ЗА 5-то КЛАСНИЦИТЕ

• 13 427
  • 322
  •   1
Отговори
# 30
  • гр. София
Дороти, мерсаж!  bouquet

...На 11.09. съм на родителска среща и ....
Случайно да има някое дете в 41 ОУ? Laughing

Аз, аз, аз,.... е не аз де Crazy , дИетето   Grinning
..пък и РС ще има в понеделник и ще видя ...

А в коя паралелка е твоето дете записано?

# 31
Бълг.Език-Просвета
Литература-Просвета
Анг.Език-Просвета
Математика-Анубис
История и Цивилизация-Просвета
География и Икономика-Просвета
Човек и природа-Просвета
Музика-Просвета
Изобр.-Просвета
Дом,Техника......-Просвета
Всичко словом около 100 лв.
Дано съм била полезна.

# 32
  • вече и в други градове
Цитат
Мами, не бързайте с покупкaта на учебници, защото не са евтини и може да се окаже, че ще трябват други .Най добре е да се изчака15. 09

newsm10
 и аз така смятам, че е най-добре. може да решат да дадат заявка от училището Thinking Thinking, и да ги купят общо

# 33
  • София и там където не се пуши
Е като чух, че имате среща в понеделник подозрях за 41 че сте . Моето е бившо от 41. Иначе ако искате ви имам списъка от една ваша майка, която ми го изпрати да ми покаже какво пише пред 41.

# 34
  • Sofia
Елица, моЙта щерка е новодошла, беше на теста по графичен дизайн, та сега е в съответната паралелка.

Дороти аз вече писах, че днес го взех списъка, ако има желаещи бих го написала, но както казах, ще видя какво ще се говори на РС( Род.среща) и тогава ще решавам относно учебниците. bowuu

# 35
Елица, моЙта щерка е новодошла, беше на теста по графичен дизайн, та сега е в съответната паралелка.

Дороти аз вече писах, че днес го взех списъка, ако има желаещи бих го написала, но както казах, ще видя какво ще се говори на РС( Род.среща) и тогава ще решавам относно учебниците. bowuu

Аз нещо се обърках кой какво писа, иначе ако искате връзка с други мами от класа мога да дам координати. Щото ние си подържме връзка и купона продължава.

# 36
  • Sofia
Ами аз тепърва ще завързвам контакти, както и детенцето ми, та хубаво би било ама след някой и друг ден мисля... , след като тръгнем на у-ще бих се възползвала Дороти от щедрото ти и мило предложение, благодаря  bouquet
А вие къде се преместихте ако не е неудобно да питам?!

# 37
Ами аз тепърва ще завързвам контакти, както и детенцето ми, та хубаво би било ама след някой и друг ден мисля... , след като тръгнем на у-ще бих се възползвала Дороти от щедрото ти и мило предложение, благодаря  bouquet
А вие къде се преместихте ако не е неудобно да питам?!

Още от 4 клас сме в 107 училище

# 38
  • гр. София
Morena,моя син също е от пришълците. Grinning.Аз за съжаление разбрах за този изпит в деня на провеждането му. Записах го в паралелката с география и информатика.
Синът ми не е доволен от тази промяна,това беше мое решение. Mr. Green Сега като наближи учебната година и близките ми взеха да мърморят как на детето ще му е далече, как ще пътува и т. н. Дано да не се окажат прави. Grinning
А вие от кое у-ще идвате?

Иначе 41 ми се видя много хубаво у-ще,поне на пръв поглед,получих много хвалби от познати,чиито деца учат там и от една учителка,пък да видим.Дано  моя синковец се стегне щото в досегашното у-ще ги бяха доста отпуснали,което мен най-много ме притесняваше.

# 39
Ако това успокоява Вашите деца - те разформировха старите класове и създадоха нови. Та всички им предстои опознаване.

# 40
  • Sofia
...Иначе 41 ми се видя много хубаво у-ще,поне на пръв поглед,получих много хвалби от познати,чиито деца учат там и от една учителка,пък да видим.Дано  моя синковец се стегне щото в досегашното у-ще ги бяха доста отпуснали,което мен най-много ме притесняваше.
При нас са сходни нещата, само дето имам една приятелка и никакви други познати, та от нея са впечатленията и инфото за теста тогава и  сега двете девойки (и нейната) ще са в един клас...и на мен ми хареса у-щето на първо, второ виждане, пък да видим .... иначе я преместих, поради подобни причини.... беше в 45 СОУ .
Та предполагам на снимката си ти и ще се оглеждам днес за теб. Grinning

# 41
  • София
в смг е изнесен списъкът с учебниците за 5 клас. довечера ще го имам, че съм в "домашен стационар".
английският е energy for bulgaria на longman - някой има ли идея откъде може да се поръча онлайн?

# 42
  • вече и в други градове

за учебниците по английски обикновено се дава поръчка за целия випуск, така че изчакайте какво ще ви каже преподавателя Stop

но ако е толкова спешно - офиса им е на ул."врабча"13, тел. 980 50 93

# 43
  • София
да, аз междувременно се обадих в офиса и ми казаха, че учебникът може да се купи само при тях. при всички случаи ще изчакаме да мине откриването на учебната година и тогава ще го купим. а останалите учебници вече ги поръчахме.

# 44
  • София/Осло
Добре де ,аз знам ,че всеки преподавател си казва предпочитания от него учебник. Това става след като започне учебната година....
Лично аз ще чакам 15.09 - може би новите класни ръководители ще дадат разяснения newsm78

Общи условия

Активация на акаунт