Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 193
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Искам да попитам тези, които много хвалят лекарите си, дали имат положителен резултат? Защото отношение, внимание, професионализъм и т.н, ама като няма бременност защо има толкова доволни? Напоследък и от Турция има много доволни и ми казват как всичко било супер там и т.н, ама всички се връщат с отрицателни тестове. И се чудя от какво трябва наистина да сме доволни? Постът ми е в добрия тон, момичета.

# 346
Всъщност Тимева ме светна за лапароскопията и при нея се установиха ендометриозни огнища. След изгарянето им и двете ми тръби пропускат. Затова и минахме през инсеминациите, защото вече имаше шанс да се получи, а и имаше някаква логика. Може да не съм лекар, но не съм и малоумна, за да се съглася на 4 обречени процедури. Не мога нито финансово да си позволя да хвърлям пари на вятъра, нито емоционално.

# 347
Аз мисля че е важен и доктора и биолозите.При мен проблема се оказа -лошо качество на яйцеклетките.Нито са ужасни и не стават, нито са екстра качество.Винаги имат забележки.Еми, не мога да кажа че доктора ми е виновен.Лошото е че това е най-гадния проблем.Правиш опити докато не извадиш хубава яйцеклетка.Това е
Tommy_2001-важно уточнение.Права си

# 348
Аз също съм против обобщаващи негативни мнения за цяла клиника.Мисля,че зависи много точно при кой специалист си,а и какъв е репродуктивният проблем. Аз съм в" Щерев "при проф.Тимева и съм много доволна от отношението и грижата към мен.Миналия петък ми беше 2рият трансфер и най-важното за мен е ,че променихме много неща при 2та стимулация,за да имаме по-добър резултат и това проработи,поне до тук.В понеделник ми е кръвният тест и ще пиша какъв е резултатът.
Пропуснах да уточня-с мъжки фактор сме и андролог сами си избрахме -Д-р Кацаров(не андрологът на "ЩЕРЕВ ") и сме доволни,веднага ни даде мнение за ИКСИ,за да кандидатстваме по Фонда.

# 349
Аз съм доволна от избора си на доктор, с положителен резултат съм. В момента съм бременна в 18гс след първа Икси процедура (с мъжки фактор).
Лутахме се дълго време (много години) в очакване на чудото да се случи от самосебе си.
После се лутах във форума в търсене на правилния лекар. Четох за чакането с месеци за час при някои лекари и си казах, че ако още се мотая ще си губя времето само. Заложих на лекар, за който нямаше мнооого отзиви, не работеше в известна клиника. И не сбърках. Още след първата консултация, която продължи около час, бях сигурна, че това е Лекарят ни. Интуитивно се насочих към него и не сбърках.
Още в началото ми каза, че е на разположение 24/7 и за съжаление една неделна утрин  се наложи да го притесня в 4.00ч и да, наистина беше на разположение. Не се налагало да чакам за преглед с месеци. Пред кабинета му е имало жени, но не и голямо струпване.
Поклон пред такива лекари, които работят наистина в името на здравето на пациентите си!
Не се усетих и като касичка (често момичетата тук се оплакват от изключително високи суми, които им искат). Нямах излишно назначени изследвания. Всички бяха добре аргументирани.
Няма как да се отплатим на тези хора - лекари, ембриолози и акушери!
Всеки ден благодаря на Господ, на съдбата и лекаря си!

# 350
  • София/Севлиево
Оренда,аз избрах да продължа при твоя лекар ,и сега края на месеца трябва да стартирам процедурата.Харесах го и наистина е на разположение,когато ти трябва.Дано сега стигна до щастливият ревящ финал.И за предишният си лекар не мога една лоша дума да кажа(все пак забременях 3 пъти,просто явно тъй е трябвало да се случи).Сега съм проучила и къде да ида след + тест и съм готова ако трябва да лежа в болница няколко месеца само да го имам това малко човече.Защото явно по-големият ми проблем е износването (дори със синът ми имах проблеми в първи триместър)...

