Ст. Загора - Пием, пеем, пушим, и французки учим - 11

• 13 132
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
А гледам има и една мама, дето не се обажда, че се познаваме  Simple Smile Мимеееее, обади се де  Party ( хи-хи само да не бъркам)
Хич се не бъркаш, еее, а бяхме млади. Аз съм си, ама докато се включа тук и ти избяга на морето, ами аз вече съм по срещите идвай и ти да се виждаме.  bouquet

# 76
  • Стара Загора
Кажи на твоя мъж, че е много хитър!

Ми семейство требе да храни.  Mr. Green С една гола вода, пък била тя и светена живее ли се?
На теб каза, че ша напрай отстъпка - един топъл 'ляб само  Mr. Green

А-а-а, сакън... Свинския врат е моя територия... Ни мойти гу намесвъ со светенътъ ви водъ... Менкайти си там води за туй-онуй, ама свинскиот врат не намесвайти... Мда-а-а...

Скръндза.  Mr. Green

# 77
  • Стара Загора

Не бе, не съм скръндза... Аз и за другите приготвям свинсковратленски прУжолки, ама... Държа аз да съм майстора... Grinning

# 78

Добре де! Можем да се разберем и за готови прижолки, ама как ще се оправим с фирата? Зашото при печенето вратът нали знаеш... Thinking

# 79
  • Стара Загора
Няма страшно, тя фирата е калкулирана в първоначалните количества... Щото, при печенето, то е ясно, половината врат изфирясва...
smile3532

# 80
  • Стара Загора
Днес, около 12 часа на Бирхалето... Петъчен разбор...

# 81
  • Стара Загора
Аз пропускам. Отивам на Богородична стъпка.

# 82
Здравейте...биропийци и свинеубийци...и зяпачи Laughing
Да питам, днес ще ли да има някой на Бирхалето, че ще идвам с една друга мама (и татко) Уеко притеснени за некои въпроси около раждането на отрочето, предвидено за месец януари и желаещи да се присъединят към нашия отбор.
това първо. Второ-тъй като тук се вихреха по едно време страсти около издирването на детегледачка да доложа, че вчера докато си говорех с въпросния татко в градинката и майка ми се опитваше да озапти Никола отнякъде изникна една баба, която го грабна на ръце и ми го върна след 20 мин. ухилен до ушите. Гледах ги с изумление как си ходят, говорят си, правят си някви акробатики...абе не знам, ама жената определено има подход към децата, Никола беше очарован от нея. Та, поразпитах я и се оказа, че цял живот това е правила и сега след пенсията работи като детегледачка-изгледала е 8 деца досега и пак си търси работа-може и почасово. Имала нещо няква уговорка за някви близнаци, ама не било 100% сигурно, така че ако някой се интересува, може да й звънне, малко по-късно ще напиша телефона, че си спомням по памет, ама моят телефон е в чантичката на Джери и така...

# 83
  • Стара Загора
И аз ще дойда на Бирхалето...а някой желаещ по-раничко Rolling Eyes

# 84
И аз ще дойда на Бирхалето...а някой желаещ по-раничко Rolling Eyes

Ти няма да пропуснеш аз те знам. Ама аз си взимам Марията на Богородична стъпка и да видя сега кой ще почерпи.... Сам ще потребя почерпката ха ха ха  Mr. Green

# 85
за ваша изненада и аз съм на ли ния

# 86
Mоята мама дето си търсеше детегледачка си намери!  Laughing Дано някоя друга мама се възползва от откритието ти!А ти ще ми разправяш,че не се търкаляли жени по улиците,дето да искат да гледат дяца!Видя ли сега,че точно по улиците стават работите....  smile3521

# 87
  • Стара Загора
Незнам за вас ама аз неможах да разбера...коя дата беше бомбата над Хирошима Mr. Green

# 88
  • Стара Загора
И колко са жертвите, ама поименно  Laughing

# 89
  • Стара Загора
Експрес на дъската веднага..... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт