Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 39 989
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Заради хормоните се съсирва кръвта, особено заради повишения естрадиол.
Елислава, аз затова ти писах, че това, че миналия път си била хиперстимулирана, не значи, че и сега. И аз с такава нагласа отидох и като ми казаха 5 зрели яйцеклетки и гледах като ударена с парцал. Много са непредвидими стимулациите.

# 661
Същата работа съм и аз, при мен не могат да ги открият, този път като бях на пункцията, на едната ръка една сестра, на другата ръка анестиоложката и отдолу акушерката ми прави тоалет. Бодаха ме 7-8 пъти, или накрая намериха периферна почти до мишницата. Деня преди изследване гледам да пия около 3 литра вода, сутринта преди изследване пак поне литър, за да тръгне кръвта, дали ще уцелят вина е друг въпрос.

# 662
Аз също имах жестоки проблеми с взимането на кръв, а и при мен като започнат да ръчкат като са вкарали иглата със сигурност припадам. Започнах да пия много вода предишния ден, както е казала Димитричка, и вече нямам никакви проблеми.

# 663
Аз имам една читава вена и все им я бутам . Пия по 2 чаши вода преди изследване защото иначе нищо не излиза. Иначе понеже и за пункцията знаех че ще ме дупчат там и последното изследване трябваше да е на другата ръка под пръстите. Бая точене падна защото не излизаше нищо, но поне за пункцията другата вена беше добре.

Стискам палци фоликулите да са хубави в заветния ден и да имате хубави новини момичета!

# 664
Имам чувството, че в Надежда ме претупват и чакат да се откажа.
Иска ми се да опитам в друга клиника, към Щерев съм се насочила, че ми е удобно като локация.За д-р Коновалова съм чувала добри отзиви.Ако може да ме насочите към лекар?
И от Надежда как става вземането на копие на досието?

# 665
Благодаря на всички споделили за пиенето на вода преди вземане на кръв. Това не го знаех и почвам от днес да пия колкото мога повече, че и мен ме дупчат ден през ден ,следят естрадиола. Започнахме с Цетротид два дена поред в корема, 5 дни Мерионал 375 мл в дупето. Днес на прегледа май не беше много доволен доктора та от днес ще ми бият Цетротид пак + Мерионала. Ние ще замразяваме яйцеклетки и сперматозоиди ( с лоша морфология сме нисък АМХ) та много ме е страх да не би да извадят малко и след размразяването да не оцелеят всички, че го има и страха от неуспеха.
Успех на всички настоящи, бъдещи и мами по душа. Много ценна информация се обменя тук.

# 666
  • София
Марлена с каква цел ще замразявате я и с отделно?

Преживяемостта на я след размразява не е толкова голяма. И е може да не се размрази, но я при нисък яр дали ще се размрази е по-малко вероятно.

Успех.

# 667
Марлена с каква цел ще замразявате я и с отделно?

Преживяемостта на я след размразява не е толкова голяма. И е може да не се размрази, но я при нисък яр дали ще се размрази е по-малко вероятно.

Успех.

Благодаря, Melinda .
Ние не знаехме, че в Турция е задължително да имаме сключен граждански брак за инвитро. Казаха ни като дойде време за плащане. Така или иначе бяхме започнали протокола та да не отиде на вятъра решихме да замразим ( аз се уплаших от резултата на АМХ 0,2 , също така на ММ морфологията беше по-лоша миналата година ) моя цикъл драстично намаля след спонтанния аборт и де го има де го няма ;страхувам се че може да вляза в ранна менопауза и да загубя шанса да зачена със собствена яйцеклетка. Те така общо взето , от страх да не останем и двамата без материал , въпреки че аз съм на 33 той на 37 реално за нас такъв риск има. Щеше ми се да знаех повечко за тези проблеми от по-рано...

# 668
Имам чувството, че в Надежда ме претупват и чакат да се откажа.
Иска ми се да опитам в друга клиника, към Щерев съм се насочила, че ми е удобно като локация.За д-р Коновалова съм чувала добри отзиви.Ако може да ме насочите към лекар?
И от Надежда как става вземането на копие на досието?

др.Коновалова не е репродуктивна вече, а до колкото разбрах се занимава с бременни сама.

# 669
Забравих да питам секса позволен ли е по време на протокола? В петък сутринта ми казаха, че ще събират яйцеклетки. До днес, доктора видя само една пълна. Това май никак не е добре...

# 670
В никакъв случай секс. Може да се изпукат фоликулите, дори не толкова по механичен път, колкото от повишаване на хормоните по време на секса. Или поне така ми обясни моята докторка

# 671
В никакъв случай секс. Може да се изпукат фоликулите, дори не толкова по механичен път, колкото от повишаване на хормоните по време на секса. Или поне така ми обясни моята докторка

Благодаря за бързия отговор.
Значи може да сме я оплескали вече.

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 21:13 от Marleena

# 672
Моята ми каза даже, че задължително трябва да имаме контакт 3 дни преди пункцията, за да се опресни мъжкия материал. И преди това, ако искаме може. Хормоните, които приемаме по време на стимулацията са в пъти повече от естествените, които биха се произвели при щракане, няма страшно. Моята пункция ще е в събота и утре е деня за "опресняване" и после въздържание.

# 673
  • София
Той м. материал се опреснява и ръчно. Аз не бих си рискувала ф. да се спукат. И моите док така казват.

# 674
Много противоречиви мнения има относно секса по време на протокола. Ще питам и аз утре.

Общи условия

Активация на акаунт