Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 222
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Предишният опит имах по 3 инжекции на ден и пак не ми искаха нищо. Нямам идея защо така се получава в някои клиники.
Стискам палци за много яйца момичета!

# 286
Meждудругото и аз не очаквах да доплащам за медикаментите. Днес е едва 6ти ден от стимулацята и се оказва, че ще трябва да доплащам... Дано да не е голяма сумата.
И все пак ще плащаме, нямаме избор, пък дано да ни се сбъднат мечтите!

# 287
  • Вдън горите тилилейски
Мен също ме бяха предупредили, че ако лекарствата надхвърлят 2100 лв ще трябва да доплащам. Не се наложи. За сметка на това изследванията на хормоните ми надхвърлиха 10 бр. и последните 3 хормона си ги платих.

# 288
Здравейте отново. Днес ми е 5-ти ден на стимулация с Гонал 225 и от 3 дни започнах с  Цетротид. Днес съм на преглед и ми казват, че е възможно аз да си купя инжекциите , защото парите от фонда не покриват всичко. При вас как беше ? Също така днес ме прегледаха и имах над 10 фоликули в единия и 10 в другия яйчник. Според вас не са ли много за 5 ден при положение че сигурно ще ме стимулират още най-малко 5 дни. АМХ ми е 7.60 на 25 години съм.
Ще съм ви много благодарна за отговорите.

Здравей,
и на мен също ми казаха, че трябва да си доплатя за лекатствата, тъй като фонда покрива 2100 лв.
Днес ми е 6ти ден от стимулацията. В левия яйчник имах около 10 фуликула, а в десния по-малко.  Аз съм на 28 г.
Доктора каза, че добре да има повече в фоликули, така че не мисля, че трябва да се притесняваш.
Евентуално към средата на слеващата седмица ще ми е пункцията.
Успех ти желая!!!
Парите от фонда покриват 5000лв за абсолютно всичко, но, лекарствата са ти до 2100лв, тоест ако прескочите тая сума за лекарства е възможно да те карат да плащаш.
Прочети в сайта колко пари се отпускат за отделните неща в процеса на самото ин витро.

# 289
Мен също ме бяха предупредили, че ако лекарствата надхвърлят 2100 лв ще трябва да доплащам. Не се наложи. За сметка на това изследванията на хормоните ми надхвърлиха 10 бр. и последните 3 хормона си ги платих.
Момичета, радвайте се че доплащате защото явно ви правят повече изследвания, което може да е решаващо за успех. Аз не съм доплащала, но имам 9 изследвания на хормони, като преди трансфера нищо не ми изследваха. Опита ми е неуспешен и причините може да са много, но според мен повечето изследвания са по-добрия вариант.
Успешни процедури на всички Flowers Four Leaf Clover

# 290
Аз също доплатих за изследвания последните 3 дни от стимулацията, но е различно да дадеш 3*50 лева и друго да си платиш инжекции, като една Гонал е около 300 лева, а Цитродит 100 лева. За менупура не съм сигурна с каква цена беше.

# 291
Аз също доплатих за изследвания последните 3 дни от стимулацията, но е различно да дадеш 3*50 лева и друго да си платиш инжекции, като една Гонал е около 300 лева, а Цитродит 100 лева. За менупура не съм сигурна с каква цена беше.
Цетротид на мен ми го таксуват 58лв.

# 292
Аз също доплатих 140лв за инжекци. Тъкмо погледнах фактурата. Менопур е 36лв,а Цетротид е 50лв.

# 293
Аз също доплатих 140лв за инжекци. Тъкмо погледнах фактурата. Менопур е 36лв,а Цетротид е 50лв.
Menopur 75 IU 35 лв, но Cetroide 0,25mg-70 лв, Gonal F 300 IU/0,5ml 284 лв

# 294
Момичета, цените ги цитирах по спомен, още не съм си взела протокола и епикризата. В различните клиники по различен начин правят ценообразуването и има разлика, както и в различните аптеки. Много зависи кой им е доставчик.

# 295
  • София
не би трябвало да е различно ценообразуването.
имаше един списък с лекарства и цените им, фонда плащаше по този списък.

# 296
Здравейте момичета, имам 1ви неуспех с къс протокол. Бихте ли ми казали как протича стимулацията с дълаг протокол.

# 297
Момичета,вчера мина и моя 2ри трансфер на 2 тридневни Е.Както бях писала преди време,този път имах + предчувствие и нещата се развиха много по-добре от първия ми опит(тогава до 3ти ден беше останало само 1 Е).Моята лекарка настояваше да върнем 3 Е,но аз не се съгласих.Реших да оставим 3тото до 5ти ден и ако е с добро качество да го замръзим.Не мога да си представя да се подложа на ембриоредукция,ако се хванат и 3те,няма да ми даде сърцето.Така,че от днес се местя в темата за "Дългото чакане",А на всички вас желая успешни процедури и много качествени яйцеклетки и ембриончета!

# 298
Супер,браво,аз вярвам,че сърцето ни подсказва правилното!Скоро да се местиш в темата на бременните❤🍀

# 299
Обещах да пиша след трансфера, та ето ме и мен, вчера върнахме 2 прекрасни емброиончета, и замразихме 8.
Както знаете бяха 27, една отпадна още докато ги вадиха, от тях 23 зрели, но сме с тежък мъжки фактор, та 14 се оплодиха, до 3 ден всички вървяха добре, но на 4 ден 4 да спрели да се развиват или дали дефект не разбрах, много зле се почувствах като ме вкараха в стаята да се приготвям за трансфер и повръщах много, толкова се стреснах, че ще се отложи процедурата, но както и да всичко мина, сега е голямото чакане до 16 за кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт