Американски колеж - двадесет и първа тема

• 56 507
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • софия
Благодаря за куража. Съгласна съм и с Амели, и с Ежко. На кантар бях. Учителят е задействал процедурата и ще бъде коригирано.
Как да съм недоволна?
За пореден път реагираха адекватно и нормално без да ме карат да се чувствам виновна или че ги притеснявам с глупости.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 11:31 от zvаnchе

# 451
  • софия
това е едно от страхотните качества на колежа, аз доста страдах в началото от стария манталитет на общуване с ръководства и изобщо администрации. В колежа се убедих, че детето е в центъра. Била съм свидетел на родители готвещи се за епични битки с колежа, а след първа среща разговор са казвали "възхитен съм от диалога".
Дано бъде все така.
Факт е обаче, че на такива "дребни" детйли много родители не обръщат внимание, а трябва.

# 452
  • софия
Аз имах колебания относно важността на ситуацията. От една страна не ми беше най-приятно в досието на детето да седи нещо, което не се отнася до нея, от друга - ако не е важно, не исках да занимавам 100 човека с нещо малко или да създавам някакъв проблем за преподавателя. А "решаването" се оказа супер лесно и нормално.
В ДУ родителите все създавахме "проблеми" като питахме и се интересувахме, та ни бяха дресирали да премълчаваме и подминаваме. А и полза нямаше - нещата си се случваха, както директорката е решила, независимо от нас.

# 453
  • София
След като последните две седмици моят син непрекъснато ме подпитваше дали са качили рипорта, явно има значение и предполагам трябва да го прати в някои от университетите, в които е подал документи. Като се има предвид, че тази учебна година за пръв път имат страхотен преподавател по програмиране, неговият отзив беше най--ценен.

...
Аз уж влязох в темата, за да почнем залаганията колко деца ще кандидатстват в АК сега през март, пък се зачетох и забравих.

Та, нека залаганията започнат сега:

Аз очаквам с около 100 повече от миналата година, т.е някъде около 850-860. //2007 е годината на бейби бума.//

# 454
  • софия
Кой му преподава, Шарки?

# 455
  • София
Кой му преподава, Шарки?
Марриан Йовчевски.

# 456
  • София
Залаганеее! Heart Eyes
Аз очаквам лек спад на кандидатите тази година, предвид несигурната ситуация в света изобщо. На 660 ще заложа.

# 457
  • София
Периодично ще обобщавам:

Sharky         - 860
Sanaka        - 660
Notaris         - 777
Milenita        - 713
Tinkerbell     - 666

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 14:32 от Sharky*

# 458
Нотарис - 777. За награда искам да видя някой рипортит😀 те такова животно не съм виждал.

# 459
  • софия
Нотарис - 777. За награда искам да видя някой рипортит😀 те такова животно не съм виждал.
Щот си шемет. Имаше ги и по ваше време

# 460
  • София
Ох, как ме изпревари да си по средата на двете Laughing

Любимият ми Number of the Beast 666 не отговаря, за съжаление на  приблизителната ми прогноза, че да кажа него.

Айде, 713 от мен Simple Smile

# 461
  • В офиса
Освен да кажа 666, че да съм в тон с тренда Simple Smile
Миленита, сега те прочетох. Мда, на куц кон залагам.
Шарки, мислех си, другите бг училища нямат такива мид-търм репорти, искат им само превод от срочните оценки, или понеже разглеждащите документите знаят, че е американско училище, си ги търсят?

# 462
  • София
Ще питам чавето като се прибере от даскало.

# 463
  • софия
Отивам да направя информирано залагане (ще погледна как се движат кандидатите последните 3 години, че не помня) и ще се включа.

Участвам със 796.

През 1992 г. са били 2 679 деца за 100 места. Леле! Приетите деца са били извънземно умни.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 14:44 от zvаnchе

# 464
Щот си шемет. Имаше ги и по ваше време
Бе аз бях доволен, че попадна на хора и стана човек, какво ще се занимавам с разни детайли😀

Шарки, той нали пеша ходи до даскалото? Милият.

Общи условия

Активация на акаунт