91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 6

• 71 906
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Успешна учебна година на всички, да е здрава и присъствена!
За заинтересованите кои са класните на 8 и 9 клас е долния списък. Възможно е някои имена да не съм ги чула правилно. На 9б клас класният е мъж, но не разбрах името.
Старирадева - 8а
Зорка Делчева - 8б
Ирина Велева - 8в
Елена Кендерова - 8г
Мила Илиева - 8д
Любка Низамова - 8е
Таня Бонова - 8ж

Росица Русева, замества Маргарита Димитрова - 9а
?
Стефка Стоева - 9в
Аглая Денкова - 9г
Янек Димитров - 9д
Мария Иванова - 9е
Живка Бъчварова, замества Деа Симеонова - 9ж
Заместничките може би заместват само днес на откриването.
Щерката е 9а клас и още от вчера децата знаеха името на класната, както и се разнасяха неласкави отзиви за нея. Много ми се иска да грешат.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:19 от liana

# 106
  • София
Здравейте,
нещо за Мила Илиева може ли да споделите?

# 107
  • София
Таня Бонова Wink

Тази Мила Илиева е от новите попълнения, заедно с Ирина Велева и  Зорка Делчева, така че  едва ли някой в темата има отзиви.

# 108
Честит първи учебен ден на децата ни. Пожелавам им много хубава, успешна и ползотворна година. И аз като Милето, много искам да е стандартно скучна Grinning.
Росица Русева, замества Маргарита Димитрова - 9а
?

Щерката е 9а клас и още от вчера децата знаеха името на класната, както и се разнасяха неласкави отзиви за нея. Много ми се иска да грешат.
Росица Русева по НЕ ли преподава? Онзи ден чух от детето, че Маргарита Димитрова сега пък оставала.
Не ми се вярва класни по заместване само за първия учебен ден

# 109
  • Sofia
Да, преподава по НЕ. За заместването ще видим като се върне щерката.

# 110
  • София
liana,
https://www.bg-mamma.com/?topic=1049179.360
Това за заместващите дали е сигурно?
 Здрава и успешна година на всички!:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
 За първи път от 15 години на 15 .09 не бях в училищен двор Pensive

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 11:57 от magsyn

# 111
  • България
Честита първи учебен ден!
Желая успехи и нови приятелства на децата!
Късмет!

# 112
  • София
Някой има ли информация за Янек Димитров - 9д

# 113
Явно г-жа Димитрова остава наистина.

# 114
  • Плевен
На добър час! Да са здрави и успешни децата ни! Да им спори и с лекота да се справят!

# 115
  • Sofia
Явно г-жа Димитрова остава наистина.

Да, ще води 2 часа седмично НЕ на 9а, а останалите 6 часа НЕ ще е Русева.
Заместването е било само за днес, защото Русева не е присъствала на откриването.

# 116
  • София
Към 9класните майки:
На вашите деца казали ли са, че ще учат по други учебници по НЕ, (които са поръчани от НЕГ; ще плащаме на първата присъствена РС) различни от качените на сайта на изд Просвета. До колкото разбрах само Sag's besser си остава, но и него са поръчали.

# 117
  • София, Лагера
На моя син (8А) не са казали кои и какви ще са учебниците, казали са директно да носим довечера по 160 лв.

# 118
Към 9класните майки:
На вашите деца казали ли са, че ще учат по други учебници по НЕ, (които са поръчани от НЕГ; ще плащаме на първата присъствена РС) различни от качените на сайта на изд Просвета. До колкото разбрах само Sag's besser си остава, но и него са поръчали.

И аз така разбрах от моя син.Ако някой се интересува от учебници за 8 клас имаме всичките може да ми пише на лично.

# 119
  • София
На моя син (8А) не са казали кои и какви ще са учебниците, казали са директно да носим довечера по 160 лв.
Довечера ? Да не би да има родителска среща? Иначе и а знам за някаква сума пари за учебници по НЕ
Титулярят за А клас изглежда е Г-жа Русева

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 19:37 от magsyn

Общи условия

Активация на акаунт