Мисля ,че ставам мъжемразка

• 4 370
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте всезнаещи! 😊 Ето я и моята история. След изключително токсични отношения от страна на съпруга ми се разделихме. Постоянно ме тормозеше ,не ми даваше да излизам , спираше ме от мечтите ми,ограничаваше ми вижданията с приятелките ми, взимаше ми телефона , заключваше ме вкъщи и излизаше, обиждаше ме ,хващаше ме за врата и ми казваше “млъкни , защото ще ти избия зъбите” и то пред очите на неговите приятели, унижаваше ме всячески. Имаме дете и докато бях бременна тормоза беше още по-голям. Не вярвах ,че някога ще мога да се измъкна от него. Карахме се , но аз винаги се връщах и сега преди 4 месеца взех решение ,че аз повече така няма да живея. Както и да е разделихме се с въпросния, но все едно нещо в мен се пречупи. Буквално! Аз в момента се чувствам като в една дупка. Имам възможности да излизам с нови мъже, но изпитвам такава .. буквално съм отвратена от мъжете. Наясно съм ,че другите нямат вина за това ,което е било в живота ми до сега , но аз някакси .. се чувствам празна. Искам да обичам пак ,искам да срещна подходящия човек , защото усещам ,че вътре дълбоко в мен все още имам вяра в любовта ,но не давам ниаккъв шанс на някой да се добере до мен и да ми се докаже. Не знам наистина какво да правя , а така ми се иска да обичам и да бъда обичана истински този път Sad

# 1
Ще тръгнеш на срещи, когато си готова. Кога си готова - ще усетиш сама. Може да е тази седмица, може да е след 5 години.

В момента мисли за теб и за детето - за мъже и любов не мисли. Всичко ще се нареди.

Важното е, че си спасила себе си и детето от ситуацията, в която сте били.

# 2
Дай си време, поне година, няма как за 4 месеца всичко да ти е ок, напълно нормално се чувстваш в момента, а и въпроса не е някой да ти се доказва трябва да се случи от само себе си. Ако очакваш някой мъж да дойде да се бие със змейове за теб, сбъркала си.

# 3
  • София
Защо се насилваш? Ако ти е кеф да излизаш с някого – излизаш, ако не ти е кеф – не го правиш. Принципно, срещуположният пол не е задължителен фактор, а незадължителна екстра. В момента отговаряш единствено за детето си и пред себе си – възползвай се от това Simple Smile

# 4
  • Обран бостан ;)
Искаш да обичаш и да бъдеш обичана истински, но не допускаш мъже до себе си ?

Вземи си куче.

# 5
Ако мразиш мъжете, защо искаш нова любов? Тръгни по жени.

# 6
След такива взаимоотношения най-добре е да останеш известен период сама със себе си. Защото в противен случай рискуваш да се нашиеш на същия тип мъж.
Успокои се от всичко изживяно, започни да обичаш себе си и новата любов ще дойде от само себе си. Не я търси самоцелно и не го мисли това нещо. Обикновенно след насилственни отношения човек има дълбоки страхове и страдания, по- добре ги излекувай първо. Това е напълно възможно да ти отнеме и години.
Сега е време да излизаш с приятели, да се насладиш на свободата си. Да си намериш хоби, да отделиш повече време и на детето.
Любовта трябва да ти е последната грижа на този етап.

# 7
Ако мразиш мъжете, защо искаш нова любов? Тръгни по жени.
не си падам по жени 😁

# 8
  • Обран бостан ;)
Какво стана с бившия от другата тема ?

# 9
Аз след 3 г тормоз, две след това не исках да допусна никой близо до себе си. А не е да не съм от тези със здрава психика.
Просто си дадох време, обърнах си внимание какво и как наистина го искам чак след това започнах да излизам..
4 месеца са просто нищо време, за да превъртиш тормоза и ужаса през който си преминала. И не трябва да се насилваш да го правиш.

# 10
Абе щом вече се замисляш за мъже и любов, процесът на възстановяване е напреднал.Blush

# 11
Орион, не е баш така..))
След такива преживявания наистина много ти се иска бързо да се убедиш, че ще имаш нов живот и с "правилен" човек. И всячески се стараеш да заглушиш болката и да си демонстрираш, че си добре, и ето - вече срещаш нови хора. Прилича на оздравителен процес, но не е. Може "от трън, та на глог"  така да попадне и да стане още по-зле.

# 12
  • София
Как така преди по-малко от 2 месеца щеше да се оправяш с мъжа ти, а сега се оказва, че преди 4 месеца сте се разделили? И какво стана с другия мъж?

# 13
Поздравления за избавлението ! Не се насилвай да изризаш на срещи , ако не се чувстваш ок . Ще дойде и това време .

# 14
  • Добрич
Как така преди по-малко от 2 месеца щеше да се оправяш с мъжа ти, а сега се оказва, че преди 4 месеца сте се разделили? И какво стана с другия мъж?
То е ясно, че темата е пързалка. Никоя жена, която толкова скоро е излязла от такава връзка не би могла толкова леко и фино да изброява какво е преживяла. Та тя е изброила в телеграфен стил почти всички истории.... Лъжа е

Общи условия

Активация на акаунт