Мисля ,че ставам мъжемразка

• 4 372
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Четири месеца са един миг в твоята ситуация.
Трябва да преживееш и отработиш ситуацията, не да бързаш да се обзаведеш с мъж. Вероятността да влезеш в подобна схема е голяма,  супер уязвима си.

# 16
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Как така преди по-малко от 2 месеца щеше да се оправяш с мъжа ти, а сега се оказва, че преди 4 месеца сте се разделили? И какво стана с другия мъж?
То е ясно, че темата е пързалка. Никоя жена, която толкова скоро е излязла от такава връзка не би могла толкова леко и фино да изброява какво е преживяла. Та тя е изброила в телеграфен стил почти всички истории....
Лъжа е

Да помогна със сценария:

Преди 4 месеца се карат с мъжо.
Два месеца си мисли, че ще си я вземе обратно.
Появява се бившия, ама и той, нещо, не я ще и сега става мъжемразка.

п.п. Започнаха традиционните самохвалебствия. Нека да не им разваляме кефа.Trollface

# 17
Скрит текст:
Как така преди по-малко от 2 месеца щеше да се оправяш с мъжа ти, а сега се оказва, че преди 4 месеца сте се разделили? И какво стана с другия мъж?
То е ясно, че темата е пързалка. Никоя жена, която толкова скоро е излязла от такава връзка не би могла толкова леко и фино да изброява какво е преживяла. Та тя е изброила в телеграфен стил почти всички истории....
Лъжа е

Да помогна със сценария:

Преди 4 месеца се карат с мъжо.
Два месеца си мисли, че ще си я вземе обратно.
Появява се бившия, ама и той, нещо, не я ще и сега става мъжемразка.

п.п. Започнаха традиционните самохвалебствия. Нека да не им разваляме кефа.Trollface

Е мъжО-то като е бил гадняр защо чака пак да я прибере?
Май проблемът тук не  е в мъжете ..

# 18
  • София
Тук проблема е, че без мъж не можем.

# 19
Сега прочетох и назад, в края на юли авторката още е с мъжа си и ще оправят нещата, ама мечтаела за друг и си пишели, а сега е мъжемразка... При толкова разтеглива истина какво да пишем и защо.

# 20
  • Обран бостан ;)
Май проблемът тук не  е в мъжете ..

Точно !

Дето има лаф "няма нещо, без нищо".

# 21
След преживяно насилие е нормално човек да се чувства счупен, пълен с омраза (закъсняла, заради времето, в което е събирал гняв и е търпял тормоз), и мъжемразец/женомразец (зависи от пола). Това отминава.

Нормално състояние е, след преживян тормоз. Ще премине. Не се насилвай, и е важно да си починеш, да си сама. Най-грешното е да се впуснеш в нова връзка, повярвай ми. Преживяно.

Дай си време САМА! Поне няколко месеца. И не си се повредила, хората сме като феникси. Ще възкръснеш и няма вечно да е така Simple Smile Да мразиш, да се съмняваш и да си параноична. Временно е!

# 22
Деси, как се обяснява разминаването във фактологията? Тази сегашната история е коренно различна от предишната.

# 23
  • Пловдив
В случай, че не е пързалка - може би пък трябва малко внимание да обърнеш на детето си, вместо да бързаш да се натресеш на друг..

# 24
И аз бях в супер токсична връзка, тези неща които ти си изпитала плюс физическо насилие, следене и тн. При мен минаха повечко от 4 месеца, но все още се чувствам по същия начин като теб, да не говорим, че този човек ме смачка психически и не знам как ще се доверя на друг и дори се чудя дали изобщо ми трябва. Сега съм се фокусирала върху себе си и детето, давам си време и "си ближа раните", бих посъветвала и теб да направиш същото.

# 25
Не си мъжемразка.Твърде рано ти е за дрг мъж.
Сега си една емоционална каша.Още преживяваш случилото ти се.
А в същото време бленуваш за любов.Но изпитваш страх и недоверие.
Дай си време.
Аз първите 3-4 месеца бях блокирала и отхвърлях случващото се,после започнах да го изживявам като емоция.
А брака ми не беше токсичен.

# 26
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Lovell и Рози и Бодли - прочетете по- старите мнения в темата. Темата е пързалка!
Послепис: Към авторката - като си зимисляш нова история за да ти се вързват си изтривай старите теми и (или) мнения!

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 10:09 от emokey

# 27
  • София
След определен срок не може да ги трие/редактира.

# 28
Lovell и Рози и Бодли - прочетете по- старите мнения в темата. Темата е пързалка!
Послепис: Към авторката - като си зимисляш нова история за да ти се вързват си изтривай старите теми и (или) мнения!

Те пързалките се пускат тук, да можем ние да се изявим! Rolling Eyes

# 29
  • София
Абе щом вече се замисляш за мъже и любов, процесът на възстановяване е напреднал.Blush
Или не може без мъж. (Затова и се е нахендрила на предишния). Нищо, че заглавието друго казва.
Имаш малко дете, гледай него, 4 месеца са нищо.

Общи условия

Активация на акаунт