Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 004
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
А аз информативно да попитам Цитротида в ръка или корм го слегате? Две сестри ми твърдях различно в манипулционна в кото го слагах. При първта стимлация ми го биха в ръката?
В корема под пъпа, като редувах един ден  вляво, един ден вдясно.

# 646
На мен при първата стимулация само в ръката и сякаш не виждах и усещах раздразнение, а сега при втори опит веднъж в ръката и после в корем 3 пъти. Но за него ходих в клиниката. И сякаш на корема имах по - сериозно раздразнение. Та затова се чудих как е при другите момичата.

# 647
Привет, всичките инжекции по време на стимулациите и след трансферите, в това число и Цитротида, си ги поставях сама, в корема, на 5 см в ляво и в дясно от пъпа /така ми беше обяснено/ Misc Syringe Simple Smile

# 648
Привет, всичките инжекции по време на стимулациите и след трансферите, в това число и Цитротида, си ги поставях сама, в корема, на 5 см в ляво и в дясно от пъпа /така ми беше обяснено/ Misc Syringe Simple Smile

Браво, мен ме е страх да не объркам нещо та си ходя всеки ден на инжекция в клиниката.

Колко яйцеклетки е нормално да се извадят ? Колко ви извадиха на вас?

# 649
И в ръката и в корема може да се сложи, но при мен и на двете места ставаше плюска, сърбеж и много червено.

# 650

Браво, мен ме е страх да не объркам нещо та си ходя всеки ден на инжекция в клиниката.

При всеки различно, при мен първия път бяха 8, само 3 годни, нито една оплодена, втория път 27- 23 годни, 19 оплодени, от тях само 10 хубави емброиончета, 2 свеж трансфер, 8 замразени. Ние сме с мъжки фактор - лоша морфология.

# 651

Признавам си, че и аз изпитвах страх, най-вече да не объркам нещо при смесване на препаратите и поставяне на инжекциите.
Само първите две инжекции ми ги поставиха в един медицински център до нас, където ми обясниха как да се справя и сама. Надделя желанието да си спестя разхождането до там, а и в единия от пътите трябваше да чакам да се появи някой да ми я сложи, т.е. опасявах се, че няма да спазя часа за поставяне.

Нямам представа колко е нормалната бройка яйцеклетки за изваждане. Момичтата тук са доста по-компетентни, нека кажат. Simple Smile

Стартирах с инвитро преди 1 година, на 42.
При първата стимулация, която не беше в БГ извадиха 10бр, нито една не оцеля за трансфер.
При втората, вече в БГ, бяха 11бр мисля, 6бр оцеляха до 5 ден и замразихме. Само 4 от тях успяхме да трансферираме / 2 пъти по 2, и двата пъти приключих с биохимични/, другите 2 не бяха с толкова добро качество и размразяването не се получи при тях, съответно нямаше трансфер.

# 652
Момичета, колко трябва да е естрадиола за 8 яйцеклетки на ден 7? Днес ми каза, че са тръгнали супер неравномерно и ми увеличи Гонала и сега почнах да се притеснявам, че малките няма да имат време да дръпнат, а са само 8 всички. Естрадиолът ми е 2191 pmol/l

# 653
Момичета, колко трябва да е естрадиола за 8 яйцеклетки на ден 7? Днес ми каза, че са тръгнали супер неравномерно и ми увеличи Гонала и сега почнах да се притеснявам, че малките няма да имат време да дръпнат, а са само 8 всички. Естрадиолът ми е 2191 pmol/l
Не се филмирай, след това имаш Цитродит и Менопур, поне още 3-4 дни, преди таймиращата, аз в началото стартирах с 8 по 4 и в двата яйчника, а на пункцията извадиха 27. Моя естродиол преди пункцията беше 11 000. Ако искаш ще разгледам всички стойности и ще ти пиша по точно.

# 654
От два дни ми включи Цетротид и ми планира пункцията за петък или събота, но каза, че може и в четвъртък понеже цикълът ми е по-кратък и големите са дръпнали доста. Не знам дали естрадиолът се покачва равномерно, но за 2 дни е дръпнал с 1500 и не вярвам да стигна 11 000 като при теб. Уф, а сме с мъжки фактор и се надявах поне да имаме повечко яйцеклетки, за да имаме по-голям шанс.

# 655
Здравейте момичета,
имам зад гърба си един неуспешен ЗЕТ трансфер.
Д-ра ми предложи да направя ЕРА тест, как мислите, да направя ли такъв или е още рано?
Този ЕРА тест с каква давност е? Ако го направя сега и следващия ми опит е неуспешен, ще трябва ли преди последващ такъв отново да се прави ЕРА тест?

# 656
  • София/Севлиево
И на мен днес докторът ми каза,че нещата не са толкова добре, колкото му се иска и ми включи Мериофет заедно с 150Гонал.В сряда на обяд почвам Цитротайд.Днес преживях истинско фиаско-трябваше да ми вземат кръв за естрадиол и предоперативен протокол.Надупчиха ме на решето ,а кръвта не иска да тръгне.Едва-едва за естрадиола събрахме.Утре сутрин ще карам ММ да ме кара в Бодимед (така и така си платих изследванията поне там дано успеят да източат малко кръвчица).Иначе като не тръгна кръвта след първото убождане изпих половин литър вода и почаках 15-20 минути ,но пак не поиска да потече.Вените ми са ужасно тънки,с много ниско кръвно съм(тия дни около 50 на 80 след кафе и закуска).Кажете някой трик ако знаете утре как да мине по-лесно...
Относно ЕРА теста-аз имам два(от 2015 и 2018-та) и при двата резултата беше еднакъв.Мисля че важи между 12 и 18 месеца,но сега не бих го правила пак,след като резултатите ми бяха еднакви.При мен го повториха заради двата спонтанни аборта от 2016-та,за да се види дали няма изместване на имплантационния прозорец.

# 657
И аз съм с много тънки вени и ниско кръвно Елислава Worried
Всеки път започвам с успокоение към лаборанта "само да ви кажа, че можете да не успеете от първия път", щото ми е съвестно и за тях.

В момента съм с две сини ръце. Мин сряда трябваше да ме бодат 3 пъти заради изследването за глюкоза.  Еми накрая след 6 опита приключих. Като след второто бодене за пръв път ми прилоша и се наложи да пия вода и да лежа Rolling Eyes
После в петък уж само за вливането за контраста /правих ЯРМ на глава, заради високия пролактин/, еми пак от третия път стана.
Сега се мажа с хепароид, че съм като наркоман. Всеки път си е жива мъка.

Това което ме питат обикновено е дали съм пила вода преди това, явно това е разковничето.

# 658
  • София/Севлиево
Аз вода пия и винаги си нося допълнително,но днес не помогна.Чудя се дали не е било от вит.Ц-то дето пих рано сутринта...

# 659
Същата съм и аз. Последните две изследвания ако въобще намерят вената пък не тръгва кръвта. Пих доста вода преди това. Чак ме е страх да ида за контрола на ТСХ, че преди две седмици беше 3 с прием на Фемостон, а вече зобя 3*1 естрофем за ЗЕТ. Поне около 2 искам да го видя, за да съм спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт