Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 908
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Всъщност историята на Тасев е много тъжна. Защото го играе Шопов. Joy
Тасев е много трагичен образ, заряза го любимата му, когато той ще искаше  да се оженят, да имат семейство, после срещна Ина, беше толкова тежко, загубиха детето си, загуби любимата си, после среща Нора опустошен, с разбито сърце, налага се да спасява болницата и да взима тежки решения.... И нищо, нищичко от този трагизъм и тези емоции ние не видяхме. Нито болката,нито любовта,нито трагедията и тъгата,нито надеждата покрай Нора... Това ако беше някой средно читав актьор чудеса можеше да направи с този персонаж...
Не едно, а 10 харесвания слагам под този коментар! Flowers Hibiscus
А и Хъмбъл мисля, че се надяваше да вкарат бащата на Наков. Ето можеше да завъртят една история там и да видим защо е толкова самотен и неразбран Наков, как се е развила съдбата му или още много различни неща без да се набляга само на ориентацията му. Като се сетя около Мазов и Хинова какви сюжети се въртяха...А наистина и те съвсем потънаха, но там е някак разбираемо.

# 631
Съгласна съм, че Милошев няма да има смелостта да завърти сериозна гей история, но Свежен може да играе всичко, така че да не му пилеят потенциала, и да измислят някоя интересна история с щастлив край, но достатъчно пропита с драматизъм😝
Със сигурност всеки смята, че любимецът/любимката му може да изиграе всичко и би искал да го/я гледа в главна роля с интересна история, но не зависи от нас..... Hug

# 632
Според мен има разлики при Юруков и Карамазов. На първия сценаристите поначало не знаеха, според мен, каква история да напишат на героя му и от няма къде измислиха бившата бременна от него към края на сезона, след това въртяха нещата около Диана, но след като взе дъщеря си, Табаков пак бе по междудругото и поддържащ в историите на другите, ако го даваха изобщо. Докато при Карамазов имаше старание в началото, със сигурност по-голямо от това при Юруков, при развитието на героя му. Но влизането, излизането, влизането, излизането на Владо и донякъде сякаш неговото не особено желание/старание да играе, очевидно другаде е страстта му сега, спомогна това героят му да е изграден накрая така.

Шопов точно веднъж си казах "е, това е игра", на терасата когато разговаря с Ина и се оказа последната му среща с нея.

# 633
Бинев ми е много готин с тоя глас (Не ме убивайте с камъни дами, моля ви!)
Историята с Владо Пенев ми е много забавна. Нали не е окей да ми е забавно, но това дискутирах със съпруга си. Какво нещо е живота. Един ден играеш професор, борещ се за живота си, заразен с Covid19, и след някакво време наистина се заразяваш! Ирония... Карма... Не знам какво е.
А Наум Шопов.... Този мъж (по-голям е от мен, не отива да кажа момче) с ТЕЗИ ОТВРАТИТЕЛНИ ОСКУБАНИ ВЕЖДИ!?!!!????? Като го видя и ми става лошичко. Мега мазен човек ми изглежда. Да си гледа детето, да си работи в болницата и актьорството да го зарязва. Няма грам емоция бре! Разговаря с Фотев. Мега, не, не..ОМЕГА монотонен.
ПС: Чакам Куртева да видя какви свинщини ще ги свърши!
ПС2: КУНКАААА! ❤️
ПС3: Време е за Кунка и Пенев = ВНЛ

# 634
С вкарането на Фотев пак забиха на мафиотски психотрилър и ме изгубиха тотално за тоя сезон. Не че извън него виждам нещо интересно - въртят едно и също, с едни и същи персонажи, от които никой не ми е вълнуващ, скучно е. Не,че боб нареждат за мен де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
Ако водещата им история в този сезон е с Фотев , 👹 аз излизам от приключението . Не ми е необходимо да си създавам кофти емоции.

# 636
  • София
Ами той Шопов независимо дали е влюбен или ядосан, дали говори с любимата си или с врагът си, мимики, интонация, поглед са му еднакви. Абсолютен сфинкс и да, в лошия смисъл на думата...
Но ние това отдавна сме го разбрали, само не можем да разберем как така стана най, най-главния герой и кой му даде тази палка...

# 637
Явно има таен спонсор и ролята на Наумчо в сериала е гарантирана.

# 638
  • София
Ами той Шопов независимо дали е влюбен или ядосан, дали говори с любимата си или с врагът си, мимики, интонация, поглед са му еднакви. Абсолютен сфинкс и да, в лошия смисъл на думата...
Но ние това отдавна сме го разбрали, само не можем да разберем как така стана най, най-главния герой и кой му даде тази палка...
По стечение на обстоятелствата - покрай Ина; унаследи болницата... и няма отърване 😂
Въпрос: След като Фотев е жив и на свобода, не става ли невалидно унаследяването?

# 639
Е, ами това не е голяма изненада, Наум не е актьор все пак, въпроса е както Diavolo казва защо се оказа в главна роля изведнъж. Иначе който и от нас да сложат на екран сигурно ще се държим също така сковано, макар че някой може и да се справи по-добре от Наум Joy

# 640
Еми то в България явно всеки работи това, за което не е учил и ще гледаме Шопов до пенсия Joy

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 15:09 от Анонимен

# 641
Ама много са мълчаливи тези хора. Само Неда и Филип дават някакви признаци, че снимат и покрай тях видиш и някой друг. Другите в дълбока нелегалност Grinning

Алмаджи, Ина не се ли разведе с Фотев?

# 642
  • София
Той е доказателство, че не е достатъчно да си просто красив, за да си добър актьор. Драматична му е ролята и можеше повече да вложи. Но пък и като стена да е също става - той така се пази, като не допуска нищо до себе си.

# 643
  • София
Ама много са мълчаливи тези хора. Само Неда и Филип дават някакви признаци, че снимат и покрай тях видиш и някой друг. Другите в дълбока нелегалност Grinning

Алмаджи, Ина не се ли разведе с Фотев?
Май не стигнаха до развод. После той инсценира смъртта си, опита се да я убие / уби бебето/, но Стаменова и Тасев го бутнаха и мислеха, че са го убили, след това тялото изчезна... но за външния свят той беше мъртъв от пожара. След това адвокатът му  предаде на Ина завещанието и тя реши да прави болница. Разбра се, че е жив чак, когато дойде в СВ. Анастасия иска документите...
Такава беше хронологията, ако не бъркам нещо 😂

# 644
Не и на нас😁

Общи условия

Активация на акаунт