ЗА 5-то КЛАСНИЦИТЕ

• 13 397
  • 322
  •   1
Отговори
# 240
Както обикновено грешката е в мен. Каква майка съм  ooooh!
Нали детето си се справя и само. Но обикновено зная кога започват и кога свършват. Явно още не съм в ритъм.
Разбрах ги задачите с отсечки. Тяхната функция е именно да онагледят математеческото действие.  bowuu

# 241
 ooooh!
И ние сме пропуснали имунизацията - някой ще каже ли какво трябва да направим. Личния лекар не отговаря и нямам представа какво да направя, но до колкото разбирам имунизацията е свършила като срок разбира се. Каде да я направим все пак.  Embarassed

# 242
  • София и там където не се пуши
ooooh!
И ние сме пропуснали имунизацията - някой ще каже ли какво трябва да направим. Личния лекар не отговаря и нямам представа какво да направя, но до колкото разбирам имунизацията е свършила като срок разбира се. Каде да я направим все пак.  Embarassed

Моята лична миналата година ми обясни, че имунизациите се отчитат до Нова година, така че няма страшно ще я намерите.

# 243
ooooh!

Моята лична миналата година ми обясни, че имунизациите се отчитат до Нова година, така че няма страшно ще я намерите.
Това ме успокои, че не сме тотално изостанали. Благодаря   bouquet

# 244
 newsm78 МОЛЯ, ДО МАМИТЕ НА 5 КЛ.  -  АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГОГНЕ.... не ми се иска да пускам нова тема ...
Става дума за учебника по литература  newsm78 На издателство ''Диоеген" Навсякъде ми отговарят (става дума за София), че учебника не е одобрен от МО и за това не е издаден  newsm78 НООООО 2те тетрадки само са издадени, и те си започнаха учебната година по тез учебници  #Crazy Не мога да го намеря никъде това чудо, а и редно ли е ако наистина нееодобрен..... да учат децета по него newsm78 Дайте някой акъл.....

# 245
Ето списък на одобрените

http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/left_me … BB%D0%B0%D1%81%22

Не могат да ви карат да купувате друго - за кое училище става дума

# 246
Друго още се сещам да не ви карат да купувате нещо на старо

# 247
 Hug Благодаря за инфото - 1 СОУ - София  newsm78 ИИИИИИИИ

# 248
Не могат да ви дават неодобрени учебници. Потърсете си правата. Ако никой не ви обърне внимание, съпругата на "Приятно ми е Мавриков" е наша съфорумка. Направо се насочвайте към нея и ако не решен, проблемът ще бъде Огласен.
Успех!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 12:32 от мама_знае

# 249
 Hug Мама знае, много благодаря за загреженоста, ще трябва да говоря с учителката, но все немога да я видя - май и тя е класна и дори и на първата родителска не се появи  newsm78 Този списък ще ми е полезан много ви благодаря   bouquet Ако темета се задържи ще ви кажа какво е станало  Mr. Green Но идейката с Мавриков много ми допадна....и аз по едно време вече си мислех за нещо подобно .... Другата безумица беше, че смениха учебника по бълг. ез в последния момент и трябваше да купя втори кмплект #2gunfire #2gunfire #2gunfire пак за около 12 лв. А имаше и още саги покрай тези учебници  #Crazy Ама вече нямам сили да ги коментирам.....

# 250
Нали сме първите по тази програма, да си кажа моят опит. От първи до трети клас с  наколко майки и татковци купувахме за всички.
Тази година бях приятно изненадана, че списъкат е публикуван. Отпечатах си го аз и по него отмятам, кое може и кое не. Интересно, но го няма учебника по информатика в този списък.

А по въпроса за темата на мен ми се ще да си я подържаме цяла година, а догодина да си отворим една за шестокласниците.

Друго, каквото ми се ще да кажем на Мавриков, макар, че аз съм писала там и нищо не ми се отговори - е за тежките чанти. Спомням си, че аз съм била на кабинетна система, но чантите ни седяха в стаите, а посещавахме кабинетите само с необходимото. Учила съм и в чужбина, но там имаше шкафчета - едно шкафче се ползуваше от двама, дори другия не го познавах, но тежките учебници си седяха там.

Ние вече успяхме да скъсаме раницата, та аз в момента се занимавам с това от пазарска количка да направя пазарска количка раница. Ползувам раницата и корпуса от пазарска количка. Мисля че ще се получи.

# 251
Разбира се, че ще си подържаме темата. Тя си е наш частен канал  Laughing dorothy  продават се раници с колелца. Не са скъпи. Чантите им наистина са много тежки. А как сте си оставяли чантите и сте ходили по кабинетите? Ние всичко си носехме на гръб.

# 252
Аз на малкия купих чанта с колелца, но размерът е малък за 5 класника. Иначе сега моя приятелка, която работи с фирмата ще пита за по-голямия размер дали има само колелца да се продават, защото са ги заредили с чанти пригодени за колелца, но без колелцата.

Имахме си класна стая /за Балгария говоря/ и тези учители, които нямаха кабинети идваха там, а тези които имаха - оставяхме си нещата в класната стая и отивахме с необходимото там. А се сещам , че учебниците ни бяха от вестникарска хартия и не бяха толкова тежки.

# 253

Малее сега видях, че имам тъпа правописна грешка и не съм я видяла. Ама двете букви нали са едно под друго.

# 254
 Hug Здравейте МАМИ  Joy  направо тази тема трябва да я заковем - и за 6-7 т.н. клас..... за тежките чанти  #2gunfire Оказа се, че има 2 учебника по математика на издателство "Архимед" - Единия глям, наджиждан и цветен, а другият на вестникарска хартия и по-малък  newsm78 Казаха ми, че в съдържанието няма АМААААА никаква разлика и аз взех по-малкия и компалктен учебник  #Cussing out ОБАЧЕ  в училище учителката заявила, чернобелия е "ФАЛШИВ"   #Crazy И трябва да се вземе този цветния - за 10 лв - Казвам ви ще убия някой накрая..... Каква ти Информатика - аз си мисля, че и по Нова година ще се сетят за нещо   Още незнам какво става с литературата  newsm78 .....  Та явно таз система през носа ще ни излазе! Незнам за добро или за зло ..... До сега само щуротий ooooh!  Аз и за още глупости мога да сетя ама айде   Confused
Много се радвам, че има с кого да го споделя. Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт