Ст. Загора - Пием, пеем, пушим, и французки учим - 11

• 13 123
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Бахта-махта... За един следобед ви изтървах бе... За един следобед... Очленихте ситуацията... Н`въй срам...!!!
Ма то така е... С таз безсрамнциа Жединия к`во ли мое да се очаква...
Върти-суче, върти-суче, все на сюксюално я избива...
Трябва, Лалич, да й подариш кучето...

# 106
  • Стара Загора
Срам нъй ама ко да правим Mr. Green За мен член 21...по-настървен ми изглежда...19-ти е много смирен нещо Crazy

П.П петицята подписана от мен.

# 107
  • Стара Загора
Aaa, куче-педал не щя!!!

Херо, тоз много лоша, ма. Барем се пази докато излезе Серженце, после му се отдавай  Joy

П.П. И аз парафирах  Grinning

# 108
  • Стара Загора
Херо, тоз много лоша, ма.
А някога да съм твърдяла, че съм добра..... Mr. Green

# 109

Трябва, Лалич, да й подариш кучето...

Я да не ми закачате песа #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не си го давам!!! Той си е мой! Mr. Green
Тази вечер излизам в Балкана. Утре слизам за да стана герой. Кой идва с мен? И кой ще ме посрещне с някакви вкусотиии? ОБИЧАМ ТОВА!

Последна редакция: пт, 08 сеп 2006, 20:29 от angel

# 110
Добър ви вечер!
Искам да ви кажа,че 21' монитор е велико нещо-немога да ви опиша какво е усещането...всичко е огромно...

# 111
Пак сте ги подпукали, гледам, тез членовИ...хм...без мен накъде в тая работа Mr. Green
И аз се разписах Peace

# 112
  • Стара Загора
И аз подписах.

# 113
  • Стара Загора
Тази вечер излизам в Балкана. Утре слизам за да стана герой. Кой идва с мен? И кой ще ме посрещне с някакви вкусотиии? ОБИЧАМ ТОВА!

Ти да не си станал партизанин...? Ако е така, явно очакваш утре сутринта да те посрещне някоя Цола Драгойчева на млади години... И ако може да е лактивистка, та да има и нещо вкусно... Те т`ва е... Съчетаване на ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯ преврат с подрекпа за КЪРМЕНЕТО... Хи-хи-хи-хи-хи...

П.С. Жадиииии, дека си бре, че да вкараш някоя сюксюална нотка в тазгодишния деветосептемврийски преват...

# 114
  • Стара Загора
Ти да не си станал партизанин...? Ако е така, явно очакваш утре сутринта да те посрещне някоя Цола Драгойчева на млади години... И ако може да е лактивистка, та да има и нещо вкусно... Те т`ва е... Съчетаване на ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИЯ преврат с подрекпа за КЪРМЕНЕТО... Хи-хи-хи-хи-хи...

Ша го посрещне, да - с хляб и сол.   fight Ей ся са опрятам да меся пита за посрещането.  Mr. Green
Не щя да излезе одеве, не бил вечерял  Laughing, после пък взе че заспа. И туй ми било партизанин  smile3532

# 115
къде търсиш Жадито по нощята,кой знае какви ги върши по туй време....

# 116
  • Стара Загора
Ей ме на Grinning
Бях на кръчма, мъжо ме видя да пуша. Сега отивам да му посвиря, белким го омилостивя  Mr. Green

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 01:10 от Jade

# 117
  • Стара Загора
Сега отивам да му посвиря, белким го омилостивя  Mr. Green
Бая трябва да свириш  Mr. Green

# 118
Блазе им на някои хора Peace Аз рано сутринта излязох в Балкана, после слязох, но никой не ме посрещна! Ни хляб, ни сол, нито духова музика Sad ! А други си седят в къши и им свирят Sick

# 119
  • Стара Загора
По тоя повод обявявам Жадиния за човека-оркестър...
На секви свирки свири... Без да са се качвали по балканите...
Т`ва кларнети, флейти, кавали, гайди с два мяха и прочие...
Като ЗИЛ тенекиена кофа ги минава...

Последна редакция: сб, 09 сеп 2006, 15:44 от Ekcnpec

Общи условия

Активация на акаунт