Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 75

• 40 167
  • 723
  •   1
Отговори
# 390
От кой ден на Ц. се започват противозачатъчните преди стимулация? За да мога горе долу да се ориентирам този месец дали го пропускам, ако си запиша час за другата седмица?

# 391
От кой ден на Ц. се започват противозачатъчните преди стимулация? За да мога горе долу да се ориентирам този месец дали го пропускам, ако си запиша час за другата седмица?
Обадете се в клиниката, те ще ви обяснят. На мен ми казаха на първи ден от МЦ да се обадя, за да ми кажат кога да отида.

# 392
Важно е да се започнат във първата част на цикълът преди овулация. Аз за пръв път ги започнах на 9. ден, а сега втория път ги започнах на 3. ден от МЦ.
При мен обаче особеното е, че ги взимам без прекъсване до стимулация. Тоест изобщо нямам цикъл.

# 393
Зависи и колко време ще се пият. При нас ги почваме на 1 ден от МЦ , а на 2 или 3 опаковка док казва още колко дни без прекъсване да пием.

# 394
Да, така е. Докато не приключа със 2. блистер, не искат да стартирваме.

# 395
Момичета, благодаря ви Heart ExlСега вече наистина ми е много по-спокойно. Бях се шашнала вече от кръговрата бактерия-антибиотик-бактерия...

# 396
  • София/Севлиево
А PSR тест искат ли ви и кога-преду старт на стимулацията или преди пункцията?Защото мен днес ме изненадаха,и малко стресираха,че го искат три дни преди пункцията и ако, недай Боже, е положителен няма да я направят...

# 397
На мен през юни ми искаха кръвен тест, както и на мъжа ми преди стартиране и на мен пак преди пункция.
Сега септември ни искаха и на двамата само при стартиране. (Клиника Адела)

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 21:53 от Jessito*

# 398
А PSR тест искат ли ви и кога-преду старт на стимулацията или преди пункцията?Защото мен днес ме изненадаха,и малко стресираха,че го искат три дни преди пункцията и ако, недай Боже, е положителен няма да я направят...
На нас не са ни искали, имаше момиче от чужбина, на нея и искаха преди да отиде на преглед, отрицателен след 5 или 7 дни от пристигането и.
Дописвам клиниката е "Св. Иван Рилски" в гр. Тутракан.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 21:04 от Dimitrichka Krasteva

# 399
Момичета,пишете само в коя клиника сте,зада е по-лесно да разберем къде и кога искат тестове!
Късмет на всички 🍀

# 400
Аз вече ти отговорих и в другата тема ,ама и тук да се разпиша- при нас само аз правих, на ММ не са искали.

# 401
На мен бърз тест преди старта на стимулацията. Сега ще видя как ще е в процес ( в Щерев съм ).

# 402
Когато доктора ми беше в Лозенец, преди всеки трансфер правехме тест, но се покриваше от болницата. Сега, когато е в Афродита, пак се искаше преди трансфера, но си го платих сама. Предполагам преди пункцията също ще искат.
Ще е много тъпо да направиш стимулацията и при евентуален "+" да ти отменят пункцията.
В Афродита половинките не се допускат, така че няма да се налага и той да прави тест.

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 21:16 от greis

# 403
  • София/Севлиево
Грейс,при един и същи доктор сме.Днес ми обясни само на мен PSR 72 часа преди пункция.Ами какво правим ако се разболея след почваме на стимулацията?!Той ми каза,че няма да има пункция.Но това не е ли опасно за мен и не ми ли опропастява цялото финансиране от ЦАР?
При доктор Владимиров не ми искаха PSR преди трансфера.

# 404
Преди стартиране на стимулацията ни направиха бърз тест за Ковид на мен и мъжа ми. (Селена)

Общи условия

Активация на акаунт