Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 101

• 29 914
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Моски, да ти кажа, макар съображенията ми относно това, поне дадоха шанс на Любомира да играе с човек дето знае какво прави, че с Шопов ми е мъка да я гледам Joy

# 616
А искате ли да се върнем на това да обсъдим колко противно ще е Нора и Фотев да правят секс? Grinning
На мен не ми е противно толкова това, че ще правят секс, защото фактически, ще е игра, но целувката ще е реална. И направо се потрисам това хубаво, младо момиче, да се целува с този нелицеприятен мъж.
🤢

# 617
Какво му има на човека? Много добре си изглежда, а гласа му е божествен.

# 618
Е, значи ще има и наслаждаващи се на секса😁
Обаче имам чувството, че Бинев си мисли, че това е най-очакваното от всички нещо да се случи, а всъщност не е така. Поне във фейсбук, тези, които са против всякакви любовни отношения между двамата, са повече.

# 619
Ами поне е истински актьор за разлика от Наумчо и знае какво прави. Наумчо знае само да се съблича до кръста и до там му е таланта.

# 620
Ами поне е истински актьор за разлика от Наумчо и знае какво прави. Наумчо знае само да се съблича до кръста и до там му е таланта.
Наум какво да го обсъждам. Печален. Откога съм ги "помолила" в сериала да участват само дипломирани актьори, но те мен ще чуят! 😁

# 621
Ама вече пореден сезон, основната сюжетна линия се върти около него, вместо да се измести фокуса към други актьори. Ето Свежен го дават от дъжд на вятър, няма никакви по-емоционални моменти при него до момента да си покаже потенциала. Юруков и него така го затриха. А ние си тъпчем на мафиотската нишка, която няма край, за да се изявява Наум. Ако беше друг в ролята на Тасев, не знам дали щяха да връщат Бинев или през няколко сезона да му търсят нова хубава партньорка само и само да запазят ролята му.

# 622
Темата Свежен Младенов, и това, че го ползват за пълнеж в Откраднат живот, ми е огромна рана в сърцето. 😢 Все още сме в началото и тая някакви надежди, че и за него са измислили хубава история...

# 623
Мисля, че ще последва съдбата на Юруков и Карамаза. Някои нямат хубава съдба.
Знае ли се какъв договор е подписал и колко е зает? Ако си има други ангажименти, сигурно ще го гледаме за по 2 минути през 3 епизода като Мазов.
Аз пък се дразня, че него не го показват повече.

# 624
Всъщност историята на Тасев е много тъжна. Защото го играе Шопов. Joy
Тасев е много трагичен образ, заряза го любимата му, когато той ще искаше  да се оженят, да имат семейство, после срещна Ина, беше толкова тежко, загубиха детето си, загуби любимата си, после среща Нора опустошен, с разбито сърце, налага се да спасява болницата и да взима тежки решения.... И нищо, нищичко от този трагизъм и тези емоции ние не видяхме. Нито болката,нито любовта,нито трагедията и тъгата,нито надеждата покрай Нора... Това ако беше някой средно читав актьор чудеса можеше да направи с този персонаж...

За Свежен и аз мисля,че не му е отредена главна роля. А предпочитам милион пъти да гледам него пред Петмезов или Фотев. Ама никой не ме пита Grinning

# 625
Мисля, че ще последва съдбата на Юруков и Карамаза. Някои нямат хубава съдба.
Знае ли се какъв договор е подписал и колко е зает? Ако си има други ангажименти, сигурно ще го гледаме за по 2 минути през 3 епизода като Мазов.
Аз пък се дразня, че него не го показват повече.
Ами той си играе във Възраждане. Почти всяка постановка е с него, играе доста често и Любовни писма в София и Варна. Сега гледам и в Ямбол ще се играе. Но не мисля, че това е пречка да има по-голямо участие в сериала. За договори и други подробности няма как да знам. Не се познаваме лично 😁(за съжаление)

# 626
  • София
С риск да ви скандализирам, но не мисля, че сравнението на Свежен с Юруков и Карамазов е удачно.
Ако Владо беше пожелал да снима сериозно, щяха да му създадат главна роля, с основно присъствие и много екранно време. Само че него го вълнуват други неща и не му се занимаваше.
Юруков си беше глвавен в два сезона, за мен обаче така и не се разгърна. А е възможно и такава да му е била договорката - да участва само два сезона. Както и да е, но за мен колкото е добър в театъра, толкова не успя да вдъхне живот на образа на Табаков.

Хъмбъл, Свежен междувременно снима и няколко филма. Не с главни роли, но все пак и това отнема време. Обаче с ролята на гей в сериала, възможните сюжети около него са малко. Аз мисля, че ще го завъртят около центъра за трансплантации, онзи дарител, който се оказа роднина на Фотев.

# 627
  • София
Колко медицински случая имахме за 6 серии? Първите 3 - една операция, едно вадене на куршум и една интубация. Вторите 3 - май само една операция. Имам чувството, че ехографиите на Огнянова са повече 😂

# 628
Росита, съгласна съм.

Личи, че Владо не желае да снима и от там се получи такъв измъчен образ, ама зор да угоди на Христина.

С Юруков не знам какви са им били договорките и плановете, факт е, че не успя да спечели зрителите с образа на Табаков, все се чудеха какво да го правят и на къде да го завъртят. Предполагам това е причината да не снима.

За Свежен също съм съгласна, не смятам, че биха залагали на гей линия като основен сюжет.

С Моски също съм съгласна, много ме дразни Шоповчето, от там и Тасев. Наистина му се случиха какви ли не неща, а той си е все същия борсук.
Ако друг актьор беше в този образ, може би щеше да ни е любимец.

# 629
Съгласна съм, че Милошев няма да има смелостта да завърти сериозна гей история, но Свежен може да играе всичко, така че да не му пилеят потенциала, и да измислят някоя интересна история с щастлив край, но достатъчно пропита с драматизъм😝

Общи условия

Активация на акаунт