участващите, въпреки че така умориха Тони.
По-скоро залагам, че е шегичка.

# 655
Ако Христо го върнат и тръгне да се бори за Кая - ще се залея от смях, честно Joy

# 656
Аз пък ще др.. 🤪

# 657
  • София
Доста грозна шега, особено като е тагнат Владо. Ако се шегуват за сценария е трябвало да напишат Карагьозов или нещо подобно.
Дано е някаква тъпа и безвкусна шега, но аз малко се притесних.

# 658
Дечковци. Сто процента е шега😁

# 659
Еее, не, не е сериозно. Неда праща въздушна целувка, Алекс е с маска - шега е със сигурност, но не знам дали с Владо или с Ицко, но предполагам, че си имат някаква закачка с Владо.

Общи условия

Активация на акаунт