91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 6

• 71 917
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Скрит текст:
На моя син (8А) не са казали кои и какви ще са учебниците, казали са директно да носим довечера по 160 лв.
Довечера ? Да не би да има родителска среща? Иначе и а знам за някаква сума пари за учебници по НЕ
Титулярът за А клас изглежда е Г-жа Русева
Има, но само за 8ми клас.
А каква сума пари са казали при вас?

# 121
Ако някой е склонен да се раздели с учебниците за 9 клас, които са в добро състояние, пишете на лично, моля.
Успех на всички!

# 122
  • София
Jiema, сега виждам, че става дума за 8а, не за 9а. Извинявам се. Разпитах-в класа на сина ми са разбрали за 42 лв, които да заплатят до края на седмицата.

# 123
Някой има ли информация за Янек Димитров - 9д

И ние сме от класа на Янек Димитров -9 д

# 124
Доколкото разбрах класен на 9б клас е г-н Бечев.
А Янек Димитров явно е от новите попълнения (преподавател по биология).

# 125
  • Sofia
Класовете на Римпова и Делийска са разбити. Може да няма връзка с напускането на класните, но прави впечатление.
Всъщност класът на Римпова заедно с бившия "А" клас сформират настоящата "А" паралелка. За класа на Делийска нямам представа, може би е разпределен в останалите DSD паралелки.

# 126
  • София
Да, единствено класът на Делийска е разхвърлян по всички останали класове. Всички други класове са запазени. Не знам от кого зависи, но прави неприятно впечатление. Явно госпожата не се е застъпила за класа си и тръгвайки си, не се поинтересувала от тях достатъчно.

# 127
  • София
Не мисля, че има каквото и да е значение бившата класна и това дали се е застъпила за класа си или не. Нима ВГ се е застъпила? Просто от класа й като има само едно прието дете, най-логично е там да не разбутват и да си създават работа.  Винаги в годините е  имало една или две паралелки, в които има доста по-осезаеми разхвърляния на децата. Въпрос на гледна точка е дали това  е негатив или позитив. За някои е първото, за други е второто... Преди  децата опознаваха така целия випуск, особено когато сериозни размествания имаше и в 11 клас заради профилите, не само в девети. Едно дете можеше в 8 клас да е било примерно във В клас, в девети да е в  Г, а в 11 да е А. Такива размени  в състава на класовете има и в АК.

# 128
  • столицата
Аз също смятам, че е позитив. Така се опознават по-добре с повече деца. А приятелствата от 8 клас се запазват.

# 129
Мами, вие какво мислите за вчерашното откриване на учебната година?
Аз съм меко казано потресена от младежите, надули чалга до оградата, тотално ми сринаха представите за уж “елитната” гимназия. Язък че с Мимето положихме толкова усилия, за да я приемат. Гледайки пиянските изпълнения на големите, не ми се мисли какво я чака моята Мими в тази среда.

# 130
Децата се радват на възможността да се запознаят с нови съученици.  Поне моята дъщеря не е имала проблем с това, че ги преразпределят на няколко години.

# 131
Някой има ли отзиви за госпожа В. Стоянова по биология?
Знае ли немски?

# 132
Определено на никой не му хареса тази изява, която би трябвало да бъде санкционирана от училищното ръководство. След всичките си проучвания за ученето и средата в НЕГ, и аз съм потресена.  [quote author=p4elata_maika link=topic=1250354.msg41392831#msg41392831 date=1600238923]
Мами, вие какво мислите за вчерашното откриване на учебната година?
Аз съм меко казано потресена от младежите, надули чалга до оградата, тотално ми сринаха представите за уж “елитната” гимназия. Язък че с Мимето положихме толкова усилия, за да я приемат. Гледайки пиянските изпълнения на големите, не ми се мисли какво я чака моята Мими в тази среда.
[/quote]

# 133
  • На планетата Земя
Това, че децата са в 91 НЕГ, не означава автоматично, че няма да има пушещи, пиещи, слушащи чалга. Може би ще са по-малко отколкото на други места. Аз за такова стерилно училище не съм чувала, ако някой знае, да каже.

bb-ate, май биологията ще е изцяло на български.

И аз мисля, че е чудесно, че децата се джуркат, не виждам проблем в разбиването на даден клас, истинските приятелства така или иначе остават, в една смяна са, няма как да спрат да си общуват, ако искат.

# 134
  • София
Скрит текст:
Много добра приятелка на едната ми близначка от 8 клас отиде в паралелка с руски, съответно се разделиха. После  пак не се паднаха в 11 клас  заедно. Но не им пречеше това през годините да си гостуват с преспивания, да ходят на разни места заедно, да доброволстват след уговорка в еднакви дни  в Музейко.. А сега, вече като студентки, си гостуват при възможност и в две различни държави..Simple Smile
А чалгата, пушенето, наргилетата, пиенето не подминават нито едно училище, колкото и елитно да  е то... Ако искате такава стерилност, опасявам се, че децата ви никъде няма  да могат да учат. Просто всеки си намира в множеството своята компания от ученици със сходни нагласи/вкусове.

Общи условия

Активация на акаунт