# 351
Елислава, следя публикациите и се вълнувам с теб, макар да не се включвам в писането често. Спомням си как и ти събираше отзиви за лекари.
 Вярвам, че ще бъде успешна процедурата ти! Ще очакваме да ни информираш за случващото се. Flowers Four Leaf Clover

# 352
Аз съм доволна от избора си на доктор, с положителен резултат съм. В момента съм бременна в 18гс след първа Икси процедура (с мъжки фактор).
Лутахме се дълго време (много години) в очакване на чудото да се случи от самосебе си.
После се лутах във форума в търсене на правилния лекар. Четох за чакането с месеци за час при някои лекари и си казах, че ако още се мотая ще си губя времето само. Заложих на лекар, за който нямаше мнооого отзиви, не работеше в известна клиника. И не сбърках. Още след първата консултация, която продължи около час, бях сигурна, че това е Лекарят ни. Интуитивно се насочих към него и не сбърках.
Още в началото ми каза, че е на разположение 24/7 и за съжаление една неделна утрин  се наложи да го притесня в 4.00ч и да, наистина беше на разположение. Не се налагало да чакам за преглед с месеци. Пред кабинета му е имало жени, но не и голямо струпване.
Поклон пред такива лекари, които работят наистина в името на здравето на пациентите си!
Не се усетих и като касичка (често момичетата тук се оплакват от изключително високи суми, които им искат). Нямах излишно назначени изследвания. Всички бяха добре аргументирани.

За кой лекар става въпрос?

# 353
  • София
Аз сега съм при Стаменов. Помни ме, дори си спомня всички епикризи, изследвания и процедури, през които съм минала.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 16:40 от melinda11

# 354
Искам да попитам тези, които много хвалят лекарите си, дали имат положителен резултат? Защото отношение, внимание, професионализъм и т.н, ама като няма бременност защо има толкова доволни? Напоследък и от Турция има много доволни и ми казват как всичко било супер там и т.н, ама всички се връщат с отрицателни тестове. И се чудя от какво трябва наистина да сме доволни? Постът ми е в добрия тон, момичета.
Здравейте.
Аз също съм с отрицателен тест от Турция, но не всички се връщат с отрицателни. Там се запознах с много двойки, някой от които вече имат дете, други са бременни. Макар , че съм от неуспелите, не бих заменила клиниката и втория ми опит ще бъде пак там.
В България сме ходили само на прегледи в репродуктивна клиника, докато установихме какъв е проблема и не бих се върнала там за нищо на света, камо ли за инвитро. Не може андролог на първата среща да ни казва- вие собствено дете няма да имате, само с донор....Това е недопустимо.
Другото което смятам, е че лекарят в едно инвитро лечение не е най важният. За мен лабораторната техника и условия и ембриолозите са много по важни. Това е и една от причините да отидем в Турция.
Успех на всички момичета.

# 355

За д-р Станулов става въпрос. И аз съм негова пациентка.Имам вече момченце на година и осем месеца. Сега опитваме за второ. Ориента много се радвам за теб. Дано ние с Елислава скоро те последваме.

# 356
Simple Smile
1 неуспешен трансфер в Щерев
2 симулации и 3 трансфера при Стаменов в Надежда. Всичките с имплантация. Само последната завърши с бременност. Детенце то ми е вече на 6 Simple Smile
3 - 1 стимулация и плануван трансфер тази неделя, пак при Стаменов. Дай боже и второ детенце.
Това е моя опит.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 16:55 от mimikona

# 357

За д-р Станулов става въпрос. И аз съм негова пациентка.Имам вече момченце на година и осем месеца. Сега опитваме за второ. Ориента много се радвам за теб. Дано ние с Елислава скоро те последваме.

Този доктор Станулов в коя клиника работи?

# 358
Работеше в МБАЛ Лозенец, но от август е част от екипа на МЦ Афродита (до Мол Парадайс).
Прекрасен човек и професионалист!

# 359
Палче нагоре за д- р Станулов:heart:

Общи условия

Активация на акаунт