Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 273
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Стискам палци за една хубава реколта с яйчица на теб и всички в стимулация! Animal Baby Chick
😂😂😂 Мойте за сега се очаква да са 30, но дано са качествени, да "хващат" 😜🤗

# 196
Добра бройка! Ще напълните цяла класна стая хах!

# 197
Момичета, бих си таймиращата инжекция 30 Мин по рано, незнам как обърках часа, но днес след Достинекса съм леко неадекватна, дали е голям проблем, че я бих по рано?🤔🤷
Аз си го бих на секундата,но ми се отложи с два часа пункцията,само мислих да не ми се изпукат фоликулите,че и без това бяха само 6.Е не се спукаха,даже и родих.Ти им кажи,но не е фатално според мен.Успех!

# 198
Момичета, бих си таймиращата инжекция 30 Мин по рано, незнам как обърках часа, но днес след Достинекса съм леко неадекватна, дали е голям проблем, че я бих по рано?🤔🤷

От поставянето и- овулация настъпва от 36 до 40 час.
30 мин. не са фатални, но си ги предупреди задължително в болницата.

# 199
Момичета, защо ги пиете тези протеини?

# 200
Момичета, защо ги пиете тези протеини?
За предпазване от хиперстимулация.

# 201
Благодаря много. А как и колко пъти на ден го приемате?
И още един въпрос, моля ви дайте съвет какъв протеин да си купя да пия. Знам че има различни видове но сега не мога да намеря темата в която бяха описани и кой е най-подходящия в този случай! Ще съм ви много благодарна!
Моя док ми ги класира по качество по следния начин:
1. Месен протеин
2. Суроватъчен протеин
3. Млечен протеин
4. Яйчен

И си купих Beef Isolate от silabg, като качество и цена там са най-добре.
Ето този си поръчах аз и съм много доволна, с вкус на шоколад. Разтварям във вода и има вкус на шоколадов шейк.

# 202
А от кога трябва да се започне приема на протеините

# 203
Момичета, днес ми е втори ден от стимулацията. За момента съм на менопур.
От няколко часа ми се появи страшно главоболие, мога ли да взема нещо за облекчаване на болката.

# 204
Панадол предполагам.
Протеин започнах в началото на стимулацията.

# 205
А от кога трябва да се започне приема на протеините
Започнах да го пия около месец преди стимулацията. Приемам по 1 мерителна лъжица на ден, която в моя случай е 30 грама (На Биогейм протеините мисля, че са 10гр). Към края на стимулацията ще увелича на 2 дози на ден.

# 206
Аз приемам протеина от първия ден на стимулацията. В моята клиника ми го предписаха след пункция, но аз съм гърмян заек хаха. Иначе се пие и няколко дни след пункция (ако има хиперстимулация или съмнение за такава може и няколко седмици да се пие).

# 207
От няколко часа ми се появи страшно главоболие, мога ли да взема нещо за облекчаване на болката.
Можеш парацетамол, аз имах силно главоболие и питах докторката и тя ми каза парацетамол, така че можеш да го вземеш спокойно. Успешна процедура Flowers Four Leaf Clover

# 208
Много ти благодаря!

Можеш парацетамол, аз имах силно главоболие и питах докторката и тя ми каза парацетамол, така че можеш да го вземеш спокойно. Успешна процедура Flowers Four Leaf Clover

# 209
Здравейте,
имам такъв въпрос от около месец вече (и по време на стимулацията и след нея) се будя през нощта между 2:30 и 4:00. Задължително всяка вечер в тези часове се будя и после пак заспивам. Пия доста добавки и имам съмнение от кое е, но: Q10, B12, B6, vit D3, Omega 3-6-9, Фолиева киселина, мултивитамини, Asai Berry- разделила съм ги сутрин и обед, а вечер мелатонин, Zinc, 5 HTP ( уж за здрав сън).
Съмненията са ми, че е от вит. D3- преди го бях почнала- нощно събуждане, спрях го- но тогава спрях всичко и спрях да се будя.- може и да се обърквам вече.
Има ли и други момичета с този проблем. Много е изнервящо, продължава, твърде дълго- чета някъде, че може и да е депресия! Simple Smile
Ще го пусна и в темата с добавките. А вероятно трябва да пусна и кръвни да проверя стойностите на витамините, но ще ми е полезно да прочета и ваши мнения и опит.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 07:24 от gabitod

Общи условия

Активация на акаунт